Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Roosendaal of directe omgeving.

695 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renovate old garden, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Roosendaal:

Vijver aanleggen

Ik wil graag een rechte vijver van ongeveer 1 bij 4 bij 1 meter laten aanleggen. Ik heb een achterom.

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik wil 10meter coniferen laten verwijderen en afvoeren ivm plaatsen schutting. Zijn Max 2m hoog en 70 cm breed. Meeste is bruin. En 1 kunststof schuttingdeel van 1. 50m. Staat tussen 2 tuinen, breedte coniferen is

Kunstgras aanleggen

Er dient ongeveer 24 m2 kunstgras aangelegd worden. De oude grasmat zal de vakman ook moeten verwijderen en afvoeren. Als er een laag zwart zand af moet mag dit in de bloembak naast de grasmat gegooid worden. De tuin heeft geen toegang vanuit buitenaf. Dus het moet via het huis benaderd worden.

Stronken van liguster- en conifeerhaag verwijderen

Na het verwijderen van 6 meter ligusterhaag en 4 meter conifeerhaag zijn de stronken achtergebleven. Deze dienen er door de vakman uit gehaald te worden, zodat wij hierna zelf een schutting kunnen gaan plaatsen.

Achtertuin opnieuw bestraten en hekwerk vernieuwen

Achtertuin moet leeggehaald worden en opnieuw bestraat. Tuin is 10,5 meter lang bij 5 meter breed. Hekwerk moet weggehaald worden en nieuwe hekwerk met poort geplaatst worden. De tuin is via de garage bereikbaar.

Fundering uitgraven in tuin

Ik wil naast het huis een uitbouw gaan maken en de fundering moet 30/35 cm uitgegraven worden. Het is 8,5 meter x 4 meter. Alleen via de mail in verband met werk. Goed toegankelijk allemaal. Ik voer alles zelf af.

Vijver maken van polyester

Er moet een vijver gemaakt worden van polyester. Het vijvergat is er al. Deze moet 8 bij 4 worden en 1 meter diep.

Coniferen compleet met wortel verwijderen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van zo’n 70 meter (35 x 35 meter) coniferen over de gehele lengte van 2 erfafscheidingebieden. Bereikbaar met graafmachine/kraan. Afvoeren hoeft niet, mag wel maar is afhankelijk van de kosten.

Omgewaaide schuttingen repareren/nieuw stuk plaatsen

Door de storm van gisteren schade opgelopen mijn houten tuin schutting. Hiervan heb ik een aantal foto’s bijgesloten. De schutting wordt niet gedeeld met een buur, maar loopt langs het vrije gedeelte van mijn huis. Aan de achterkant van het huis is de schutting onherroepelijk beschadigd, hier zal een nieuw gedeelte geplaatst moeten worden. Echter is het lange gedeelte langs de zijkant van huis los komen te zitten en is dit hierdoor wat scheef gaan staan. Voor de duidelijkheid: de schutting is in een U vorm langs het huis gebouwd en is ongeveer 2,6 x 19 x 6 meter. Het kapotte gedeelte van de schutting moet opnieuw worden. Dit stuk is 6 meter breed en 1 scherm van 1,8 meter is afgebroken. Dit stuk is ook voorzien van een poort. De poort is op zich niet erg beschadigd, echter is de originele kozijnbalk die boven de poort liep afgebroken. Daarnaast zal de rest van de schutting rechtgezet en zal verstevigd moeten worden.

Composiet tuindeur plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor een composiet tuindeur. De maat is 1 meter breed bij 2 meter hoog. In de kleur créme wit, ral 9001. Ook ben ik benieuwd naar uw standaard maten en prijzen. Gebruikt u composiet in combinatie met aluminium, dus een aluminium mes? Kunnen de panelen ook verticaal of alleen horizontaal? Zit er een deurkozijn bij en is deze met een deur aanslag? Van welk materiaal is het kozijn en het kader van de deur? Wat voor scharnieren zitten er aan de deur? Kan de deur links of rechts draaiend en naar binnen draaiend gemaakt worden? Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Trampoline ingraven

Wij willen in de achtertuin een trampoline laten ingraven met een doorsnede van 366 cm. Tuin is enkele bereikbaar door poort met de afmeting van een normale deur. Dus groot materieel is niet mogelijk.

Tuinschermen met betonpalen monteren

De oude schutting zullen wij zelf verwijderen. Hierna dienen er 6 houten tuinschermen met betonnen palen en onderplaten gemonteerd te worden.

Waterput slaan in de achtertuin

Wat zijn de kosten voor het slaan van een waterput? Op welke manier gebeurt het en wat zijn de bijkomende kosten (opruimen, pomp en dergelijke) Zodra ik goedkeuring krijg van de gemeente kan het project van start gaan (week van 26-06 ongeveer).

Zwart zand afvoeren

Het ophalen van zwart zand van werkzaamheden uit de tuin. Wat de kosten hiervan zijn?

Tuin afgraven en grond afvoeren

De voortuin 10 tot 15 cm afgraven en de grond afvoeren. Daarna aftrillen. De tuin is +\- 50 m2. De tuin is goed bereikbaar: aan een stoep en parkeergelegenheid gelegen.

Schuttingdelen plaatsen en oude afvoeren

Ik wil graag 5 delen van hardhout (of een goedkoper soort) laten leveren en plaatsen. Het is een afscheiding zonder hoeken. Oude delen eventueel afvoeren.

Schutting plaatsen tussen voortuin en oprit van de buren

Graag offerte voor een antraciet (composiet) afscheiding tussen onze voortuin en de oprit van de buren. Kosten all-in (schutting en plaatsing). Schuttinghoogte min. 2.00m Zie eea graag tegemoet.

Kunstgras laten leggen

Leggen van kunstgras 16m2. De ondergrond is zwarte grond.

Composiet schuttingdelen plaatsen

4 delen composiet schutting plaatsen

Tuintegels in de tuin laten leggen

Ik wil mijn tuin laten bestraten. De grond is al leeg en de oude tegels zijn weggehaald. Het gaat om een oppervlakte van rond de 30 m2. Wat kost het om de grond te egaliseren en bestraten (de ondergrond is al goed en er ligt zand)? Het huis ligt in Essen, België. Graag contact via mail.

Haag van coniferen snoeien

Ik wil mijn haag van coniferen laten snoeien. De haag is ongeveer 60 meter lang en 3.50 meter hoog. De buitenkant is toegankelijk voor machines. De binnenkant doe ik zelf.

Gazon verwijderen en zandbed aanbrengen

In mijn achtertuin wil ik graag een stuk gazon laten verwijderen en afvoeren van ongeveer 24 m2, tevens een zandbed laten aanbrengen voor bestrating. Graag ontvang ik hiervan een offerte (eventueel een offerte met aanbrengen zandbed als offerte zonder aanbrengen van zandbed). De offertes ontvang ik graag per e-mail.

Vlonderterras aanleggen in de tuin

Ik wil achter in de tuin een vlonder terras aanleggen van 3 x 3 meter met composiet materialen. Er ligt nu zand. Ik wil graag weten wat de aanleg kost als ik zelf de materialen koop.

Inground trampoline ingraven

We willen onze trampoline met een diameter van 270 cm graag laten ingraven in de tuin. De trampoline komt op het gedeelte waar nu een grasveld is. De tuin is via een zij-ingang te bereiken. We ontvangen graag een offerte met daarin een aparte post voor het afvoeren van het zand.

Hardhouten schutting laten plaatsen

14 meter hardhouten schutting plaatsen