Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk met wortels verwijderen:

Boomstronk met wortels verwijderen

Verwijderen (uitfrezen) boomstronk en grote wortels daar vlak omheen. In voortuin direct grenzend aan trottoir. Houtsoort: sierkers. Doorsnede stronk is 32 cm. Foto's zijn beschikbaar.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk met wortels verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk verwijderen

Ik wil graag een offerte voor het verwijderen van een boomstronk in de achtertuin, deze is reeds los van de wortels, maar is zodanig zwaar dat hij niet vervoerd kan worden, de wortel hoeft dus enkel in meerdere kleine stukken gezaagd te worden, zodat ik meerdere lichte stukken heb voor het afvoeren, of dat u het afvoeren ook mee rekent.

Boomstronk met wortels verwijderen

Was een conifeer met 2 wortels nog recht naar beneden. Ik krijg deze niet verwijderd. Zou graag weten wat het kost.

Boomstronk van een Kardinaalsmuts verwijderen

In de tuin hebben wij een stronk van een Kardinaalsmuts. De afmeting is 80 bij 100 cm en graag laten wij de wortels wegfrezen. Hierna wil ik er weer een nieuwe boom gaan plaatsen. De stronk is goed bereikbaar.

Boomstronk en wortels verwijderen

Graag offerte voor het weghalen van boomstronk + wortels

Boomstronk verwijderen

Boomstronk met wortels verwijderen.

Boomstronk van Gouden Regen verwijderen

Wij hebben de Goudenregen enkele jaren geleden afgezaagd. Daar wij nu de tuin willen bestraten dient de achtergebleven boomstronk verwijderd te worden. Wij laten het graag aan de vakman over of de stronk met wortels verwijderd moet worden of dat deze kunnen blijven zitten.

Boomstronk verwijderen

Ik wil graag een boomstronk in mijn achtertuin laten verwijderen. De diameter van de stam is ongeveer 50 cm en de totale diameter, inclusief wortels is ongeveer 100 cm. Bijgevoegd vindt u een aantal foto's van de stronk. Ik hoor graag welke kosten er verbonden zijn aan het laten verwijderen van deze stronk.

Wortels verwijderen uit tuin

Een stuk tuin van 6,5 x 3,5 ontdoen van wortels en er staat een boomstronk in. Zie foto!

Tuin renoveren en zomerklaar maken

Het gaat om een renovatie /zomerklaar maken van onze tuin, totale grondoppervlakte/kavel 570 m2 inclusief de woning. De tuin qua uiterlijk wat strakker maken. Onder andere op bepaalde plaatsen tuin iets ophogen, in overleg split leveren en plaatsen op worteldoek of alleen plaatsen, snoeien grote en lange klimophaag, beide zijden, ook aan waterkant, snoeien grote boom en verpulveren boomstronk en wortels. Ook van andere weggehaalde bomen en bodembedekkers wortels verpulveren. Snoeien van een aantal bolboompjes Red Robin en leveren en plaatsen nieuwe Red Robin. Verplaatsen van buxushaag of vervangen voor alternatief Ilex crenata, Japanse hulst, en plaatsen vernieuwde sterke Annabel hortensia. In overleg ontwerp en aanleg nieuwe beplanting. Wij zijn op zoek naar een scherp geprijsde vakman(nen). Zelf meewerken/helpen en voorwerk verrichten is geen probleem.

Boomstronk verwijderen

Mijn buurman en ik hebben een aantal boomstroken in de tuin staan. Nu willen wij deze graag laten verwijderen. Het gaat hier om 2 grote boomstronken van ongeveer 40 cm, 1 kleine maar die moet nog afgezaagd worden, doen wij zelf. En nog een groene heg. Deze hebben wij nog niet verwijderd, gaat nog wel gebeuren. Hier zullen de wortels naar mijn idee ook flink zijn. In de bijlage zitten een aantal foto’s om u een beeld te geven van de situatie. Graag ontvangen wij van u een offerte, en of u nog deze week tijd heeft om deze te verwijderen.

Partners

Partners van Casius