Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Oss of directe omgeving.

369 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie, waterput slaan in tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Oss:

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. De oude haal ik zelf weg. Het gaat om 30 strekkende meter met betonnen palen en houten schutting delen. Daarnaast ook een dubbele poort aan de voorzijde. Exacte maten en wensen bespreek ik graag met de specialist.

Schutting plaatsen en aanschaffen

Plaatsen van een composiet schutting met een lengte van 740 cm en een hoogte van 200 cm. Dus: inclusief alle benodigde materialen en plaatsing! Is offerte mogelijk voor zowel een horizontale als een verticale bevestiging? Offerte op zeer korte termijn mogelijk? (buurman heeft al 1 offerte).

Bamboe inclusief wortels verwijderen uit de achtertuin

De achtertuin van een tussenwoning moet gerenoveerd worden, hetgeen de oud-huurder het compleet vol heeft laten begroeien met bamboe, zelf op gemeentegrond onder schutting door. Er is een achterom. Wortels dienen verwijderd te worden. de Tuin is ca. 10 x 5m.

Zweeds rabat schutting leveren en eventueel plaatsen

Ik zoek een hovenier die een Zweeds Rabat schutting (zwart) kan leveren en afhankelijk van de meerprijs kan plaatsen. De schutting wordt 14 meter lang en komt tegen de scheiding met de buren aan te staan. De palen die tussen het Zweeds Rabat geplaatst gaan worden, willen we graag in het antraciet/zwart hebben. De schutting wordt ongeveer 180 cm hoog. De rest bespreek ik met de hovenier.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik wil de bestaande schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen. Welk materiaal is voor mij nog een vraag, daar ik geen kosten overzicht heb van de diverse mogelijkheden.

Boom kappen

Wij hebben een grote boom in onze achtertuin die willen we graag weg hebben. De boom is ongeveer 10 meter hoog en staat tegen de schutting aan. Er mag ongeveer 1 meter stam blijven staan. Het groen afval willen wij laten afvoeren.

Tuin egaliseren en aanleggen

Het betreft de tuinaanleg bij onze nieuwbouw woning. We zouden graag een terras van ongeveer 15 m2 met lichte kleur tegels, 60 x 60 cm, willen laten aanleggen, grenzend aan de tuindeuren. Achterin de tuin een kleiner terras van ongeveer 6 m2 met dezelfde tegels. Verder graag een pad vanaf het terras naar de poort achterin de tuin. De rest van de tuin (kunst)gras met bijvoorbeeld 3 wat hogere plantenbakken van steen. Deze bakken verspreid over de tuin. Beplanting is niet nodig. Tuinschuurtje, ongeveer 2 bij 3 meter, en schutting staan er al. De tuin is 10 meter lang en 5 meter breed.

Boomstronk verwijderen

We willen een gedeelte van de tuin verharden, maar de boomstronk zit in de weg. De diameter van de stam is 35 cm.

Terastegel leggen

Ceramisch tegels 69x60x2 moet nog stabilisatie onder 4cm ondergrond zit wit zand

Schuttingen plaatsen

Er moet een houten tussenschutting van ca. 4 meter worden geplaatst en een buitenschutting van ca. 3,5 meter. Ik wil graag hardhouten schuttingen.

Reparatie van omgewaaide schutting

Ik wil graag mijn omgewaaide schutting laten repareren. Het betreft een schutting van 15 meter inclusief tussenbalken. De schutting is m.i. in goede staat. Daarom is de vraag naar een offerte voor reparatie en als dat niet mogelijk is, dan graag een offerte voor het vervangen van de schutting. Zie bijgevoegde foto's.

Schutting opnieuw plaatsen

Tijdens de storm is de schutting omgewaaid. Het gaat om 3,5 schuttingdelen van 180 bij 180 cm. Wij willen een vakman hebben om de schuttingdelen te plaatsen. De oude schutting mag afgevoerd worden door de vakman. Er is ook nog een deel van de achterpoort die opnieuw geplaatst moet worden.

Tuinschermen in de achtertuin zetten

Het plaatsen van 5 tuinschermen, met gebruik van 6 palen en beton beamix, in de achtertuin. Tuin makkelijk bereikbaar.

Gehele schutting vervangen en afvoeren

Plaatsen hard houten schutting 1.80 x 1.80. 15 meter geen hoeken.

Betonnen schutting laten plaatsen

Zo graag wat folders ontvangen met prijzen en soorten driek van erpsstraatak Oss

Boomstronk verwijderen

Een boomstronk verwijderen. Ik weet niet van wat voor soort boom de stronk is. De stronk is tussen de 50 en 100 cm breed, doorsnede. De stronk staat in de voortuin en is goed bereikbaar.

Gazon aanleggen

Ik heb een "gazon" van ongeveer 5 bij 11 meter. Ik wil daar graag nieuwe graszoden in hebben. Het oude gras graag afvoeren en dan de ondergrond opnieuw geschikt maken voor het nieuwe gras. Er staat ook nog een stronk van een oude Den. Die wil ik ook graag verwijderd hebben.

Kunststof schutting plaatsen

Wij willen graag nieuwe schutting. Eventueel kunststof, iets wat niet makkelijk krom trekt, in verband met de klimop en een druivenstruik van de buren.

Schutting van gaas laten plaatsen

Ik wil graag een schutting van gaas laten plaatsen.

Folievijver aanleggen

Ik wil in mijn achtertuin graag een folie vijver laten aanleggen van ongeveer 3 x 2 meter en 1 meter diep. Ik wil een vijver met een natuurlijke uitstraling, ik wil geen stenen als randafwerking. Ik laat mij daarover graag adviseren. De aarde die is uitgegraven moet ook worden afgevoerd. Er is een kleine toegangspoort naar mijn tuin. Er moet even bekeken worden of daar een kleine graafmachine door kan. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Goedkope schutting leveren en plaatsen

Ik zou graag een offerte willen voor het leveren en plaatsen van een goedkope schutting over een lengte van circa 25 meter en een hoogte van circa 2 meter.

Schutting vervangen bij een hoekhuis

De schutting bij een hoekhuis vervangen. De oude schutting is aan vervanging toe. Het zijn 10 tot 12 schuttingdelen. Kunt u even komen kijken en offerte uitbrengen?

Coniferen verwijderen en afvoeren

Het gaat om ongeveer 10 a 12 coniferen van 3 meter hoog. Deze moeten verwijderd en afgevoerd worden. De tuin is goed bereikbaar via garage. Er is ruimte voor een kleine graafmachine. Gewenste datum: 23 juli of in de week erna, dan hebben we de sleutel van het huis.

Tuinhek plaatsen met poortjes

Graag zou ik een offerte willen voor het plaatsen van 15 meter hardhout hekwerk, 90 x 180 cm, inclusief hardhouten palen. Het hekwerk begint en eindigt met een poortje van 90 x 100 cm. Het hekwerk graag met spijlen, zodat het open lijkt. Ik wil weten waar ik aan toe ben voordat ik de sleutel van het nieuwe huis krijg.

Tuinschermen plaatsen en schutting met poortdeur

Wij willen gezamenlijk met onze buren de schutting tussen onze tuinen vernieuwen. Het gaat om een lengte van 6 schermen met palen. Daarnaast willen wij in onze eigen tuin de achterzijde van de schutting met de poortdeur vernieuwen. Eventueel willen wij daar ook een stukje overkapping laten plaatsen. Wij zullen zelf de oude schutting verwijderen en afvoeren en de nieuwe materialen aanschaffen. Wij ontvangen graag een offerte voor de plaatsingswerkzaamheden in posten, zodat duidelijk is wat de prijs is voor de gezamenlijke schutting en voor onze eigen schutting met poort.