Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Rosmalen of directe omgeving.

448 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Rosmalen:

Sleuf graven voor kabels en waterleiding

Ik wil van mijn schuur een studio maken. Er moet een sleuf gegraven worden tbv elektra en water. De schuur ligt achter op het perceel, zo'n 45 m verwijderd van het huis waar de wateraansluiting bevind. Er moet dus een lange sleuf gegraven worden. Graag kom ik in contact met vakmannen die dit kunnen uitvoeren en mij hiervoor een prijsopgave willen geven.

Houten vlonder aanleggen

Ik zoek een timmerman voor het leggen van een houten vlonder van teakhout van 6 bij 5,5 bij 0,1 meter. De vlonder moet in de achtertuin van een tussenwoning geplaatst worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Zand afvoeren en tuinaarde leveren

Ik wil 7,5 m3 afvoeren en eventueel leveren van dezelfde hoeveelheid zwarte tuinaarde. Ik zou hier graag een schatting van willen hoeveel het ongeveer kost.

Amerikaanse vogelkers kappen

Wij hebben in de hoek van onze tuin een Amerikaanse Vogelkers. Deze boom heeft schade geleden door storm en onlangs is een deel afgebroken en reeds verwijderd. Het afgebroken deel hing over een openbare parkeerplaats en de afgebroken tak heeft schade aan een auto veroorzaakt. De boom is niet niet meer in balans en het vermoeden bestaat dat de boom niet meer gezond is. Wij willen de boom uit onze tuin verwijderd zien. De stronk en wortels kunnen blijven zitten. Het afkomend hout is voor u. Foto is beschikbaar. Het puin moet worden afgevoerd. De tuin is goed te bereiken.

Tuinschermen plaatsen

Lengte is 10,5 meter, geimpregneerde tuinschermen 1. 80 x 180 + palen + bevestiging materiaal. + Monteren Graag de offerte per Email.

Tuinhuis in elkaar laten zetten

Wij hebben een bouwpakket gekocht voor een tuinhuis. Oppervlakte 5,50 x 3 meter. Rechthoekig inclusief veranda. Blokhut. Ik wil een offerte voor in elkaar zetten. Vervolgens zou er eventueel een vakman ook het oppervlak van het huisje kunnen egaliseren en betegelen.

Laurier uit de tuin verwijderen

Hi, our hedges (Laurierkers, 3 metres high) have to go. The length is 14,5 metres and 16,5 metres, so two sides of our garden. Townhall has contacted us to take care of it as soon as possible, as our hedges are ranking wide into the street and even covering a street lamp.

Terras opnieuw aanleggen

Het huidige terras is door boomstronken erg ongelijk. Tegels eruit halen, het terras ophogen met circa 15 cm en opnieuw bestraten. Circa 20 m2. Het zijn 74 tegels van 50 cm bij 50 cm. De achtertuin is goed bereikbaar.

Perk afgraven voor een trampoline

Ik wil in onze achtertuin een stuk van 2,5 x 2,5 laten afgraven zodat daar een trampoline geplaatst kan worden met een diameter van 150 cm. Dit stuk bestaat deels uit planten waaronder bamboe en een strook tegels. Graag laat ik het uitgraven in een aflopende kuil met een diameter van 1,5 meter en maximaal 40 cm diep. Ik wil de randen om de trampoline graag laten egaliseren en daar kunstgras laten plaatsen. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte met aparte posten voor het uitgraven en het kunstgras

Trampoline ingraven

In de achtertuin (via een ruime poort te bereiken) wil ik graag een trampoline van 214 cm doorsnede laten ingraven en opbouwen. De trampoline (welke ik al in mijn bezit heb) komt op een plek waar nu alleen maar aarde ligt. De aarde wil ik ook graag laten afvoeren.

Boomstronken laten verwijderen

Graag zouden wij in onze achtertuin 2 boomstronken willen laten verwijderen. Beide bomen staan er al meer dan 30 jaar. De bomen zijn afgezaagd tot 2 meter. Maar de boomstronken zitten te vast om zelf uit te halen. Het betreft 1 laurier en 1 naaldboom. De bomen staat redelijk vrij maar wel in een border.

Trampoline laten graven

Ik wil een (ronde) trampoline van 245 cm diameter laten ingraven in onze tuin. Er is een brede poort van 150 cm om in de tuin te komen. Gras verwijderen, de aarde kan voor gedeelten in eigen tuin hergebruikt worden.

Trampoline in laten graven

Ik wil in onze tuin een ronde trampoline in laten graven. Deze is 305 centimeter doorsnee. Het zand dat eruit komt kan voor een deel weer in het gat van de oude trampoline gestort worden, maar die is kleiner: 180 centimeter doorsnee dus er moet ook wat zand worden afgevoerd. Er is een brandgang aan de achterkant van de tuin van 1.5 meter breed, de poort is 1 meter.

Tuinschermen vervangen en poort

Ik wil graag 8 tuinschermen vervangen, liefste zo snel mogelijk. Mag ook in het weekend gedaan worden. Palen dienen ook vervangen te worden. Het oude materiaal dient ook verwijderd te worden. Het is aan een brandgang. Er dient ook een poort vervangen te worden.

Onderhoudsvrije en kindvriendelijke tuin aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Het moet een onderhoudsvrije en kindvriendelijke tuin zijn. Het liefst met een ingegraven trampoline en een terras. Betreft een nieuwbouw woning. De kavel is 34 meter bij 17 meter en de tuin moet rondom de woning worden aangelegd.

Nieuwbouwtuin aanleggen

Het gaat hier om een nieuwbouwhuis waar we graag de tuin van willen laten aanleggen. Er moet een schutting van 12 meter geplaatst worden, we willen graag een strakke, waarschijnlijk houten, schutting. Er moet een dubbele poort van 3,5 meter geplaatst worden (er moet een auto door kunnen). Tevens wil ik graag een terras laten aanleggen van ongeveer 6 bij 4 meter groot. We willen we er grotere grijze, beton tegels laten plaatsen. Waarschijnlijk moet er nog iets van zand gestort worden en moet het geëgaliseerd worden. Tot slot willen we graag een trampoline laten ingraven.

Rond model trampoline ingraven

In de achtertuin willen we een ronde trampoline laten ingraven (3.05 meter doorsnede). Het zand dient afgevoerd te worden. De tuin is zowel voorom als achterom goed te bereiken door een poortdeur.

Leylandii coniferen rooien

In mijn achtertuin staan een aantal Leylandii coniferen, deze wil ik graag laten rooien. Het gaat in totaal om ongeveer 14 meter.

Boom rooien en boom snoeien

Het betreft het laten rooien van een Acacia van ongeveer 15 meter hoog in de tuin van de buurman, met kapvergunning van de gemeente. En het snoeien van een Liriodendron Tulipifera in mijn tuin, deze is ongeveer 12 meter hoog. Het is niet mogelijk om met een hoogwerker in of bij de tuinen te komen.

Aanleg van tuin en bestrating bij nieuwbouwwoning

In november wordt mijn nieuwe woning opgeleverd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor werkzaamheden aan de tuin. Ik wil een voortuintje van ca. 14 m2 laten bestraten. In de achtertuin wil ik een terras en looppad laten bestraten, ca. 15 m2. Ik wil overleggen over de gewenste materialen en de prijs daarvan. Verder wil ik met een hovenier overleggen over de aanleg van borders en kunstgras.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Er moet een heg van 35 meter worden weggehaald en op die plaats moet een hardhouten schutting komen. Verder staat er een grote kastanjeboom, ongeveer 7 meter, die moet tot bijna op de grond worden weggehaald. Hier is geen vergunning voor nodig. Wij ontvangen graag een offerte voor het verwijderen van de heg, het snoeien van de kastanjeboom en het leveren en plaatsen van 35 meter hardhouten schuttingen.

Tuinschermen plus poort plaatsen

Het betreft het laten plaatsen van drie Exclusive tuinschermen en een Exclusive tuinpoort met ijzeren frame. Alle onderdelen zijn door mij gekocht in overleg met de medewerkers van Gamma. Het gaat om het plaatsen van 6 meter aan tuinschermen. Wel het verzoek aan jullie om de spullen in Rosmalen op te halen. Er staat nu nog een houten oude poort en wat klimop dat moet worden weggehaald. Ook het afval moet bij voorkeur door jullie meegenomen worden. Tijd bij voorkeur in augustus. Graag hoor ik van jullie wat de prijs is voor deze montage.

Terras aanleggen in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een terras van ongeveer 20 m2 aan laten leggen ( er ligt nu een door mijzelf gelegd terras met 30x30 tegels ). Hierbij heb ik 2 mogelijkheden: 1 - het terras wordt gelegd met de huidige 30x30 betontegels 2 - het terras wordt gelegd met aan te leveren 50x50 betontegels ( eventueel tweedehands ) Graag wil ik voor beide mogelijkheden een totaalprijs ontvangen.

Houten douglas poort plaatsen

Breedte werkmaat is 156 cm tussen twee muren. Ik wil graag tegen de muren bevestigd hebben douglas palen van 15x15x210 cm. Douglas dwarsbalk van paal tot paal 15x10x160 cm. Poort breedte 125 cm en 190 cm hoog van douglashout inclusief verstelbare gegalvaniseerde gehengen + gemonteerd cilinderslot+klink. Zie graag u offerte tegemoet. Zend een foto mee, ik wil graag de poort in de stijl.

Schutting en poort als afscheiding plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een houten schutting bij ons en bij onze buren. Het gaat om de afscheiding tussen ons in, dat is 7,7 meter. Dat is een houten schutting. En achter een schutting voor ons beiden van 17 meter in totaal, ongeveer 8 meter gaasdelen en de overige afstand een houten schutting met daarin voor beiden een poortdeur. We zitten te denken aan een rechte, Douglas houten schutting van 1,80 m hoog. 8.6 gaasschutting. Optioneel ook de oude schutting verwijderen. Kunt u dat separaat meenemen in uw offerte?