Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk met wortels verwijderen:

Boomstronk met wortels verwijderen

Verwijderen (uitfrezen) boomstronk en grote wortels daar vlak omheen. In voortuin direct grenzend aan trottoir. Houtsoort: sierkers. Doorsnede stronk is 32 cm. Foto's zijn beschikbaar.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk met wortels verwijderen uit heel Nederland:

Boom verwijderen en boomstronk verpulveren

Graag een prijsindicatie per boom voor het verwijderen van: 1) Achtertuin: boomstronk met doorsnede van 29 cm en een grondmaat van circa 53 cm (inclusief zichtbare wortels); 2) Voortuin: boomstronk met doorsnede van 18 cm; 3) Voortuin: een kleine conifeer met doorsnede van circa 12 cm en een grondmaat van circa 30 cm (inclusief zichtbare wortels).

Tuin leeghalen

De tuin dien goed bereikbaar is dient te worden leeggehaald. Het gaat om het verwijderen van een coniferenhaag, 1 boomstronk weghalen, 1 smalle boom weghalen, onkruid weghalen en ook de wortels daarvan. De tuin is totaal 40 m2 groot waarvan de helft is betegeld. Het puin dient te worden afgevoerd.

Boomwortels uitfrezen

Onze hele voortuin is betegeld. In de hoek van de tuin staat een boomstronk die is afgezaagd tot het maaiveld. De wortels daarvan lopen onder het tegelwerk en drukken dat omhoog. De stronk mag van mij blijven, maar ik wil die wortels laten weg frezen, zodat het pad weer recht gelegd kan worden. ik hoor graag van u wat de kosten hiervoor zijn.

Boomstronk verwijderen

We hebben 1 oude boomstronk die wij graag laten verwijderen, inclusief de wortels. De diameter van de stronk is ongeveer 40 cm. Hij staat redelijk vrij.

Boomstronk en wortels kappen

Graag zouden wij een indicatie ontvangen voor het rooien van een boom. Hij zal ongeveer 12 meter hoog zijn en staat vrij in de voortuin. Het hout mag in stukken gezaagd worden voor in de openhaard.

Boomstronk verwijderen

In de achtertuin dient er een boomstronk verwijderd te worden met een doorsnee van 50 cm. De stronk dient inclusief wortels verwijderd te worden, Hij staat dicht bij een schuur en de tuin is goed bereikbaar.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk in mijn tuin verwijderen. Stronk is beetje vierkant. Diameter 60 bij 70 cm. En wat wortels er vlak naast. Ik wil dat de vakman daarna het puin afvoert.

Boomstronk verwijderen

Oude magnolia. Boomstronk diameter 20 cm. Met wortels zeker een meter. Verwijderen. Doorgang deur via woonkamer (geen achterom) max 79 cm.

Bomen inclusief wortels verwijderen

Het verwijderen van 2 bomen inclusief wortel en een boomstronk waarvan de boom inmiddels is verwijderd.

Boomstronk verwijderen

In de voortuin heb ik een boomstronk van ongeveer 20 a 25 cm breed. Deze wil ik graag laten verwijderen inclusief de wortels. De tuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius