Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Sint Oedenrode te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Sint Oedenrode heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Sint Oedenrode u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Sint Oedenrode of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Sint Oedenrode bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Sint Oedenrode staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Sint Oedenrode:

Waterput slaan of pulsen

Ik wil graag een waterput laten slaan. De tuin is ongeveer 1000 m2. Dit wil ik gaan voorzien van gras en deze moet besproeid worden. De capaciteit van de put moet dit dus kunnen.

Kunstgras aanleggen

We willen graag kunstgras in onze achtertuin aten aan leggen. Het stuk waar de kunstgras dient te komen liggen is 5 meter lang en 2 meter breed. Er liggen nu tegels die ik er eventueel zelf uit kan halen en wegbrengen. Het kunstgras hoeft geen hele dure te zijn, eventueel schaf ik het zelf aan. Kun je een offerte maken voor het leggen van de kunstgras? Kun je ook een indicatie geven wat het kost inclusief kunstgras en materiaal om het netjes te kunnen leggen?

Boomstronk verwijderen zonder gazon stuk te maken

Het betreft het verwijderen van een boomstronk van een Notenboom. De stronk staat er al geruime tijd, dus hier en daar rot. Het gazon rondom de stronk willen wij graag behouden. De tuin is via een achterom via een poortdeur te bereiken.

Boomstronk verwijderen

Het gaat om het verwijderen van een stronk van een krulwilg van circa 10 jaar oud. De diameter is circa 50 cm.

Boom kappen

Een boom kappen. Eventueel inclusief wortels verwijderen. Het is een Denneboom van circa 7 meter hoog. Er zitten niet veel takken aan. In de voortuin, goed bereikbaar, van twee kanten. Kappen of rooien en afvoeren.

Schutting herstellen

Een deel van de schutting is omgevallen, helaas is alles beetje verrot. Maar het is een lange schutting, kan goed 20 meter zijn, en heb geen geld voor een nieuwe schutting. Bovendien is het een tijdelijke woning, dus niet de bedoeling veel geld uit te geven. Het kapotte deel moet gemaakt worden zodat niemand van straat in de tuin kan, mag ook met gaas, in ieder geval zo goedkoop mogelijk.

Regelmatig blokhutten bouwen

Als Casius-partner ben ik zoek naar een een vakman die maandelijks 1 of 2 blokhutten voor ons kan plaatsen. Ik zoek dus iemand die langdurig en met regelmaat deze plaatsingen kan verrichten. De plaatsingen zullen voornamelijk plaatsvinden in het gebied tussen Helmond, Venray en Oisterwijk.

Vlonder van composiet laten leggen

Ik wil een vlonder van composiet laten leggen. Het materiaal heb ik al in mijn bezit. Ik zoek een partij die het kan monteren/plaatsen. Het gaat om ca 740 m2.

Waterbron in de tuin laten maken

Wij willen een waterbron in de tuin laten maken zodat we kunnen sproeien. Wel met helder water, de buurman heeft een bron waar bruin water uit komt. De tuin is achterom te bereiken, een auto met aanhanger bijvoorbeeld kan zo de tuin inrijden. Graag optioneel een pomp aanbieden, het liefst een die onder de grond te plaatsen is.

Boom kappen in de voortuin

Ik heb een boom, van 6 à 7 meter hoog, in de voortuin die gekapt mag worden van de gemeente. De boom staat een beetje aan de zijkant van de voortuin achter een lage taxusheg en er ligt grind in de tuin. De boom moet worden gekapt op ongeveer anderhalve meter hoogte en ik wil graag dat het hout mee wordt genomen. Wat kost dat?

Afrastering plaatsen

Ik wil 30 meter afrastering laten zetten van gaas. Ik wil hiervoor groen geplastificeerd gaas gebruiken van 1,2 meter hoog en met groene palen en bovenbuis. Graag ontvang ik een offerte inclusief de materialen.

Strakke tuin met overkapping aanleggen

Wij willen graag een strakke tuin met weinig onderhoud en achter in de tuin een overkapping. De tuin moet helemaal opnieuw worden aangelegd. Tuin is 16 bij 6,5 meter. Alleen de achtertuin. Overkapping van ongeveer 7,5 breed en 3 diep maar aan de rechterkant willen we deze 6 meter diep in l- vorm een open haard erin. Gaat verder om bestrating, beplanting etc. Materialen ook geleverd door de hovenier. Bestaande tuin kunnen wij zelf verwijderen.

Vlonderplanken leggen

Er ligt nu in de tuin gras. Er moet ca 12 m2 gras uit, wit zand erin en vervolgens egaliseren en dan vlonderplanken. Tevens moet het gras afgevoerd worden. Levering in overleg.