Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Oosterhout of directe omgeving.

659 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg en ontwerp tuin, gehele achtertuin renoveren, een achtertuin renoveren, tuin maken bij nieuwbouwhuis, grond afvoeren en met zand ophogen, tuinaanleg nieuwbouw, aanleg en ontwerp voortuin, terras + kunstgras aanleggen, tuin schutting plaatsen, tuin ophogen en tegels/gras aanleggen, waterput slaan of pulsen, achtertuin renoveren, stalen damwand laten slaan, tuin opnieuw laten aanleggen, riet in de vijver compleet met wortel verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Oosterhout:

Kap twee bomen

Ik zoek een hovenier die twee bomen kan kappen en uitfrezen uit mijn tuin. Één boom staat naast de woning, één boom staat achter de woning. Beide bomen zijn ongeveer 13 meter hoog en hebben een omtrek van 150 cm. Beide bomen dienen verwijderd en afgevoerd te worden.

Buxushaag verwijderen

Ik zoek iemand die de buxushaag voor mijn hoekhuis kan verwijderen. De haag is 8 meter lang. Het snoeiafval hoeft niet afgevoerd te worden.

Tuin reorganiseren

In mijn tuin moet het een en ander aan tegels verplaatst worden en en er moeten extra tegels erbij. Ook moet er kunstgras gelegd worden. De volledige tuin is 70 m2. Het oppervlak om te betegelen is 40 m2 en ongeveer 30 m2 kunstgras plaatsen.

Kunstgras in achtertuin leggen

Oude grond afvoeren, zand invoeren, kunstgras leggen van 6x4 meter

Trampoline ingraven en plaatsen

Het monteren en ingraven van een trampoline. Het afvoeren van de grond doen we zelf

Voortuin afgraven en egaliseren

Ik heb een nogal verwildere voortuin (zie foto) die ik graag wil laten afgraven en egaliseren zodat er tegels gelegd kunnen worden

Gat graven voor de trampoline

Ik wil graag een gat laten graven in onze voortuin voor een trampoline. Graag ook het zand afvoeren. Afmeting gat 275 x 195 x 75 cm, dit betreft ongeveer 4 m3. De voortuin is goed bereikbaar en heeft een voortuin.

Tuinhek vervangen

Ik wil een nieuw tuinhek van 470 cm lang en 80 cm hoog. In de voortuin.

Horen monteren in houten kozijn

Graag laat ik horren plaatsen bij 6 ramen en bij een openslaande deur. Alles is draai kiep raam. 2 van 120 x 40 cm en 4 kleinere ramen.

Een boomstronk verwijderen

Graag met een strobbenfrees een boomstronk verwijderen uit de achtertuin. Er is een achterom met een breedte van 85 cm.

Complete tuinrenovatie

Het betreft het ontwerpen van een plan voor een volledige renovatie. De achtertuin is ongeveer 50 m2 groot. De oude klinkers moeten worden verwijderd. Er dienen ruime plantenbakken aangelegd te worden met stenen van ongeveer 40 a 50 cm hoog. Er is een rioolafvoer aanwezig voor eventuele drainage en er zal ingebouwde verlichting geplaatst moeten worden. Beplanting is een optie, maar kunnen wij zelf ook later doen. Verder zal er voornamelijk bestraat moeten worden. De tuin is via een brandgang bereikbaar.

Nieuwe erfafscheiding plaatsen

Sinds gisteren enorme schade aan de schutting. Ik wil graag de oude schutting laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Lengte van de erfafscheiding is circa 15 meter. Het gaat om het plaatsen van een nieuwe houten schutting.

Boomstronk met wortels verwijderen

Verwijderen (uitfrezen) boomstronk en grote wortels daar vlak omheen. In voortuin direct grenzend aan trottoir. Houtsoort: sierkers. Doorsnede stronk is 32 cm. Foto's zijn beschikbaar.

Boom in de voortuin snoeien

Onze boom in de voortuin zou gesnoeid moeten worden. Dat is alweer een tijdje geleden. Daarom vraag ik een offerte aan om te zien of het goed en betaalbaar gedaan kan worden. Het snoeiwerk moet door de vakman worden afgevoerd.

Beuken snoeien

Ontdoen van twee beuken van 30 jaar oud van de takken die even boven goothoogte (circa 5 meter ) zitten. De vakman hoeft niet puin niet af te voeren, maar dat het wel kleingemaakt wordt.

Stukje tuin afgraven en geel zand aanbrengen

Wij willen in onze achtertuin een kleine overkapping gaan bouwen. We zijn nu de ondergrond daar aan het leeg ruimen maar komen veel kleine wortels tegen. We zoeken nu een vakman die voor ons een stuk van 400 x 250 cm wil afgraven en daar geel zand wil plaatsen. We weten niet hoe diep het moet worden uitgegraven. Er zitten veel kleine wortels in.

Boom rooien en afvoeren

Boom rooien, afvoeren en boomstronk verwijderen.

Aanleg tuin bij nieuwbouwwoning

We willen graag onderhoudsvriendelijke tuinen en oprit. De voortuin is ongeveer 15 m2. Hier zouden we het liefst een 8-tal staptegels van 60 x 60 cm willen voor het raam langs, basalt 16-22 mm en dan wat siergras als beplanting. Een aantal opsluitbanden, zodat het basalt in de voortuin blijft en worteldoek eronder. De oprit zouden we graag willen doen met tegels van 20 x 30 x 6 cm. Het gaat hier om een oppervlakte van ongeveer 45 m2. De achtertuin heeft een oppervlakte van ongeveer 88 m2, 8 diep x 11 meter breed. De schutting is collectief geregeld. Hier willen we een terras bij de gevel en een pad naar het terras links achterin de tuin. Tegels 60 x 60 cm in totaal ongeveer 55 m2. Rechts achterin gras in totaal ongeveer 25 m2. Daarnaast een aantal verhoogde borders van 3 stapelblokken hoog. De afmetingen 1 x 2.5 meter, 2.5 x 2 meter en 1 x 4.5 meter. Er ligt aan een kabel van 15 meter in de tuin voor de verlichting. We willen graag verlichting aan de achtergevel, waar 2 lichtpunten zijn en 1 lichtpunt bij de voordeur en daarnaast verlichting in de tuin/schutting. De beplanting voor in de verhoogde borders en groenblijvende leibomen van minimaal 2 meter stamhoogte, ongeveer 5 stuks. Afhankelijk van de prijs willen wij nog een overkapping op het terras linksachter in de tuin van 5 meter breed x 3 meter diep. Allemaal in de kleurstelling grijs/antraciet.

Tuin opknappen

Ondergrond egaliseren, kunstgras plaatsen en een deel nieuwe bestrating. Kunnen er 2 offertes opgemaakt worden? 1 met bestrating die er nu ligt er uit halen en het houten huisje verwijderen en 1 er vanuit gaande dat we zelf de bestrating weg hebben gehaald die er nu ligt en het huisje hebben verwijderd.

Stormschade aan de schutting laten repareren

Grijzig geïmpregneerd Douglashout (of vergelijkbaar) met verticale lamellen, palen vast in beton, betreft twee schuttingen (circa 7.50 meter en circa 6.50 meter) ieder van bakstenen muur van het huis tot bakstenen muur van de schuur. De tuin is bereikbaar door de schuur via smal gangpad. Gelieve de sloop/afbouw van de oude schutting meeberekenen in de offerte. Hoor graag zo snel mogelijk van u.

Buxus- door Beukenhaag vervangen

Buxes haag verwijderen en afvoeren (15 meter) en beukenhaag plaatsen. Tuin is makkelijk bereikbaar.

Schutting plaatsen

Er dient 14 meter schutting geplaatst te worden. Exacte invulling over materiaal is nog niet bekend. Betonpalen en onder betonplaten wel. Graag een complete prijs inclusief materiaal offerte.

Schutting vervangen door hout betonschutting

Wij willen onze huidige schutting vervangen door een hout-beton schutting. Het betonwerk uitgevoerd in antraciet en het hout bij voorkeur Douglas. Inclusief een deur met een standaard breedte van 1 meter, komt de totale schutting op 18.22 meter. Het uitvoerende bedrijf draagt zelf de zorg voor het afbreken en afvoeren van de oude schutting en de eventuele wortels ter plaatse van de schutting. De schutting heeft 3 hoeken. De afmetingen zijn: 3.10 meter (inclusief deur van 1 meter, 10.42 meter, 1.50 meter en 3.20 meter.

Lekkende vijver herstellen

Onze vijver is 7 meter lang en 1.50 meter breed, doorlopend met een bruggetje en voorzien van een loodrand. Er is een lek ontstaan waardoor de vijver gedeeltelijk leegloopt. Wij willen graag enkele offertes om de kosten van herstel in beeld te krijgen en daarna een definitief besluit te nemen. Er zitten planten in de vijver. De vijver is ongeveer 1 meter diep op zijn diepste punt.

Composieten tuinschermen met draadkorven plaatsen

Ik wil graag een composieten schutting (3 tuinschermen) met eventueel 2 draadkorven ertussen laten plaatsen, mogelijk met tuinschermen van Gamma. Afmeting is 6 meter en 20 centimeter, vandaar 3 schermen en dan moet er nog iets tussen.