Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Reusel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Reusel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Reusel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Reusel of directe omgeving.

12 klanten uit Reusel bevelen een bij Casius in Reusel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Reusel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-zij en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, een gehele achtertuin moderniseren, jeu de boulesbaan aanleggen, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Reusel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Reusel:

Oude gazon eruit en kunstgras erin

Ik wil het gazon verwijderen en hier kunstgras in plaatsen. Het gaat om 2 stukjes: 250 x 280 cm en 300 x 25 cm. Graag een offerte.

Voortuin aanleg

Ik ben op zoek naar iemand die een nieuwe voortuin voor mij aan kan leggen. De voortuin is ongeveer 42 m2 . Ik wil een onderhoud vriendelijke tuin, die ik bij kan houden.

Tuin klaarmaken voor aanleg van graszoden

Het oude gazon (70m2) is verwijderd en er zitten engerlingen welke bestreden dienen te worden. De grond moet klaargemaakt worden om graszoden te leggen.

Achtertuin leeghalen en vullen met grind

Wij hebben 2 delen van totaal 12 m2 in de achtertuin die vol staan met onkruid. Het onkruid willen wij laten verwijderen en hierna dient er grind geplaatst te worden.

Tuinafscheidingen van metselwerk met hout bij nieuwbouwwoningen

Op 21 december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Er is daar een achtertuin van 11 meter lang en ongeveer 5,5 meter breed. Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen voor het maken van en erfafscheiding rondom de tuin. Aan de achterkant moet er ook een poortdeur in komen. We willen aan de onderzijde een gemetseld muurtje, waarop een houten schutting moet komen. Er zijn meerdere geïnteresseerden. We maken graag een afspraak.

Eenvoudige schutting plaatsen voor een hondenkennel

Graag offerte voor het maken van een afrastering voor een buiten ren van een hondenkennel. Het gaat om 40 meter schutting van 2 m hoog. Het hoeft geen hoogwaardige kwaliteit te zijn, aangezien er een heg voor wordt geplaatst.

Hardhouten tuinpoort maken en aanbrengen

Een hardhouten tuinpoort maken en aanbrengen. Komt tussen de garage en het woonhuis afmetingen zijn 2.01m en 2.00m hoog. Met een deurdranger.