Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting laten plaatsen:

schutting laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten plaatsen van 20mtr schutting, geen hoeken, geen poort,1.80 tot 2.00mtr hoog. De goedkoopste optie graag.
Onze klant uit Rijen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Schutting plaatsen

Wil graag een schutting laten plaatsen. Het gaat om 4 hele schuttingenpanelen van 180cm en een stukje van 77 cm. De wens is hardhout met betonpalen.

schutting plaatsen

Achterzijde breedte is 219 cm moet een poort komen met en verticale schutting 200 cm hoog. Voortuin 2x zijkant van 370 cm 1 meter hoog met afdeklat, breedte voorkant 530 cm met en deurtje 1 meter hoog met afdeklat. De palen met hardhout, de rest van vuurhout geimpregeneerd. De achtertuin heeft een bestaande schutting, daar moet nieuw spul komen. In de voortuin moet nog geen

Verzakte rioleringherstellen

Onze riolering vanuit het huis naar de afvoerput van de gemeente is helaas op meerdere plaatsen verzakt. De lengte tot aan de put is ongeveer 25 a 30 meter. Riolering loopt in zijn geheel onder de tuin en oprit en schutting door. De riolering ligt diep dus er zal naw een kleine graafmachine aan te pas komen. Hopelijk hoeft de riolering niet te worden vervangen alleen wellicht op sommige plaatsen of in zijn geheel weer beter gelegd moeten worden. Dit is dmv camera in riool geconstateerd door erkend bedrijf en aan ons verteld. Hoe bepaalde aansluitingen eruit zien is niet bekend. Riool is al lang geleden gelegd vanuit huis naar afvoerput en daarna niet meer in beeld geweest.

Schuttingen plaatsen 15 m

Ik wil graag een nieuwe schutting plus poort plaatsen over een totale lengte van 15 m. De huidige schutting haal ik weg en de nieuwe schutting regel ik zelf. Het gaat dus puur om het plaatsen.

Houtbeton schutting plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een houtbetonschutting. Ongeveer 10 meter lang, dan haaks ongeveer 3 meter, inclusief een poortdeur. Antraciet kleurige betonplaten en palen met diamantkop. Grenen 23 planks. Eventueel ook een nieuw terras aanleggen, maar het gaat in eerste instantie om de schutting, omdat deze is omgewaaid. De huidige schutting halen wij zelf weg. Het is heel erg nat achter het huis, dus adviseren ze om een houtbeton schutting te plaatsen. Er staat wel een vijver van 2 m lang aan een kant naast de schutting ik weet niet of dit problemen oplevert. Aan de andere kant kunt u er wel bij via de buren.

Schutting vervangen

Hierbij wil ik een een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een schutting van circa 7,25 m lang en 1,80 meter hoog in de achtertuin. We hebben een achterom. Indien mogelijk de schermen van composiet (kleur bruin) of van bankirai. Dit in verband met met weinig onderhoud. De schutting heeft 4 delen en 5 palen, ik doen dit samen met de buurman. Graag ontvang ik een offerte waar materiaal en het verwijderen van de schutting wordt meegenomen, en een offerte waar materiaal en verwijderen niet wordt vermeld. Ik hoor graag van u.

Schutting plaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om een nieuwe schutting te laten plaatsen. Gaat om 8 stuks, 1.80 x 1.80 per deel.

Tuinschermen van 14 m met poort plaatsen

Het gaat om 14 meter tuinschermen plaatsen met poort. 1 kant is 6 m, de rechterkant is 3 m, de achterkant is 6 m en de poort is 1 m. Dat zijn 10 palen in snel drogend beton plaatsen en schuttingen monteren. Ik koop materiaal bij de Praxis. De schutting die er staat haal ik zelf weg.

Nieuwe hardhouten schutting plaatsen

Graag laat ik 11 meter schutting vervangen inclusief aangegroeid hedera weghalen. Daarbij laat ik graag 5 coniferen verwijderen. De schutting wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. De nieuwe schutting wil ik van hardhout.

Schutting van 10 schuttingdelen “palen” plaatsen + tuindeur

Gehele schutting (10 schuttingdelen met toebehoren “palen”) moeten vervangen worden met toegangsdeur. De schutting is omgevallen wordt via de verzekering geclaimed.

Partners

Partners van Casius