Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk met wortels verwijderen:

Boomstronk met wortels verwijderen

Verwijderen (uitfrezen) boomstronk en grote wortels daar vlak omheen. In voortuin direct grenzend aan trottoir. Houtsoort: sierkers. Doorsnede stronk is 32 cm. Foto's zijn beschikbaar.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk met wortels verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk met forse wortels verwijderen

Wij hebben een boomstronk (diameter 60 cm) met forse wortels in de tuin die wij graag verwijderd en afgevoerd willen hebben. De tuin is bereikbaar via brandgang van 90 cm. Uitvoering zo snel mogelijk.

Boomstronk en wortels verwijderen

In onze tuin ligt nog een grote boomstronk (ongeveer 180 cm diameter) die we graag willen laten verwijderen. Deze staat in onze achtertuin en is bereikbaar via een poort (90 cm). Graag de boom en wortels verwijderen, eventueel met afvoeren.

Boomwortels verwijderen van een kleine boom

Mijn boom is 1 x al omgevallen, vervolgens heb ik hem gezaagd. Nu is het opnieuw gegroeid tot een kleine boom, omdat de wortels er niet uit waren. Ik wil de boomstronk verwijderen.

Boomstronk en wortels weghalen

Boomstronk en wortels

Boomstronk en wortels verwijderen

Omgewaaide boom ca 15 cm doorsnee stronk en wrotels verwijderen. Takken hebben we al afgezaagd

Boomstronk verwijderen

In de voortuin is een coniferen boomstronk van 50 cm doorsnede en een aantal cm boven het maaiveld aanwezig. De wortels van deze stronk willen wij graag laten frezen, zodat wij bestrating kunnen gaan leggen.

Boom verwijderen en boomstronk verpulveren

Graag een prijsindicatie per boom voor het verwijderen van: 1) Achtertuin: boomstronk met doorsnede van 29 cm en een grondmaat van circa 53 cm (inclusief zichtbare wortels); 2) Voortuin: boomstronk met doorsnede van 18 cm; 3) Voortuin: een kleine conifeer met doorsnede van circa 12 cm en een grondmaat van circa 30 cm (inclusief zichtbare wortels).

Tuin leeghalen

De tuin dien goed bereikbaar is dient te worden leeggehaald. Het gaat om het verwijderen van een coniferenhaag, 1 boomstronk weghalen, 1 smalle boom weghalen, onkruid weghalen en ook de wortels daarvan. De tuin is totaal 40 m2 groot waarvan de helft is betegeld. Het puin dient te worden afgevoerd.

Boomwortels uitfrezen

Onze hele voortuin is betegeld. In de hoek van de tuin staat een boomstronk die is afgezaagd tot het maaiveld. De wortels daarvan lopen onder het tegelwerk en drukken dat omhoog. De stronk mag van mij blijven, maar ik wil die wortels laten weg frezen, zodat het pad weer recht gelegd kan worden. ik hoor graag van u wat de kosten hiervoor zijn.

Boomstronk verwijderen

We hebben 1 oude boomstronk die wij graag laten verwijderen, inclusief de wortels. De diameter van de stronk is ongeveer 40 cm. Hij staat redelijk vrij.

Partners

Partners van Casius