Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinhuis in elkaar laten zetten:

Tuinhuis in elkaar laten zetten

Wij hebben een bouwpakket gekocht voor een tuinhuis. Oppervlakte 5,50 x 3 meter. Rechthoekig inclusief veranda. Blokhut. Ik wil een offerte voor in elkaar zetten. Vervolgens zou er eventueel een vakman ook het oppervlak van het huisje kunnen egaliseren en betegelen.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis in elkaar laten zetten uit heel Nederland:

Tuinhuisje in elkaar laten zetten

Het huidige tuinhuis is aan vervanging toe, deze moet worden afgebroken en afgevoerd. Vervolgens op de stenen ondergrond een nieuw schuurtje plaatsen. Het nieuwe tuinhuis betreft het model gember (240 x 280) van de Gamma. Tuinhuis is van vurenhout, heeft een raam met plastic glas en een zadeldak met dakleer. Graag ontvang ik een offerte.

Keter tuinhuis in elkaar laten zetten

Ik ga een tuinhuis van het merk Keter, model "Factor 86" kopen, en dit zou in elkaar gezet moeten worden. Ook moet er een nieuwe tuinomheining komen. Hiervoor ga ik houten tuinpanelen aanschaffen. Ook moeten de palen hiervoor door jullie in beton gegoten worden,zodat ze stevig vast staan. Het gaat over 8 panelen. In totaal ongeveer 16 meter lengte.

Houtkachel in het tuinhuis plaatsen

Houtkachel Lund in tuinhuis plaatsen. Vloer regelen we zelf. Klus houdt in: gat maken in het houten dak met bitumen dakbedekking en de juiste benodigdheden bij elkaar zoeken. Dat is op de namelijk onmogelijk, terwijl mij in de winkel beloofd was dat ik daar alles kon vinden. In elkaar zetten kunnen we verder zelf. Tuinhuis ligt in Westerpark in Amsterdam, zonder postcode. Er is geen stroom, wel een generator.

Houten tuinhuisje opknappen

Het gaat hier om een achthoekig tuinhuis met een doorsnee van 2,50 meter met een voor en een achter deur. Het dak en de wandplanken en ook de achterdeur zijn in orde. Aan de onderkant is het huis uit elkaar gegaan waardoor het huis scheef is gaan staan. Ook de voordeur moet vervangen worden, daar zit een plastic ruit in. En ook de vloer moet vervangen worden. Aan het dak zitten als afsluiting en paar sierlatten die moeten ook vervangen worden.

Keter tuinhuis in de tuin monteren

Een Keter tuinhuis in elkaar zetten in de achtertuin. Volgens de fabrikant zou 1 persoon dit kunnen doen in een dag. Het is een kunststof tuinhuis, heeft een aflopend dak, een raam en één openslaande deur. Breedte is 185 cm, diepte is 152 cm en de hoogte is 226 cm. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik heb een kunststof tuinhuisje gekocht en wil dat hier graag in elkaar laten zetten. Het gaat om een Keter tuinhuis type Manor 46S van 118 x 184 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Fundering leggen voor houten schuur

Wij willen een houten tuinhuis van vijf bij drie meter. Graag willen wij weten wat het kost om een stevige fundering hiervoor te laten leggen. Eventueel willen we ook weten wat het kost om het tuinhuis in elkaar te laten zetten.

Terrasoverkapping met tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis/blokhut met overkapping, van in totaal 6 bij 3 meter. Van hout. De ondergrond is deels tegels en deels grond. Wat kost het in elkaar zetten en het plaatsen ervan?

Blokhut plaatsen

Tuinhuisje Gamma in elkaar zetten plus fundering. Het gaat om een houten tuinhuis van ongeveer 2 bij 2.5 meter. Hij moet in de achtertuin komen, er is geen achterom. De planken e.d. kunnen door het huis. Zou er iemand kunnen langskomen om naar de situatie te kijken alvorens mij een offerte te overhandigen. Graag vooraf overleg wat nodig is aan materiaal voor aanschaf (hoeveel zand/ tegels voor de grond etc.)

Tuinhuis in elkaar zetten en plaatsen

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd, die naar verwachting aan het eind van dit jaar zal worden opgeleverd. We willen er in het voorjaar graag een tuinhuis van 3 x 3 meter met daaraan een overkapping van 3 x 3 meter laten plaatsen. We ontvangen graag uw prijsopgave in aparte posten voor de levering en plaatsing.