Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor haag verwijderen en geul graven voor een fundering:

Haag verwijderen en geul graven voor een fundering

Ik wil in mijn tuin een ligusterhaag van 10 meter lang en 2 meter hoog laten verwijderen. Ook moet er een geul worden gegraven voor de fundering van een muur. Ik wil het groen en de grond laten afvoeren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte.
Onze klant uit Oisterwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor haag verwijderen en geul graven voor een fundering uit heel Nederland:

Douchecabine plaatsen en lekkage opheffen in de douchehoek

Wij hebben momenteel lekkage in onze badkamer. Er is daar een betegelde vloer in de douchehoek, waarop 2 glazen douchewanden staan. We willen die laten verwijderen en er een douchecabine met geïntegreerde douchebak laten plaatsen. We willen de vakman vragen om vooraf te komen kijken welke werkzaamheden er nodig zijn om tot een goede lekvrije doucheruimte te komen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Schutting plaatsen en oude heg verwijderen

1. Verwijderen oude heg/schutting is van beukenhaagjes (32 meter) en daartussen kleine ronde houten paaltjes (60 hoog? ) met gaas. 2 plaatsen eenvoudige schutting, tussen betonpalen en op betonbandje (32 meter) 3. Plaatsen van 2 poortdeuren van 1,20 meter breed. De hoogte van de schutting is 1.80 of 2 meter. Materialen in overleg.

Zwarte schimmel verwijderen

Ik wil dat de vakman zwarte schimmel van mijn badkamerplafond. Deze is ongeveer 3,5 m2. Het gaat om het stuk boven het verlaagd plafond. Kliksysteem dat eenvoudig te verwijderen is. Graag een offerte.

Niet dragende tussenmuur verwijderen

Ik wil een tussenmuur laten verwijderen. Het is geen draagmuur. Er is elektriciteit in de tussenmuur aangelegd. De muur bestaat uit gipsplaten. De muur is 3. 4m bij 2,8m. Er zitten 2 bovenramen en een deur in.

Zandcementdekvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil zandcementvloer 3 centimeter verwijderen, vloerverwarming aanleggen en vervolgens betegelen. Woonkamer, keuken, wc en hal. Ongeveer 50m2

Stucwerk verwijderen

Ik wil dat de vakman het stucwerk van mijn muren verwijderd. Het gaat om ongeveer 600 m2 dat verwijderd moet worden. Ik wil dat de vakman het puin afvoert.

Asbest dakbeschot verwijderen

Ik wil 40 m2 aan asbest dakbeschot willen verwijderen. Het gaat alleen om het verwijderen.

Betonvloer repareren

Ik wil de betonvloer renoveren. Het gaat om een oppervlak van 75 m2 met oneffenheden en gaten. Het idee is om de gaten en oneffenheden in de vloer bij het verwijderen van het tapijt te vullen met beton en daarna te schuren. Dit op een zodanige manier zodat juist deze plekken geaccentueerd worden. Ik vrees dat er allereerst de gehele vloer geschuurd dient te worden in verband met de lijmresten.

Golfplaten verwijderen

Ongeveer 80 m2 golfplaten verwijderen op een schuurtje van ongeveer 2 meter hoog. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden overlegd.

3 lampen verwijderen en nieuwe ophangen

Ik wil in mijn woning enkele lampen van het plafond laten verwijderen en daar nieuwe lampen laten plaatsen en aansluiten. 1 nieuwe lamp is een grote bol en is verder niet complex. De 2 andere nieuwe lampen zijn wat complexer door de wijze van ophanging en bedrading. De aansluitingen zitten overigens al op de goede plek en hoeven niet gewijzigd te worden. Ik wil deze klus vóór 6 oktober en anders vanaf week 43 laten verzorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius