Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Rijen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Rijen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Rijen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Rijen of directe omgeving.

220 klanten uit Rijen bevelen een bij Casius in Rijen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Rijen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 17 Tuinen afgraven en bestraten, beschoeiing aan de wal en waterkant plaatsen (173 m1), complete tuin renovatie, 160 meter schutting leveren en plaatsen, voortuin ingegraven fietsenstalling realiseren, damwand en terras vervangen, tuinrenovatie 250 m2, tuin volledig laten vernieuwen, onderhoudsvrije tuin aanleggen, complete tuin renovatie, hardhouten terras en kunstgras aanleggen, hout/beton schutting, tuindeur van composiet op maat maken, 80 meter plantenbakken renoveren/vernieuwen, vier voor- en achtertuinen afgraven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Rijen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Rijen:

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Graven van een gat voor een zwembad, afmetingen 6x10x1,5 meter. Grond niet afvoeren maar gebruiken om achterste deel van de tuin op te hogen. Minigraver kan door de poot naar binnen.

Composiet schutting laten monteren

Wij willen graag een antraciet composiet schutting geplaatst hebben lengte 773. Onze tuin is bereikbaar met en vrachtwagentje. We zijn nog in overleg met de andere buren of we daar ook gelijk een schutting willen en die lengte is 906. Ik hoor graag wat dit gaat kosten graag beide zijdes apart opgeven aub.

schutting laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten plaatsen van 20mtr schutting, geen hoeken, geen poort,1.80 tot 2.00mtr hoog. De goedkoopste optie graag.

Terras aanleggen

Wat kost het aanleggen van een vlak terras tegen een muur, van ongeveer 3 bij 2,50 meter. excl. materiaal, dus alleen het leggen. Grond is dan geegaliseerd en vlak ( aarde ). Daarnaast zie ik graag een prijsopgave van dezelfde ruimte, maar dan een prijs incl. eventueel materiaal van geribbeld terrashout. Vrij simpel, gewoon een hoekje voor een tuinset.

Schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van 20 meter schutting (goedkoopste optie) incl het afvoeren van de oude (houten) schutting.

Grondwaterput slaan in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een grondwater put laten slaan. Wat gaat dit ongeveer kosten? Aanleg graag inclusief materiaal. De waterpomp heb ik al. Er is in het verleden al een put geweest. Ik weet niet hoe diep het water zit.

Kunstgras aanleggen

Graag 25 m2 kunstgras in mijn tuin aan laten leggen.

Buxushaag vervangen

Uit de voortuin moet ongeveer 12 meter Buxushaag verwijderd worden, 6 meter langs de erfscheiding met de buren en 6 meter langs het trottoir. Daarna opnieuw aanplanten met groene Euonymus of groenblijvende liguster, Atrovirens bijvoorbeeld. De oude haag dient te worden afgevoerd.

Buxushagen verwijderen en afvoeren

Ik heb een buxushaag in twee halve cirkels. De delen zijn ongeveer 5 meter lang en 60 cm hoog. Ik wil die haag graag met wortel en al laten verwijderen en afvoeren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Boom uit achtertuin verwijderen

. Ik wil een boom uit de achtertuin verwijderen. De omgevingsvergunning is aangevraagd bij de gemeente. Met het bedrijf achter de achtertuin, , is contact opgenomen om te bekijken of er evt. Een vrachtwagen met grijparm mag staan. Bijgevoegd is een foto van de boom.

Plaatsen van een houten schutting

Graag offerte voor het plaatsen van een houten schutting. Hoogte 180 cm. Totale lengte 20 meter welke verdeeld zijn over 4 meter, 6 meter en 10 meter. De werkplek is goed bereikbaar.

Drainage aanleggen

Na een flinke regenbui blijft er veel water staan in onze tuin. Wij hebben nu kunstgras. Hoe kunnen we dit oplossen?

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen met antraciet betonpalen en beton onderplaat een recht stuk over een lengte van 9 meter liefs 21 plank's en 1.80 a 1.90 meter hoog graag een richtprijs

Schutting renoveren of nieuwe plaatsen

Wij zitten in dubio of we een nieuwe schutting willen laten plaatsen of laten schilderen. Het gaat om 8 schermen

Notenboom laten kappen

Ik wil onze notenboom in de achtertuin laten kappen. Vanaf 110 centimeter hoogte splits hij in 4 takken en de boom is ongeveer 150 centimeter in doorsnede. Ik schat de boom op 10 meter hoogte en hij staat op eigen grond. Aan de achtertuin grenst een brandgang, hier kan geen machine doorheen. Graag een specifieke offerte wat ons dat gaat kosten.

Houten dubbele poort plaatsen

Wij willen binnenkort een dubbele houten poort kopen van 4 meter breed en 195 cm hoog. Naast de poort komen twee houten staanders van 12 x 12 cm. Wij willen de poort en staanders laten plaatsen bij de toegang tot ons perceel. De ruimte is nu leeg. De palen moeten aangestort worden met beton. De poortdelen moet daaraan bevestigd worden en voorzien van een sluiting. Wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Graag ontvangen wij uw offerte voor het plaatsen.

Schutting plaatsen

Ik wil graag de oude schutting laten verwijderen en een nieuwe schutting met betonnen palen laten plaatsen. Het gaat om 8 schuttingdelen.

Amerikaanse eik en Esdoorn kappen

Ik heb een kapvergunning gekregen voor een grote Amerikaanse Eik en een "wilde" Esdoorn op mijn perceel. De hoogte 15 tot 20 meter; afstand tot woning 5 meter. De bomen dienen tot aan de grond gekapt te worden. In de tuin voldoende ruimte om de bomen te laten vallen. Mijn vraag is: een vaste prijsopgave voor het "neerhalen" van deze twee grote bomen in mijn achtertuin. Het ontmantelen, afvoeren van het hout, de takken en het restafval neem ik met bevriende kennissen op me. Kort gezegd: ik heb alleen expertise en ureninzet nodig om de grote bomen vakkundig neer te leggen. Willen jullie/jij hiervoor een offerte opmaken?

Vijver aanleggen in de tuin

Aanleg vijver 3. 15m X 1. 70m. 1. 20m diep. Inclusief folie , exclusief pompen en filters

Berk kappen en afvoeren

In mijn voortuin staat een berk van 10 tot 12 meter hoog. Deze wil ik graag laten kappen en ook de stronk moet worden verwijderd. Al het afvalhout moet worden afgevoerd. De boom staat pal aan de weg en is goed bereikbaar. Graag ontvang ik vooraf een prijsindicatie.

Nieuwe schutting laten neerzetten

Wij hebben nog een betonnen schutting die we graag weg willen hebben. Wat is het goedkoopste en stevig want we hebben nogal wilde honden soms. En kan 't op afbetaling 25 meter houten schutting met betonnen palen en onderplaaten

Schutting leveren en plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van ongeveer 14 meter schutting.

Dennenbomen rooien in de tuin

Graag ontvang ik een offerte voor het rooien van 4 grote dennenbomen.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

De tuin van onze hoekwoning wordt aan de straatkant omzoomt door een hoge heg met daarin een schutting die door de heg vernield wordt. Wij willen deze heg graag laten verwijderen en er een goede schutting met betonnen fundering voor in de plaats laten zetten. Achter in de tuin aan het eind van de heg dient ook een poort vervangen te worden. Totale lengte ongeveer 15 meter. Op het korte stuk zit de poortdeur. Ik zoek een schutting zoals mijn buurman heeft, met betonnen onderkant, hardhout schermen en met boogjes op de schermen. Oude heg weghalen, nieuwe schutting leveren en plaatsen.

Gazon verticuteren

Ongeveer 300 m2 gazon verticuteren. Graag ook het afval laten afvoeren. Eventueel en indien nodig graszaad bijzaaien.