Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Roosendaal of directe omgeving.

704 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, aanleg nieuwbouw tuin, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten, nieuwe schutting van 28 meter zetten, vernieuwen oude tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Roosendaal:

Schutting plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van Grenen tuinschermen inclusief betonpalen, 1.80 x 1.80 meter. Lengte 18 meter. Inclusief het verwijderen van de bestaande Coniferenhaag.

Coniferen verwijderen en afvoeren

Coniferen verwijderen (ongeveer 10m) + afvoeren

Schutting met betonpalen en planken plaatsen

20 Meter schutting plaatsen betonpalen met betonnen onderplaat 36 cm hoog. Verder opvullen met mes groef planken tot 180 cm hoog.

Eik kappen

Ik wil mijn Eik laten kappen. De boom is ongeveer 18 meter hoog. De eik staat in de achtertuin tegen de erfgrens van de achterburen aan. Ik heb een zijpoort. Afvoeren van het puin mag de vakman regelen behalve een aantal takken die ik voor mijn open haard zou willen gebruiken.

Stronken van bomen en heesters verwijderen

Graag uit goed bereikbare achtertuin de stronken verwijderen van bomen en heesters. Doorsnede stompen op het maaiveld: 30 cm (1x) 20 cm (4x) 15 cm (1x) 10 cm (2x) 5 cm (3x) Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Zwart zand uitgraven en afvoeren

Ik wil dat er 4 m3 zwart zand uit de tuin afgegraven en afgevoerd wordt. De achtertuin is te bereiken over het fietspad.

Tuin leeghalen

We willen onze tuin gaan bestraten. Maar voor dat we dat gaan doen moet de tuin eerst leeggehaald worden !

Boom verwijderen

Verwijderen en afvoeren naaldboom uit achtertuin. Details: - boom is +/- 11 meter in hoogte en heeft een stamdikte tussen de 35-45cm - boom staat in een tuin van 9x5 en +/- 1. 5m van de erfafscheiding. - de tuin heeft geen achterom, dus afvoer in kleine delen door het huis, of grote delen over het huis met kraan. - prijs incl. En excl. Verwijdering stronk.

Grote eik kappen

Het gaat om het kappen en afvoeren van een grote eik in de achtertuin aan de erfgrens. Ik wil de stronk laten weg frezen. De tuin is goed te bereiken.

Boom opruimen

Na storm is een boom omgewaaid. Deze moet klein gemaakt worden en klein (blad) afgevoerd. Rest mag blijven voor stookhout. De boom is ongeveer 12 meter met een stam diameter van ongeveer 60 aan de onderzijde

Achtertuin egaliseren

Ik wil mijn achtertuin (circa 45 m2) compleet renoveren. Allereerst het gehele oppervlak laten egaliseren, vervolgens in onderling overleg een aantal werkzaamheden zelf uitvoeren en een aantal uitbesteden, denk aan aanleggen terras. Het grootste deel van de materialen wil ik zelf aanschaffen een aantal wellicht via de hovenier.

Boom kappen en stam weghalen

We willen graag deze boom weg hebben inclusief de stam. Er staat nog geen schutting et cetera dus makkelijk bij te komen met kraantje of dergelijks. Binnen 4 weken is de vergunning in orde. Ik hoor graag wat u voor ons kan betekenen? De omtrek is 2,30 en hoogte ongeveer 30 meter.

Vijver aanleggen

Ik wil graag een rechte vijver van ongeveer 1 bij 4 bij 1 meter laten aanleggen. Ik heb een achterom.

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik wil 10meter coniferen laten verwijderen en afvoeren ivm plaatsen schutting. Zijn Max 2m hoog en 70 cm breed. Meeste is bruin. En 1 kunststof schuttingdeel van 1. 50m. Staat tussen 2 tuinen, breedte coniferen is

Kunstgras aanleggen

Er dient ongeveer 24 m2 kunstgras aangelegd worden. De oude grasmat zal de vakman ook moeten verwijderen en afvoeren. Als er een laag zwart zand af moet mag dit in de bloembak naast de grasmat gegooid worden. De tuin heeft geen toegang vanuit buitenaf. Dus het moet via het huis benaderd worden.

Stronken van liguster- en conifeerhaag verwijderen

Na het verwijderen van 6 meter ligusterhaag en 4 meter conifeerhaag zijn de stronken achtergebleven. Deze dienen er door de vakman uit gehaald te worden, zodat wij hierna zelf een schutting kunnen gaan plaatsen.

Achtertuin opnieuw bestraten en hekwerk vernieuwen

Achtertuin moet leeggehaald worden en opnieuw bestraat. Tuin is 10,5 meter lang bij 5 meter breed. Hekwerk moet weggehaald worden en nieuwe hekwerk met poort geplaatst worden. De tuin is via de garage bereikbaar.

Fundering uitgraven in tuin

Ik wil naast het huis een uitbouw gaan maken en de fundering moet 30/35 cm uitgegraven worden. Het is 8,5 meter x 4 meter. Alleen via de mail in verband met werk. Goed toegankelijk allemaal. Ik voer alles zelf af.

Vijver maken van polyester

Er moet een vijver gemaakt worden van polyester. Het vijvergat is er al. Deze moet 8 bij 4 worden en 1 meter diep.

Coniferen compleet met wortel verwijderen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van zo’n 70 meter (35 x 35 meter) coniferen over de gehele lengte van 2 erfafscheidingebieden. Bereikbaar met graafmachine/kraan. Afvoeren hoeft niet, mag wel maar is afhankelijk van de kosten.

Omgewaaide schuttingen repareren/nieuw stuk plaatsen

Door de storm van gisteren schade opgelopen mijn houten tuin schutting. Hiervan heb ik een aantal foto’s bijgesloten. De schutting wordt niet gedeeld met een buur, maar loopt langs het vrije gedeelte van mijn huis. Aan de achterkant van het huis is de schutting onherroepelijk beschadigd, hier zal een nieuw gedeelte geplaatst moeten worden. Echter is het lange gedeelte langs de zijkant van huis los komen te zitten en is dit hierdoor wat scheef gaan staan. Voor de duidelijkheid: de schutting is in een U vorm langs het huis gebouwd en is ongeveer 2,6 x 19 x 6 meter. Het kapotte gedeelte van de schutting moet opnieuw worden. Dit stuk is 6 meter breed en 1 scherm van 1,8 meter is afgebroken. Dit stuk is ook voorzien van een poort. De poort is op zich niet erg beschadigd, echter is de originele kozijnbalk die boven de poort liep afgebroken. Daarnaast zal de rest van de schutting rechtgezet en zal verstevigd moeten worden.

Composiet tuindeur plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor een composiet tuindeur. De maat is 1 meter breed bij 2 meter hoog. In de kleur créme wit, ral 9001. Ook ben ik benieuwd naar uw standaard maten en prijzen. Gebruikt u composiet in combinatie met aluminium, dus een aluminium mes? Kunnen de panelen ook verticaal of alleen horizontaal? Zit er een deurkozijn bij en is deze met een deur aanslag? Van welk materiaal is het kozijn en het kader van de deur? Wat voor scharnieren zitten er aan de deur? Kan de deur links of rechts draaiend en naar binnen draaiend gemaakt worden? Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Trampoline ingraven

Wij willen in de achtertuin een trampoline laten ingraven met een doorsnede van 366 cm. Tuin is enkele bereikbaar door poort met de afmeting van een normale deur. Dus groot materieel is niet mogelijk.

Tuinschermen met betonpalen monteren

De oude schutting zullen wij zelf verwijderen. Hierna dienen er 6 houten tuinschermen met betonnen palen en onderplaten gemonteerd te worden.

Waterput slaan in de achtertuin

Wat zijn de kosten voor het slaan van een waterput? Op welke manier gebeurt het en wat zijn de bijkomende kosten (opruimen, pomp en dergelijke) Zodra ik goedkeuring krijg van de gemeente kan het project van start gaan (week van 26-06 ongeveer).