Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor coniferen verwijderen en afvoeren:

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik wil 10meter coniferen laten verwijderen en afvoeren ivm plaatsen schutting. Zijn Max 2m hoog en 70 cm breed. Meeste is bruin. En 1 kunststof schuttingdeel van 1. 50m. Staat tussen 2 tuinen, breedte coniferen is
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferen verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

ik wil coniferen weghalen, afvoeren en een schutting plaatsen. Het is op de erfgrens en goed bereikbaar,in lengte is het 8meter. de coniferen zijn rond de 3meter hoog.Er zouden 4 schermen geplaats kunnen worden met van onder voorzien van stootranden van beton. indien redelijke prijsopgave zou de werkzaamheden op korte termijn uitgevoerd worden.Wat zijn de kosten van alleen om de coniferen weg te laten halen en afvoeren.

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

In de tuin een rij coniferen van ongeveer 3 meter hoog verwijderen inclusief een houten poort afvoeren. Daarvoor in de plaats een schutting plaatsen met deur. Totale breedte 8,5 meter. Graag compleet uitvoeren en een aanbod welke schuttingen geleverd kunnen worden. We willen wel een betonnen onderrand.

Coniferen rooien

Graag een rij coniferen van ongeveer 8 meter hoog verwijderen en afvoeren. Een bezoek zou fijn zijn om de mogelijkheden te bespreken. De werkzaamheden staan bij ons gepland voor september/oktober

Bomen kappen en bestrating aanleggen

Ik zoek een partij voor het kappen en verwijderen van de stronken van 6 Coniferen van ongeveer 15 meter hoog uit onze achtertuin. De grootste is ongeveer 100 cm omtrek. Onze achtertuin is te bereiken via een poort naast het huis. Daarnaast willen we nog een terras uitgevlakt en aangelegd hebben van ongeveer 50 m2. Onze tuin kan daarnaast wel wat onderhoud (bij snoeien en dergelijke) gebruiken.

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

De linkerkant van de tuin is bereikbaar via een gang. Ik wil aan deze kant de coniferen laten verwijderen (meter of 15) en in plaats daarvan een stevige schutting met poort laten plaatsen. Aan de achterkant zit nog een stuk schutting van 3 meter die vervangen mag worden. Tussen mijn buren en mijn tuin is ook nog een meter of 15 aan coniferen en een klein stuk schutting. Ook deze verwijderen, afvoeren en een nieuwe schutting plaatsen.

Boomstronkjes verwijderen

Aan twee kanten van mijn woning hebben meerdere coniferen gestaan. Ik zou graag de 11 overgebleven boomstronkjes verwijderd/ingekort willen hebben, zodat ik een met kiezels opgevulde border kan maken. Dit bevind zich aan de zijkant van de woning en is goed bereikbaar.

Haag van coniferen verwijderen

In de achtertuin is een coniferen heg volledig uit de hand gegroeid. Wat kost het om deze te verwijderen. De tuin is ongeveer 10 meter lang.

Schutting plaatsen en coniferen verwijderen

Graag zouden we vrijblijvende offerte willen om coniferen te laten verwijderen en schutting te plaatsen. De coniferen zijn circa 18 meter lang. Achter onze tuin ligt een grasveld wat makkelijk te bereiken is met een kraan.

De tuin ophogen en bamboe haag zetten

De tuin ophogen en egaliseren. We hebben van kennissen een partij kiezelstenen gekregen en daar willen we alles mee bedekken. Wel willen we de groene haag coniferen verwijderen, zijn we al mee bezig, en in plaats daarvan een haag bamboe neerzetten.

Coniferen verwijderen

Ik wil graag 7 meter lang 3 meter hoog aan coniferen laten weghalen en klimop roosters laten plaatsten alleen dit moet wel dan gebeuren liefst deze aankomende week neem dan aub contact met mij op

Partners

Partners van Casius