Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor betonnen schutting laten plaatsen:

Betonnen schutting laten plaatsen

Zo graag wat folders ontvangen met prijzen en soorten driek van erpsstraatak Oss
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen schutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Tuinschermen met houtopslag maken

Nieuwe tuinschermen plaatsen met een afmeting van 6 meter. Dit dient vanuit onze tuin als schutting aan de andere kant is de parkeerplaats waar over de volle breedte een houtopslag moet komen van 6 meter breed. Bevestiging kan op betonnen ondergrond en aan een zijde aan de gevel. Daarnaast wil ik graag een waterdicht afdakje voor een houtopslag laten aanleggen (185 x 62 x 180 cm). Deze komt tegen de schuttting aan de parkeerzijde. Materialen die nodig zijn: 3x Elephant tuinscherm grenen 200 x 200 cm en hardhouten benodigde palen inclusief bevestigingsmateriaal offreren. Graag een offerte wat het kost om te laten monteren op betonnen ondergrond.

Prijs voor schuttingen

De oude erfafscheiding gaan wij zelf verwijderen. Hierna willen wij of een beton schutting of een schutting met hardhouten schuttingsdelen en betonnen palen. De lengte van de schutting is 30 meter en de hoogte 1.80 meter. De tuin is goed bereikbaar.

Tuinschutting laten plaatsen

Een schutting van de middenklasse. 8 stuks. Betonnen palen en onder de schutting ook ook betonnen plaat. En de benodigdheden er voor. Achter kant. Voorkant 3x 80 cm hoog en 1x schuine deel. Houten palen er tussen.

Schutting repareren of nieuwe plaatsen

Door stormschade is 10 meter schutting plat gegaan, inclusief poort. Dit stuk wil ik nieuw en stevig in de grond. Liefst betonnen palen in beton gegoten. Ik heb ook een offerte voor de verzekering nodig, maar de schutting wordt sowieso geplaatst.

Schutting opnieuw plaatsen

Vanwege stormschade is 2 meter van de schutting eraf gewaaid en de resterende 17 meter is los komen zitten. Kortom 2 meter vernieuwen en 17 meter herplaatsen. De schutting bestaat uit betonnen palen met dorpels onder de schutting. Graag voor de verzekering een offerte.

Schutting met poortdeur plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een nieuwe schutting. De houten schutting zal ik zelf verwijderen, u mag die ook separaat offeren. Hierna wil ik of een betonnen of een composiet schutting inclusief een poortdeur willen laten plaatsen. De lengte zal 6 meter zijn en de hoogte 1.80 meter. Er is een achterom aanwezig.

Tuin vernieuwen en renoveren

Wij willen graag de tuin laten vernieuwen. Op dit moment bestaat de tuin uit gras, een lage heg en 2 struiken. Wij willen graag dat de tuin wat opgehoogd word, gelijk aan de woning, en dan voor het grootste gedeelte laten betegelen en een kleine vlonder. De heg zal verwijderd moeten worden en daar willen we een nieuwe houten schuttingsdelen met betonnen palen hebben met deur. De grond bij de heg is zo'n 30 cm lager dan de woning waardoor de schutting dan erg laag uitkomt. Vandaar dat we het willen laten verhogen. De tuin is totaal 60 m2 en goed bereikbaar.

Schutting plaatsen

Graag vrijblijvende, gratis offerte voor: schutting in achtertuin, schutting tussen huis en schuurtje, afstand van regenpijp huis tot regenpijp schuurtje is ongeveer 5 meter. De tuin is te bereiken via een steeg (afstand weg - steeg circa 20 meter). Houten schutting grenen van circa 2 meter hoog, betonnen palen en onderplaten.

Betonnen palen plaatsen en de schutting weer rechtop plaatsen

Ik wil mijn omgewaaide schutting laten repareren en weer rechtop zetten. Met de schutting is niets aan de hand, die ziet er nog goed uit, alleen de palen zijn afgebroken en moeten vervangen worden door betonnen palen. De schutting is 11 meter lang inclusief poort. Graag zou ik willen weten wat de kosten zullen zijn.

Leveren en plaatsen van een houten schutting

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het volgende: Het leveren en plaatsen van een houten schutting, verticale delen van geïmpregneerd hout met betonnen palen en betonnen onderzijde. Het gaat om een tuin van 11 meter diep en ongeveer 5 meter breed. Tegen het huis aan zit een gemetselde muur die over een lengte van 2.50 meter schuin afloopt. Hierop graag de schutting doorzetten. Ik zie uw reactie tegemoet.

Partners

Partners van Casius