Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor gazon aanleggen:

Gazon aanleggen

Ik wil graag een gazon aan laten leggen van ongeveer 32 m2, inclusief ontwortelen, egaliseren, rollen et cetera. Ik regel zelf de opsluitbanden.
Onze klant uit Raamsdonksveer (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gazon aanleggen uit heel Nederland:

Nieuwbouw tuin aanleggen

Voor een rijtjes (hoekwoning) zijn wij op zoek naar een hovenier die een betaalbare basis kan aanleggen zoals, grondbewerking, terras en bestrating, gazon en aantal borders(zonder beplanting) en een schuurtje voor fietsen et cetera met een overkapping en carport. Kavel is ongeveer 7,50 breedt en achtertuin 13,5 meter diep Zie bijgevoegde foto gaat om bouwnummer 54MO

Tuin afgraven en vullen met zand en aarde

In onze achtertuin willen we graag zand laten afgraven en af laten voeren. Het afgegraven gedeelte moet vervolgens worden aangevuld met aarde voor het aanleggen van een gazon. Eventueel willen we de achterste boom laten verwijderen. In totaal gaat het om 16 m2. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuin bestraten en schutting plaatsen

Ik wil de gehele tuin ophogen in verband met wateroverlast. Tuin gedeeltelijk bestraten en gedeeltelijk gazon aanleggen. Aan 3 zijdes een schutting moet er een schutting worden geplaatst. De tuin is ongeveer 60 m2. Ik heb een achterom.

Gazon met grasmatten aanleggen

Gras aanleggen. Het oude gras er uit steken. En dan grasmatten leggen.

Tuin opnieuw inrichten

Ik wil mijn tuin opnieuw inrichten. Het betreft een tuin van zo'n 40 a 50 m2 met een bestrating en begroeiing. Dit mag verwijderd en afgevoerd of hergebruikt worden. Vervolgens aanleggen van terras en gazon, eventueel een trampoline ingraven. Tuin is goed bereikbaar.

Gazon en bestrating aanleggen

Onze achtertuin opnieuw betegelen met keramische tegels. Circa 42 m2 en tegels afvoegen. Ook alles iets ophogen en afvoeren oude tegels. Tevens circa 15-20 m2 gazon aanleggen. De tuin heeft een achterom.

Diverse werkzaamheden in de tuin

In voortuin moet een conifeer gekapt worden (vergunning door gemeente verleend), herstellen van pad naar voordeur door wortels die tegels omhoog gedrukt hebben. Vervangen van een klein gazon in achtertuin, omdat gazon is aangetast door emelten. Klein terras aanleggen en herstellen van verzakte rand ander terras grenzend aan gazon. De boom komt boven het huis uit en de stam is meer dan 35 cm dik in diameter

Jeu de boulesbaan aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van een jeu de boulesbaan van 6 x 13 meter op een tot nu een gazon? En een stuk gazon gereed maken voor terras dus gras verwijderen en aanvullen met zand dat geschikt is om te betegelen, 7 x 4 meter hiernaast een betegelt terras. eventueel afvoer van de baan. (aflopend ) de tegels hebben ze zelf. dit teras moet. afvoeren huidige grond, aanvoeren van onderlaag.

Tuin bestraten en gazon aanleggen

De achtertuin dient te worden afgegraven en de grond afgevoerd. Hierna moet er nieuw zand gestort worden en geëgaliseerd. In de tuin wil ik dan 30 m2 bestrating en 30 m2 gazon laten aanleggen. Via de garage kunt u de tuin bereiken, de opening is op het smalste stuk 80 cm. De vakman dient het zand wel te leveren, de overige materialen leveren wij zelf aan.

Gazon verwijderen en nieuw gazon aanleggen

Ik wil mijn grasgazon plus minus 80 m2 verwijderd hebben en afgevoerd. Daarna het gazon opnieuw aangeleggen met graszoden (schaduwgras). De tuin is goed toegankelijk.

Partners

Partners van Casius