Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grondwaterput laten slaan:

Grondwaterput laten slaan

Grondwater put op bouwterrein slaan.
Onze klant uit Riel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grondwaterput laten slaan uit heel Nederland:

Bron laten slaan in de tuin

Wij willen in onze tuin een bestaande grondwaterput (nu circa 7 meter diep) dieper laten boren om de waterkwaliteit te verbeteren. Het huidige grondwater stink en is sterk ijzerhoudend. De huidige zone zal geïsoleerd moeten worden van de dieper te boren zone. De put is te bereiken met het benodigde materieel.

Grondwaterput slaan

Ik zoek een hovenier/installateur die een waterput kan slaan inclusief de bijbehorende (hand)pomp. Het gaat dus om een 'ouderwetse' zwengelpomp. Het werk moet plaatsvinden in mijn achtertuin welk goed bereikbaar is.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik heb een aangelegde tuin van totaal 1143 m2 met ingegraven sprinklerinstallatie die is aangesloten op waterleiding. Ik wil dat graag veranderen naar grondwater middels een grondwaterput. Tuin is langwerpig, 70 meter lang bij 17 meter breed. Het huis is 16 x 10 meter. Oprit en weg zijn grind, dus achtertuin is goed bereikbaar. De achtertuin is 240 m2 gras en wat borders.

Waterput slaan

Ik wil graag een grondwaterput in mijn achtertuin laten slaan. Een pomp heb ik al en kan ik zelf installeren.

Waterput in de tuin slaan

Voor de beregening van de tuin willen we een grondwaterput laten slaan en bijbehorende pomp installeren. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit. De achtertuin is goed bereikbaar vanaf de weg en kan via een brede poort worden benaderd. Graag prijsopgaven voor bovengenoemde werkzaamheden en materialen. De tuin is 500 m2.

Grondwaterput slaan

Graag een offerte voor het slaan van een grondwaterpunt. Ook graag meenemen in de offerte de bovengrondse pomp (eventueel ondergrondse pomp indien mogelijk).

Grondwaterput in de tuin slaan

Ik zou graag een waterput voor een grondwaterpomp in mijn tuin willen laten slaan. Graag zou ik hiervoor een offerte willen. Het is ongeveer 9 meter diep. Het oppervlak is 600 m2.

Grondwaterput laten slaan voor moestuincomplex

Ik heb een moestuin van 300 m2 en wil daar graag een waterbron laten slaan bedoeld voor beregening. De moestuin is goed bereikbaar.

Grondwaterput laten slaan

Wij willen graag een grondwaterput laten slaan/pulsen voor beregening van onze tuin van ongeveer 600 m2. Graag ontvangen we uw offerte.

Waterput of puls slaan

Vraag: een grondwaterput kunnen slaan die niet door middel van waterdruk gemaakt wordt. Wij wonen in de wijk Meerhoven (nabij vliegveld) te Eindhoven en zouden graag met u in contact komen om een indicatie te krijgen van wat noodzakelijk is zoals eventuele vergunning, uw aanpak en welke kosten hiermede gemoeid kunnen zijn. Bijkomende vraag:of u ook voor een pomp en aansluitingen zorg kan dragen, etc. Omdat het momenteel vakantieperiode is denken wij eerder aan de maand oktober zodat een en ander voor het volgende jaar gerealiseerd kan zijn. In afwachting van uw reactie,