Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor haag verwijderen en geul graven voor een fundering:

Haag verwijderen en geul graven voor een fundering

Ik wil in mijn tuin een ligusterhaag van 10 meter lang en 2 meter hoog laten verwijderen. Ook moet er een geul worden gegraven voor de fundering van een muur. Ik wil het groen en de grond laten afvoeren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte.
Onze klant uit Oisterwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor haag verwijderen en geul graven voor een fundering uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Draagmuur slopen tussen keuken en woonkamer In ons huis in Den Haag willen wij graag een muur tussen keuken en woonkamer doorbreken over een breedte van ongeveer. 2 meter (hoogte 3. 10 meter). De muur is dragend

Draagmuur verwijderen in een flat

We willen in onze flat op de 2e etage graag de slaapkamer gaan vergroten. Daarbij moet er een dragende tussenmuur worden verwijderd tussen deze slaapkamer en de kinderkamer en een nieuwe muur worden geplaatst. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken. We ontvangen graag uw advies en een prijsindicatie.

Asbest in kruipruimte verwijderen

Wij hebben onder de woonkamer een kruipruimte van circa 36 m². Het is ongeveer 1 meter hoog, dus makkelijk toegankelijk. Destijds had men dakshingles van een dakkapel in deze kruipruimte gegooid. Na een asbestinspectie, omdat wij het huis aan het verkopen zijn, blijkt dat er asbest in deze shingles zit. Deze zijn deels verspreid en goed te zien, maar deze moeten dus verwijderd worden samen met het asbest. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Constructieve muur slopen

Het slopen van de draagmuur van 10 m2 en het plaatsen van een draagconstructie. Een stopcontact zit in de muur en die kunt u verwijderen. Het puin voer ik zelf af.

EPDM dak en schoorsteen renoveren

Type opdracht: Kunststof dak / EPDM Oppervlakte dak: 100 m² (schatting) Uitvoerdatum: 4 jan. 2018 Opdracht beschrijving: 1. Bestaande grind & dakbedekking verwijderen 2. Dakbeschot stof & spijkervrij maken 3. Onderlaag aanbrengen 4. Toplaag aanbrengen 5. Zinken deklijst nieuw plaatsen, circa 15 strekkende meter 6. Schoorstenen uitslijpen, plat volvoegen, 3 stuks 7. Een schoorsteen stucadoren 8. Voeglood nieuw aanbrengen, circa 13 strekkende meter 9. Een nieuwe uitwatering plaatsen, twee maal 10. Ontluchtingen nieuw plaatsen, 3 stuks 11. Twee bovenzijdes dakkoepel plaatsen, 70 x 50 & 70 x 40

Coniferen rooien en schutting plaatsen

Wij willen een coniferen haag van 18 meter lang en 3 meter hoog aan de wegkant, goed bereikbaar met machine verwijderen. Bovendien willen wij uit onze tuin 3 andere coniferen (3 meter hoog) en een struik laten verwijderen (op moment dat de coniferen haag (18 meter) is verwijderd, kan de rest natuurlijk ook goed te benaderen zijn; de tuin ligt dan open). Op de plek van de haag moet daarna een schutting komen met 21 plankdelen (2 laags) eventueel een betonnen onderschot.

Radiator verwijderen en afdoppen

Ik wil een wandradiator in de woonkamer laten verwijderen. Er is een convectorput waar voldoende warmte van af komt. Deze is overbodig.

Constructieberekening voor verwijderen van draagmuur

Ik wil een draagmuur laten verwijderen tussen de keuken en woonkamer. De opening wordt 2.40 of 3 meter breed. Het is een huis uit begin 1900 en heeft 4 woonlagen. Er moet een draagbalk geplaatst worden. De muur is ongeveer 3 meter hoog.

Vloer verwijderen en nieuwe laminaatvloer leggen

Na waterschade, er stond een flinke laag water op de vloer, moet de huidige vloer eruit gehaald worden en een nieuwe laminaatvloer gelegd. Het gaat om 35 m2 ondervloer en laminaat en 25 meter aan hoge plinten. Eventueel nog een paar (2) meter aan plakplinten. Een expert komt binnenkort kijken, daarom ligt de huidige vloer er nog. Onder de vloer zijn het houten balken met een houten vloer. Graag met spoed uw offerte voor het slopen en afvoeren van de huidige vloer. Optioneel ook de houten vloer eronder vervangen, mocht dit nodig zijn. De nieuwe laminaatvloer leggen. Deze schaf ik bij Gamma aan.

Bruynzeel Lino douchecabine installeren

Ik zou graag de douchecabine gemonteerd willen hebben. Hoeveel kost het monteren en het verwijderen van de oude douche cabine. Eventueel kan ik zelf de oude cabine verwijderen.

Partners

Partners van Casius