Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Oosterhout of directe omgeving.

653 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: een achtertuin renoveren, bos leeghalen, tuinrenovatie, tuin leeghalen en opnieuw aanleggen, het ontwerpen van een tuin en het uitvoeren hiervan, 7 nieuwbouwtuinen afgraven en ophogen, tuinrenovatie, aanleggen tuin nieuwbouw, totaal renovatie aan een achtertuin, voortuin renoveren, 12 nieuwbouwtuinen afgraven, afvoeren en storten, bij 9 huizen Douglas schuttingen met betonpalen en poorten plaatsen, afgraven tuinen, garden renovation, schutting plaatsen (en terras herbestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Oosterhout:

tuinhuis keter laten zetten

Ik wil graag een tuinhuis van keter in de tuin laten plaatsen. Het gaat om een kleine maat tuinhuis, ongeveer 2 bij 2,5 , waarschijnlijk kleiner.

Het afgraven en ophogen van een tuin

Ik zoek een hovenier die mijn tuin kan afgraven en ophogen met zand. De tuin moet ongeveer 15 cm worden afgegraven. Vervolgens dient dit ongeveer 20 cm te worden opgehoogd. De tuin is bereikbaar door het tijdelijk verwijderen van een schuttingscherm. De tuin is 11 bij 9,5 meter.

Stronken en wortels v coniferen verwijderen

De stronken en wortels willen we graag verwijderd hebben. Ik ontvang graag een offerte.

Omgewaaide schuttingen repareren

De helft van onze gehele schutting is door weersomstandigheden compleet omgewaaid. Het gaat om een houten schutting en de afmeting van het omgewaaide stuk is 3 meter in lengte en 3,20 meter in breedte.

Ophogen achtertuin

Onze tuin moet opgehoogd worden. Hierbij is de breedte 9,20 meter en diepte 12,50. Gemiddeld moet de tuin 29 cm hoger worden. Hiervan zal ongeveer 4,5 bij 9,20 meter gras worden en de rest terras. Wat zou de indicatie van de kosten zijn? Kunnen jullie dit opspuiten?

Tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten

De achtertuin dient leeggehaald te worden en de tegels afgevoerd. Hierna dient er te worden geëgaliseerd en ophogen is niet nodig. Graag wil ik de tuin dan laten bestraten met tegels van 1 bij 1 meter. De totale oppervlakte is ongeveer 80 m2.

Bodem van de vijver schoonmaken

Het slib op de bodem van onze vijver moet worden verwijderd. Afmetingen vijver zijn 6 x 1,5 meter. Graag ontvang ik uw offerte. De vijver was nooit schoongemaakt. De vijver is ongeveer 10 jaar oud.

Tuin heraanleggen

Help mij een gezellige tuin maken. Graag de voor- en achtertuin opnieuw bestraten. Eventueel gras aanleggen, bloem bakken in de achtertuin die op het noorden ligt. Ik laat mij graag adviseren wat voor planten ik moet gebruiken voor ene tuin die op het noorden ligt.

Kap twee bomen

Ik zoek een hovenier die twee bomen kan kappen en uitfrezen uit mijn tuin. Één boom staat naast de woning, één boom staat achter de woning. Beide bomen zijn ongeveer 13 meter hoog en hebben een omtrek van 150 cm. Beide bomen dienen verwijderd en afgevoerd te worden.

Buxushaag verwijderen

Ik zoek iemand die de buxushaag voor mijn hoekhuis kan verwijderen. De haag is 8 meter lang. Het snoeiafval hoeft niet afgevoerd te worden.

Tuin reorganiseren

In mijn tuin moet het een en ander aan tegels verplaatst worden en en er moeten extra tegels erbij. Ook moet er kunstgras gelegd worden. De volledige tuin is 70 m2. Het oppervlak om te betegelen is 40 m2 en ongeveer 30 m2 kunstgras plaatsen.

Kunstgras in achtertuin leggen

Oude grond afvoeren, zand invoeren, kunstgras leggen van 6x4 meter

Trampoline ingraven en plaatsen

Het monteren en ingraven van een trampoline. Het afvoeren van de grond doen we zelf

Voortuin afgraven en egaliseren

Ik heb een nogal verwildere voortuin (zie foto) die ik graag wil laten afgraven en egaliseren zodat er tegels gelegd kunnen worden

Gat graven voor de trampoline

Ik wil graag een gat laten graven in onze voortuin voor een trampoline. Graag ook het zand afvoeren. Afmeting gat 275 x 195 x 75 cm, dit betreft ongeveer 4 m3. De voortuin is goed bereikbaar en heeft een voortuin.

Tuinhek vervangen

Ik wil een nieuw tuinhek van 470 cm lang en 80 cm hoog. In de voortuin.

Horen monteren in houten kozijn

Graag laat ik horren plaatsen bij 6 ramen en bij een openslaande deur. Alles is draai kiep raam. 2 van 120 x 40 cm en 4 kleinere ramen.

Een boomstronk verwijderen

Graag met een strobbenfrees een boomstronk verwijderen uit de achtertuin. Er is een achterom met een breedte van 85 cm.

Complete tuinrenovatie

Het betreft het ontwerpen van een plan voor een volledige renovatie. De achtertuin is ongeveer 50 m2 groot. De oude klinkers moeten worden verwijderd. Er dienen ruime plantenbakken aangelegd te worden met stenen van ongeveer 40 a 50 cm hoog. Er is een rioolafvoer aanwezig voor eventuele drainage en er zal ingebouwde verlichting geplaatst moeten worden. Beplanting is een optie, maar kunnen wij zelf ook later doen. Verder zal er voornamelijk bestraat moeten worden. De tuin is via een brandgang bereikbaar.

Nieuwe erfafscheiding plaatsen

Sinds gisteren enorme schade aan de schutting. Ik wil graag de oude schutting laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Lengte van de erfafscheiding is circa 15 meter. Het gaat om het plaatsen van een nieuwe houten schutting.

Boomstronk met wortels verwijderen

Verwijderen (uitfrezen) boomstronk en grote wortels daar vlak omheen. In voortuin direct grenzend aan trottoir. Houtsoort: sierkers. Doorsnede stronk is 32 cm. Foto's zijn beschikbaar.

Boom in de voortuin snoeien

Onze boom in de voortuin zou gesnoeid moeten worden. Dat is alweer een tijdje geleden. Daarom vraag ik een offerte aan om te zien of het goed en betaalbaar gedaan kan worden. Het snoeiwerk moet door de vakman worden afgevoerd.

Beuken snoeien

Ontdoen van twee beuken van 30 jaar oud van de takken die even boven goothoogte (circa 5 meter ) zitten. De vakman hoeft niet puin niet af te voeren, maar dat het wel kleingemaakt wordt.

Stukje tuin afgraven en geel zand aanbrengen

Wij willen in onze achtertuin een kleine overkapping gaan bouwen. We zijn nu de ondergrond daar aan het leeg ruimen maar komen veel kleine wortels tegen. We zoeken nu een vakman die voor ons een stuk van 400 x 250 cm wil afgraven en daar geel zand wil plaatsen. We weten niet hoe diep het moet worden uitgegraven. Er zitten veel kleine wortels in.

Boom rooien en afvoeren

Boom rooien, afvoeren en boomstronk verwijderen.