Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor sleuf graven voor kabels en waterleiding:

Sleuf graven voor kabels en waterleiding

Ik wil van mijn schuur een studio maken. Er moet een sleuf gegraven worden tbv elektra en water. De schuur ligt achter op het perceel, zo'n 45 m verwijderd van het huis waar de wateraansluiting bevind. Er moet dus een lange sleuf gegraven worden. Graag kom ik in contact met vakmannen die dit kunnen uitvoeren en mij hiervoor een prijsopgave willen geven.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuf graven voor kabels en waterleiding uit heel Nederland:

Doortrekken van de gasleiding naar tuin voor BBQ

Graag zou ik vanuit de meterkast naar buiten een gasleiding willen laten aanleggen welke naar een plaats gaat waar later een buitenkeuken met gas BBQ zal worden geplaatst. Het voorwerk oa sleuf graven, opening vanuit de meterkast naar buiten kan ik zelf gereed maken. Zelf weet ik niet welke materiaal nodig is voor het aansluiten van deze leiding en welk type leiding het best gebruikt kan worden. Als het een beetje tegen zit moet de leiding vanuit de meterkast naar de wc en vanuit daar door de muur naar buiten toe, wanneer het niet mogelijk is om direct vanuit de meterkast naar buiten te komen. De afstand schat ik in op 15 meter.

Huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren

Het betreft een hoekwoning van een rijtjeshuis waarin de kruipruimte de riolering (gezamenlijk) aaneengesloten zijn met de rest van de rijtjeshuizen. We zouden graag een eigen aansluiting willen hebben naar het hoofdriool aan de straatzijde. De geschatte afstand van de gezamenlijke riolering onder het huis tot aan de buitengevel is circa 4,5 meter. De voortuin is 6 meter lang waarna deze overgaat naar stoep (circa 1,2 meter breed) en vermoedelijk bevindt de hoofdriool op 3 meter van de stoep onder de openbare weg. De geschatte totale lengte is 14,7 meter. De gemeente gaat in mei de hoofdriolering ophogen, derhalve is geen omgevingsvergunning nodig indien de werkzaamheden samenvallen met de werkzaamheden van de gemeente. De werkzaamheden zijn als volgt: Demonteren en afvoeren van het oude gezamenlijke riolering (gietijzer circa 5 meter) in de kruipruimte onder ons huis en afkoppelen van het gezamenlijke riolering met de buren. Leveren en monteren van een nieuwe riolering (pvc) in de kruipruimte. Riool dient op afschot te hangen en bestaande aansluitingen worden opgepakt. Riool oppakken binnen de gevel en aansluiten op het hoofdriool. Het graven en dichtgooien van de sleuf ten behoeve van de aansluiting op het hoofdriool. Er zijn meerdere geïnteresseerden aan ons blok. Is het mogelijk om een kwantum korting in de offerte te verwerken per aansluiting, zodat ik deze kan overleggen met de buren? Mocht u de situatie willen bekijken om een scherpe offerte te kunnen uitbrengen, dan kunnen we hiervoor een afspraak maken.

Afgraven en afvoeren

Wij willen graag onze borders af laten graven. Daar komt bij dat er op de grens met de tuin vd buren een dusdanig goeie sleuf gegraven wordt dat hier zonder problemen een schutting geplaatst kan worden.

Coniferen haag laten plaatsen

In onze voortuin willen we een coniferen haag laten plaatsen. Totale lengte ongeveer 30 meter. Hoogte van de coniferen 125 a 150 cm. Graag ontvangen we een prijs voor het leveren en plaatsen van deze haag inclusief graven van de sleuf waar ze in moeten. Wij zorgen ervoor dat de plek waar ze komen te staan vrij is van planten.

Groepen bijplaatsen voor keuken

We hebben momenteel een groepenkast met 5 groepen en 1 aardlekschakelaar. Gezien de omvang van de woning zouden er, volgens een bouwkundige keuring die we hebben laten uitvoeren voordat we de woning kochten, 3 groepen bijgeplaatst moeten worden inclusief 1 aardlekschakelaar. Daarnaast dient het geheel gecontroleerd en doorgemeten te worden en moet er een groepenverdeelkaart aangebracht worden aangezien die nu ontbreekt. Aangezien we binnenkort de garage en schuur gaan opknappen en in de garage naast de wasmachine, droger en koelkast ook nog een vriezer komt zouden er 2 à 3 groepen bijgetrokken moeten worden (ook alvast voor een toekomstige aanbouw) vanaf de garage naar de meterkast. Dit moet buitenom gebeuren aangezien we geen kruipruimte hebben. De afstand van de garage tot de meterkast is circa 25 meter. Wij kunnen zelf hiervoor de sleuf graven.

Boomstronken verwijderen en grond klaarmaken

Ik wil graag 4 grotere en 2 kleinere boomstronken verwijderen / weg frezen + beplanting (strook van 5 x 2 meter) verwijderen en grond (totaal 7 x 5 meter) egaliseren ten behoeve van het plaatsen van een tuinhuis. Optioneel ook sleuf graven van 13 meter. Inclusief het afvoeren van materialen. tuin is bereikbaar via een doorgang van 1 meter breed.

Sleuf in de tuin laten graven

Ik wil een sleuf laten uitgraven van 45 meter van de schuur naar de voordeur. Hier moet een mantelbuis in komen (waar later een 6 mmq2 Solar kabel doorheen moet komen en een internet kabel). Dit moet gebeuren op ongeveer ongeveer 0.50 meter diepte.

Gat in de tuin laten graven

Ik wil een gat van 3 x 3 laten afgraven van 65 cm diep. Dit gat wil ik laten voorzien van een drainageput met slang. Tevens dient de grond afgevoerd te worden. Verder wil ik graag een sleuf van +/- 6 meter willen laten grafen van de drainput naar de sloot in verband met de afvoer van het water. Gat voorzien van 15 cm schoon zand. Terrein is niet toegankelijk met groot materieel.

Buitenriool vervangen

Het betreft de vervanging van (gresbuis-) buitenriool ongeveer 10 meter. Een stuk van 7 meter en een zijaansluiting van ongeveer 3 meter, inclusief aansluiting op het gemeenteriool, die aansluiting ligt precies op de erfafscheiding aan de straatkant, inclusief aansluiting op een kunststof regenwaterafvoer, Inclusief de aansluiting op twee andere regenwater afvoeren materiaal en soort ondergrondse regenwaterafvoer is niet bekend, en het installeren van een hulpstuk in het nieuwe riool dat het doorspuiten van het riool mogelijk maakt. De werkzaamheden omvatten het graven van een sleuf, het verwijderen en afvoeren van de oude gresbuizen), het leveren en aansluiten van het nieuwe riool met dezelfde diameter als het aan te sluiten gemeente riool. Onder het huis ligt nog een riool bestaande uit gresbuis die blijft liggen en waarop het nieuwe riool moet worden aangesloten. Naar schatting zal ongeveer 2 à 3 m2 bestrating tijdelijk verwijderd moeten worden, welke na het dichten van de rioolsleuven opnieuw in hetzelfde verband dienen te worden aangebracht.

Gres riolering in de voortuin vervangen

- In de voortuin wil ik graag ongeveer 10 meter gres-leiding vervangen door dikwandige PVC en opnieuw installeren onder voldoende afschot. - Beplanting verwijderen in het rioolleiding tracé; - Sleuf graven en vrij gekomen grond in depot zetten langs de sleuf; - Oude buis en eventueel verzamel / controle putten verwijderen en afvoeren voor recycling; - Nieuwe hoogwaardige PVC buis installeren (inclusief opgehaalde ontstoppingspunten); - Bestaande aansluitingen op de terreinleiding aan de buitengevels overnemen en aansluiten op de nieuwe buis; - Nieuw geïnstalleerde terreinleiding afdekken met schoon zand (om schade aan PVC materialen te voorkomen); - De gegraven sleuf vullen met originele grond en verdichten (trillen) met sleuven wacker; - De voortuin herstellen.