Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Prinsenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Prinsenbeek heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Prinsenbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Prinsenbeek of directe omgeving.

176 klanten uit Prinsenbeek bevelen een bij Casius in Prinsenbeek aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Prinsenbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie, waterput slaan in tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Prinsenbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Prinsenbeek:

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil een waterput aan leggen voor 4000 a 6000 liter per uur, tuin is toegankelijk voor kleine graafmachines, grote weet ik niet zeker

Een grote boom snoeien of verwijderen

Het gaat om het snoeien of het verwijderen van 1 populier. Het ligt eraan hoe deze boom gesnoeid kan worden, als dat niet goed kan dan eruit. Maar dat zouden wij op locatie moeten bespreken. De populier staat in de voortuin. Hij steekt een heel eind boven de bungalow uit, waarschijnlijk ongeveer 25 m. Wij wonen in een stille weg, in een hof.

Houten schutting plaatsen

Ik had graag een offerte gehad voor het leveren en plaatsen van een houten schutting. De schutting is ongeveer 7,8 meter. Ik wil graag weten wat er allemaal mogelijk is en of de schutting in beton gestort kan worden zodat deze niet meer losgaat.

Gras verwijderen, bestraten en gras zoden leggen

We hebben twee projecten: 1) achtertuin Hier moet het gazon eruit en daarna moet een oppervlak van ongeveer 30-35m2 bestraat worden. Het is een terras welke we voor overkapping gaan gebruiken 2) Voortuin: hier hebben we een strook verdeeld in 3 vakken. Elk vak heeft Eigen beplanting ( rodendendrons, lavendel en hortensia ). Dit moet eruit en hiervoor in de plaats moeten graszoden komen. Graag een splisting in voortuin en achtertuin. Het kan nl zijn dat we eerste 1 van de 2 projecten doen en het ander op later tijdstip

Tuinscherm leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die ongeveer 4 meter aan tuinschermen kan plaatsen van 180 cm hoog. Dit moet geplaatst worden in mijn achtertuin waar momenteel nog een heg staat. Graag een prijs voor alleen het plaatsen, maar ook inclusief het verwijderen van de heg. De achtertuin is goed bereikbaar.

Waterput slaan

Ik wil een puls of waterput laten slaan in de achtertuin. Deze is makkelijk bereikbaar. Hydrofoorpomp en zuigslang zijn reeds aanwezig. De put moet maximaal 7meter diep zijn en zo'n 4000liter/uur produceren. Graag uw offerte

Boomkluit verwijderen

Onze tuin is al ver afgegraven waardoor de hoofdwortels en een gedeelte van de stam, ongeveer 30 cm, bloot liggen. Deze moet in zijn geheel verwijderd worden plus nog het eventueel afvoeren van overtollige grond. De tuin is goed te bereiken.

Tuinonderhoud

Is het gebruikelijk koffiepauzes door te berekenen?

Vijver leveren en aanbrengen

Het leveren en aanbrengen van een gemengde vijver afmeting 5 x 2.50 x 1 meter compleet met pomp/filter et cetera. Het graven en verwijderen van de grond apart vermelden in de offerte. Februari volgend jaar.

Schutting aan de linker- en achterzijde plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van in totaal 15 meter (in de bijlage de blauwe lijn). Het betreft de linkerzijde en achterzijde van de tuin. In de schutting dient een poort bevestigd te worden.

Tuin opnieuw aanleggen

Oude tuin leeghalen, daarna bestraten (helemaal)

Tuin afgraven afvoeren

Ik wil graag mijn tuin af laten graven, en het zand laten afvoeren. en ongeveer 6 m2, tegels, 30 x 30 cm, het gaat om een voortuin. Goed bereikbaar. Ongeveer 30 m2, en ongeveer 15 cm uitgraven. Eventueel ook verwijderden van afgezaagde boomstronk, diameter 40 cm.

Gras leggen, nieuwe beplanting en verlichting aanbrengen

Wij zijn op zoek naar iemand die onze achtertuin af kan maken. De terrassen liggen er al, maar er moet nog gras worden gelegd, nieuwe beplanting en verlichting komen. De tuin is ongeveer 8 bij 10 meter. Het deel waar gras moet komen is ongeveer 35 m2. De bestrating is al gedaan. Verder willen we graag lavendel en bijvoorbeeld leilindes geplaatst hebben.

Schutting leveren en plaatsen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een grenen schutting van ongeveer 20 meter, grenen 21 of 19 planks – verticaal, met betonpalen, kleur grijs. We willen graag een betonpaal met een gladde diamantkop. De situatie is als volgt: De lange zijde bestaat uit ongeveer 16 meter. Met een hoekpaal, 90 graden, en vervolgens ongeveer 3,5 meter schutting met een poort van 90 cm. De poort kan eventueel in een stenen buitenmuur worden geboord, om een paal te besparen. Voor aan de andere kant van het huis ontvangen we ook graag een offerte voor een dubbele openslaande poort van ongeveer 2,5 meter breed. Graag zien we uw reactie tegemoet.

Schutting met geïmpregneerde planken plaatsen

Het betreft een schutting van een lengte van ongeveer 18 meter. De hoogte van de schutting is 2.20 meter. Bestaande uit hardhouten palen, beslagen met geïmpregneerde planken (zie bijgevoegde foto). Tussen de palen in de grond zouden we graag stoepbinten laten plaatsen.

Voortuin omploegen

Ik wil mijn voortuin laten omploegen, struiken eruit laten halen en het overtollige zand (10 m3) af laten voeren.

Naaldboom rooien

Wij willen graag een naaldboom laten rooien. Hoogte is circa 10 meter en diameter is circa 40 cm.

Boomstronken van Leibomen verwijderen

2 boomstronken van leibomen geheel verwijderen.

Bomen snoeien in de voortuin

Ik heb drie bomen in de voortuin staan, deze moeten gesnoeid worden. De bomen zijn ongeveer 5 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte van u voor het snoeien van deze bomen.

Conifeer rooien in de zijtuin

In onze zijtuin staat een conifeer van ongeveer 8 meter hoog. Deze conifeer moet gerooid worden. Aan de zijkant van het huis kan eventueel een kraanwagen geplaatst worden.

Tuinafscheiding vervangen

Ik wil graag offertes ontvangen voor de volgende werkzaamheden: 1) de tuinafscheiding tussen voor - en achtertuin en straatafscheiding verwijderen en vervangen. Lengte straatafscheiding ca. 12 m. en Hoogte = ca. 100 cm. Lengte tussen voor- en achtertuin: ca. 445 en 386 cm. Met 1 poort, hoogte is 180 cm (hoekopstelling) 2) verwijderen en afvoeren van oude straatafscheiding bestaande uit berberis haag met gaas. 3) plaatsen van 2 poorten h= 180 cm en 100 cm welke toegang geven tot de achtertuin. Een aan de straatkant en een in de tuin zodat er toegang tot de achtertuin komt.

Boom laten verwijderen en hek laten plaatsen

Het betreft eigenlijk twee opdrachten. 1) In de voortuin staat een grote boom, een conifeer. Deze boom moet verwijderd worden. Afmeting: de geschatte grootte van de boom is tussen de 5 en 7 meter. Een en ander moet ook uitgefreesd worden; 2) In de achtertuin moet een hek geplaatst worden. Soort hek: een ijzeren hek met bespanning van gaas. Er moet een hek komen met een taxushaag ertussen. Het hek moet dus uit twee delen bestaan van elk ongeveer 4 meter lang (grove schatting) en ongeveer een meter hoog. In beide delen moet een poortje komen.

Snoeihout laten vermalen

Het betreft het vermalen van een berg snoeihout. Wij durven niet te zeggen hoeveel het is maar wij gokken op ongeveer 2 uur werk.

Boom kappen in de voortuin

Wij willen de boom die in onze voortuin staat laten kappen. De boom is ongeveer 5 meter hoog en de doorsnede van de stam is ongeveer 22 cm. Graag ontvangen wij een offerte voor het kappen en afvoeren van het hout.

Nieuwe schutting plaatsen

Nieuwe schutting plaatsen, oude schutting verwijderen, incl. 2 bomen verwijderen zie foto.Terugplaatsen van 2 leilindes. lengte totaal is ongeveer 15 meter, excl. deur.