Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting laten plaatsen:

schutting laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten plaatsen van 20mtr schutting, geen hoeken, geen poort,1.80 tot 2.00mtr hoog. De goedkoopste optie graag.
Onze klant uit Rijen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Een schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen 11 tot 12 meter lang en haaks daarop een schutting van +- 1.70 en een poort van 1 meter breed. schutting niet doorkijkbaar en liefst van douglas of hardhout. onderkant een betonnen afzetting ter bescherming van het hout. ( in de toekomst meerdere klussen voor de rest van de tuin)

Schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting van 13 breed en 15 lang.

Schutting plaatsen

We wonen in een twee-onder-één-kap huis met gedeelde oprit. Vanaf de garage willen we een erfafscheiding tussen de twee percelen. Hierbij willen we een combinatie van douglas-houten schermen in combinatie met gaas-scherm waar we hedera tegenaan laten groeien. Graag krijgen we advies over de beste verdeling. De locatie is prima bereikbaar. Graag hoor ik van u wat hiervan de kosten zijn en wanneer u de mogelijkheid heeft om de schutting te plaatsen.

Nieuwe schutting met deur

Mijn huidige tuinschutting met deur is zo goed als verrot. Deze wil ik graag laten verwijderen en een nieuwe plaatsen. De schutting is ongeveer 180 cm breed en dan de deur ernaast ongeveer 90 cm. Het mag met geïmpregneerd grenenhout. Is namelijk een huurhuis, dus het hoeft niet de hoofdprijs te zijn.

Bamboe schutting plaatsen

Wij willen een bamboe schutting in onze tuin. Het is zo'n 7 meter diep en daalt daarna af naar een vlonder aan het water. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn hierin en of u ook de montage doet. Ik wil de schutting graag 1,80 hoog hebben.

Verwilderde tuin uitruimen en mogelijk een nieuwe schutting plaatsen

Ik heb een tuin van ongeveer 9m x 5m waar een houten hekje rondom, aantal coniferen, rozenstruiken en een boom in staan. Deze (en eventueel het gras) wil ik compleet laten verwijderen en afvoeren. In overleg wellicht ook een schutting plaatsen. Het doel is een onderhoud vrije tuin zonder gras.

Schutting plaatsen

Ik zoek een schutting plaatser die een Composiet schutting kan plaatsen, zie link. een zijde 6,7 m lengte en andere zijde 8,9 m + deur aan poort kant met ongeveer 1 meter schutting. Link: https://www.henderson-living.nl/composiet-schuttingen/9-6-meter-topline-schutting-antraciet-compleet

tuintegels kopen en leggen

wij hebben voor en achtertuin. voortuin ongeveer 20-25m2 achtertuin 50-60m2. beide zitte nu vol met onkruid. en moet dus geheel schoongemaakt worden en worden betegeld. Nieuwe schutting plaatsen

Plaatsen schutting

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van 5 houten schuttingen met paal.

Schutting plaatsen

Het gaat om een schutting van ca 8 meter met 2 hoeken en daarbij ook elk 1 meter, hout en betonpalen.

Partners

Partners van Casius