Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor gazon aanleggen:

Gazon aanleggen

Ik wil graag een gazon aan laten leggen van ongeveer 32 m2, inclusief ontwortelen, egaliseren, rollen et cetera. Ik regel zelf de opsluitbanden.
Onze klant uit Raamsdonksveer (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gazon aanleggen uit heel Nederland:

Graszoden vervangen

Graszoden verwijderen en nieuwe aanleggen. Oppervlakte gazon 80 m². Goed bereikbaar.

Gazon aanleggen en bestraten

De achtertuin die goed bereikbaar is wil ik graag renoveren. De oppervlakte is ongeveer 17 meter lang en 18 meter breed. De bestrating en het gras moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet de tuin geëgaliseerd worden en wil ik graag bestrating en gras laten plaatsen. Hiervoor wil ik graag advies van de vakman ontvangen wat de mogelijkheden zijn.

Voortuin afgraven en ophogen met tuinaarde

Onze voortuin, ongeveer 28,5 m2, afgraven en weer vullen met tuinaarde. Met als doeleinde dat we er gazon en bloembedden aanleggen. In een hoek komt een klein terrasstukje, met flexstones. Die leggen we los neer, hoeft alleen een houten bankje op de te staan. Moet daar dan zand onder?

Nieuw gazon aanleggen

Ons gazon is aan vernieuwing toe. Het gaat om ongeveer 20 m2 oud gras dat verwijderd en afgevoerd moet worden en nieuw gras dat geplaatst moet worden.

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar een tuinman/stratenmaker voor een juist opgeleverde nieuwbouw woning in Zeeland. Bijgevoegd is plattegrond van de kavel (nr. 236) en een schets van het gewenste ontwerp. Er zit zoals je kunt zien een taluut in de achtertuin tuin, deze is hoog, ongeveer 1.20 meter. De gewenste tegel mag ongeveer 20 Euro/m2 bedragen. Het betreft aanleggen bestrating, trap, gras/gazon en duingras op het taluut. Ook mag er een schutting worden geplaatst. Specificatie: Nr: 25/27 tussenscheiding 10,5 meter inclusief schuinoplopend deel. Nr: 23/25 tussenscheiding 12,5 meter inclusief schuinoplopend deel. Nr: 25 poort 1 meter breed compleet (zie bijlage voor afbeelding).

Tuin opnieuw aanleggen

Oude gazon verwijderen, niveleren , mollengaas plaatsen, kunstgras plaatse

Complete tuinrenovatie

Goedendag, wij willen onze tuin gaan renoveren. De werkzaamheden zijn als volgt: - Aanleggen van een nieuw terras en pad (inclusief nieuwe tegels) circa 55 m2. - Aanleggen van een nieuw terras (middels hergebruiken van huidige tegels) circa 15 m2. NB: huidige terras wordt door ons zelf verwijderd. - Verwijderen huidige gazon, egaliseren grond en aanleggen nieuw gazon middels graszoden, circa 70 m2. - Gedeeltelijk plaatsen nieuwe schutting in verband met aankoop extra grond. lengte ongeveer 15 meter

Bestrating aanleggen

Bestrating aanleggen. 52m2 tegels 20x30 tegels. Oude bestrating is er al uitgehaald. Van de 52m2 dient er nog 20m2 gazon uitgegraven te worden.

Houten terras en gazon in stadstuin aanleggen

Wij willen en hardhout terras en gazon leggen in onze stadstuin. Terras van 12 m2 en gazon van 16 m2.

Tuin renoveren

Ik wil een 1 boom in de tuin weghalen en een boom die al omgevallen is laten weghalen, een grasveld vernieuwen, een ombouw terras weghalen en nieuw terras plaatsen en een gazon opnieuw aanleggen (veel mos). Ook wil ik coniferen laten weghalen. In overleg het afvoeren van het puin. De totale tuin is ongeveer 80 m2.

Partners

Partners van Casius