Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Roosendaal of directe omgeving.

713 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Roosendaal:

Boom kappen en afval afvoeren

Wij willen in de achtertuin een boom laten kappen en alles afvoeren, wortels er uit frezen. De tuin is bereikbaar via de poort van ongeveer 1.20 meter.

Tuin egaliseren 16 m2

Ik wil mijn voortuin laten egaliseren, gaat om ongeveer 16 m 2. Onkruid en vuile grond eruit, daarna egaliseren en evt grasmatten leggen.

Plaatsen tuinpoort

Ik wil graag een tuinpoort laten plaatsen. Inclusief monteren van slot e.d. omdat huidige poort stuk is graag. De oude poort zal nog moeten worden gedemonteerd en afgevoerd

Tuin afgraven en grond afvoeren

Wij zoeken iemand die onze tuin kan leeghalen, afgraven en afvoeren. (Eventueel storten nieuw zand). De tuin is 15x8 meter. Wij hebben helaas geen achterom, alles moet via de garage worden afgevoerd. Een eventuele minigraver moet via de deurpost toegankelijk kunnen zijn.

Tuin afgraven

In de voortuin dienen de tegels te worden verwijderd en ongeveer 8 cm afgegraven. Het afval dient te worden afgevoerd. De tuin is ongeveer 6 bij 6 meter.

Bamboe verwijderen en goed begrenzen

Ik zoek een hovenier die onze (reeds teruggesnoeide) bamboe aan de zijkant van het huis kan verwijderen. Daarnaast de bamboe in de voortuin laten voorzien van een betere begrenzer. Waarschijnlijk gaat het ook om het deels afgraven en weer herstraten met bestaande tegels. Wellicht moeten bepaalde stukken van de tuin ook worden opgehoogd. Het betreft ongeveer 4 m2 aan bamboe.

Buxushaag verwijderen, afvoeren en vervangen door betonnen sierrand

Ik wil de buxushaag laten verwijderen en afvoeren in de voortuin. Het gaat om ongeveer 16 meter. De buxushaag is tussen de 60 en 80 cm hoog. Ik wil het grootste deel daarvan vervangen door een betonnen grijze sierrand. Dat is een rand waarbij het net lijkt alsof er allemaal paaltjes tegen elkaar aanstaan.

Het ophogen en egaliseren van een stuk tuin

Ik zoek een hovenier voor het opvullen en egaliseren van een stuk tuin ten behoeve van een terras. Het gaat om 18 m2 wat met 2 m3 geel zand moet worden opgevuld. Het betreft de achtertuin die bereikbaar is met een kruiwagen. Wellicht dient de 18 m2 ook bestraat te worden, maar dat is afhankelijk van de prijs.

Schutting plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van Grenen tuinschermen inclusief betonpalen, 1.80 x 1.80 meter. Lengte 18 meter. Inclusief het verwijderen van de bestaande Coniferenhaag.

Coniferen verwijderen en afvoeren

Coniferen verwijderen (ongeveer 10m) + afvoeren

Schutting met betonpalen en planken plaatsen

20 Meter schutting plaatsen betonpalen met betonnen onderplaat 36 cm hoog. Verder opvullen met mes groef planken tot 180 cm hoog.

Eik kappen

Ik wil mijn Eik laten kappen. De boom is ongeveer 18 meter hoog. De eik staat in de achtertuin tegen de erfgrens van de achterburen aan. Ik heb een zijpoort. Afvoeren van het puin mag de vakman regelen behalve een aantal takken die ik voor mijn open haard zou willen gebruiken.

Stronken van bomen en heesters verwijderen

Graag uit goed bereikbare achtertuin de stronken verwijderen van bomen en heesters. Doorsnede stompen op het maaiveld: 30 cm (1x) 20 cm (4x) 15 cm (1x) 10 cm (2x) 5 cm (3x) Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Zwart zand uitgraven en afvoeren

Ik wil dat er 4 m3 zwart zand uit de tuin afgegraven en afgevoerd wordt. De achtertuin is te bereiken over het fietspad.

Tuin leeghalen

We willen onze tuin gaan bestraten. Maar voor dat we dat gaan doen moet de tuin eerst leeggehaald worden !

Boom verwijderen

Verwijderen en afvoeren naaldboom uit achtertuin. Details: - boom is +/- 11 meter in hoogte en heeft een stamdikte tussen de 35-45cm - boom staat in een tuin van 9x5 en +/- 1. 5m van de erfafscheiding. - de tuin heeft geen achterom, dus afvoer in kleine delen door het huis, of grote delen over het huis met kraan. - prijs incl. En excl. Verwijdering stronk.

Grote eik kappen

Het gaat om het kappen en afvoeren van een grote eik in de achtertuin aan de erfgrens. Ik wil de stronk laten weg frezen. De tuin is goed te bereiken.

Boom opruimen

Na storm is een boom omgewaaid. Deze moet klein gemaakt worden en klein (blad) afgevoerd. Rest mag blijven voor stookhout. De boom is ongeveer 12 meter met een stam diameter van ongeveer 60 aan de onderzijde

Achtertuin egaliseren

Ik wil mijn achtertuin (circa 45 m2) compleet renoveren. Allereerst het gehele oppervlak laten egaliseren, vervolgens in onderling overleg een aantal werkzaamheden zelf uitvoeren en een aantal uitbesteden, denk aan aanleggen terras. Het grootste deel van de materialen wil ik zelf aanschaffen een aantal wellicht via de hovenier.

Boom kappen en stam weghalen

We willen graag deze boom weg hebben inclusief de stam. Er staat nog geen schutting et cetera dus makkelijk bij te komen met kraantje of dergelijks. Binnen 4 weken is de vergunning in orde. Ik hoor graag wat u voor ons kan betekenen? De omtrek is 2,30 en hoogte ongeveer 30 meter.

Vijver aanleggen

Ik wil graag een rechte vijver van ongeveer 1 bij 4 bij 1 meter laten aanleggen. Ik heb een achterom.

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik wil 10meter coniferen laten verwijderen en afvoeren ivm plaatsen schutting. Zijn Max 2m hoog en 70 cm breed. Meeste is bruin. En 1 kunststof schuttingdeel van 1. 50m. Staat tussen 2 tuinen, breedte coniferen is

Kunstgras aanleggen

Er dient ongeveer 24 m2 kunstgras aangelegd worden. De oude grasmat zal de vakman ook moeten verwijderen en afvoeren. Als er een laag zwart zand af moet mag dit in de bloembak naast de grasmat gegooid worden. De tuin heeft geen toegang vanuit buitenaf. Dus het moet via het huis benaderd worden.

Stronken van liguster- en conifeerhaag verwijderen

Na het verwijderen van 6 meter ligusterhaag en 4 meter conifeerhaag zijn de stronken achtergebleven. Deze dienen er door de vakman uit gehaald te worden, zodat wij hierna zelf een schutting kunnen gaan plaatsen.

Achtertuin opnieuw bestraten en hekwerk vernieuwen

Achtertuin moet leeggehaald worden en opnieuw bestraat. Tuin is 10,5 meter lang bij 5 meter breed. Hekwerk moet weggehaald worden en nieuwe hekwerk met poort geplaatst worden. De tuin is via de garage bereikbaar.