Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Oirschot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Oirschot heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Oirschot u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Oirschot of directe omgeving.

57 klanten uit Oirschot bevelen een bij Casius in Oirschot aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Oirschot bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Oirschot staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Oirschot:

Waterput slaan in de achtertuin

Wij willen graag een waterpomp laten slaan en een elektrische pomp laten installeren de diepte van het water is nog niet bekend, maar laten we even uitgaan van 25 meter diep.

Waterput in de achtertuin laten boren

Klein weiland, goed toegankelijk vanaf de openbare weg. Graag een waterput boren.

Schutting met poort van kunststof monteren

Wij zijn op zoek naar een schutting liefst van met de poort mee ongeveer 9 meter. Moet een hoek om. Kunststofpoort 110 liever 120 breed poort/schutting 2 meter hoog. Wat gaat dit kosten met plaatsen inclusief?

Notenboom rooien

Ik wil dat er een notenboom van ongeveer 10 meter hoog wordt gekapt. De stronk moet ook verwijderd worden. Het puin moet ook afgevoerd worden door de vakman.

Waterput slaan

Wij willen graag een waterput laten slaan op een weiland, heb geen idee hoe diep het water staat. Weiland is goed bereikbaar. Inclusief het afvoeren van materialen. Kunt u mij vertellen of dit mogelijk is en wat de kosten zijn?

Gehele tuin ontwerpen en aanleggen

Wij zouden graag onze tuin willen ontwerpen en aanleggen. Het gaat hier om een nieuwbouw hoek-woning. De tuin is gelegen op noord-oost. De grote van de tuin is circa 12 x 9 meter. Wij willen een tuin met de volgende wensen: - Gazon van ongeveer 4 x 6 meter; - Grotendeels betegeld, terras; - Verhoogde bloembakken; - Betegeld pad; - Sierboom midden in de tuin; - Drainage systeem, tuin loop schuin af; - Stroom kabel naar achterkant van de tuin ten behoeve van stroompunt voor de veranda; - Veranda; - Kleine fontein. Graag ontvangen wij van u een offerte. Wij willen de tuin eerst ontworpen hebben waarna de uitvoering besproken kan worden.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik wil graag in onze tuin een waterput laten slaan voor de bewatering van een grasveld. Ik heb hier geen vergunning nog voor. Ik weet niet hoeveel meter diep het water zit. Het grasveld dat wij willen bewateren is ongeveer 1500-2000 vierkante meter.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik wil graag een Jeu de Boule baan van 3 meter bij 13 meter in mijn achtertuin laten aanmaken. Het moet in een bestaand grasveld gelegd worden.

Waterput in de tuin laten slaan

Het betreft het laten slaan van een waterput in onze achtertuin voor het besproeien van onze tuin. De buurman heeft een put laten slaan op 14 meter diepte maar deze geeft een flinke ijzergeur aan het water mee, daarom willen wij onze put graag dieper laten slaan. Omdat wij volgende maand nieuwe graszoden gaan leggen willen wij de put op korte termijn laten slaan. De tuin is via een oude, smalle steeg bereikbaar.

Plaatsen van een schutting en hekwerk met gaas

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een schutting en een hekwerk met rode haagbeuk. Het gaat om 35 meter houten schutting van vuren- of grenenhout met betonnen palen en onderplaten, 180 cm hoog. De ondergrond is op die plek nu bestraat, dus een deel van de bestrating moet worden aangepast. Verder wil ik een hekwerk van 20 meter lang, bestaande uit betonnen palen met gaas of bouwstaalmatten, 180 cm hoog. Tegen het hekwerk moet rode beuk van 180 cm hoog worden geplaatst. Het hekwerk wordt op een grasveld geplaatst.

Coniferenhaag snoeien

Ik heb een coniferen haag waarvan een lengte van 155 meter gesnoeid moet worden. Hij is vorig jaar ook gesnoeid. De haag is nu ca 3 meter hoog maar dit mag verlaagd worden. De 155 meter is berekend op beiden zijdes die gesnoeid moeten worden.

Gaas met klimop als erfafscheiding aan laten brengen

In de tuin van onze nieuwbouwwoning willen wij graag een betongaas schutting met klimop laten plaatsen. De woning is al opgeleverd dus er kan op korte termijn gewerkt worden. De lengte van de schutting zal 11 meter zijn.

Schapengaas met kastanjepalen plaatsen

Leveren en plaatsen van 100 meter schapengaas met kastanjepalen. Schapengaas: min 90 cm hoog, min 2.5 mm dik, onderkant kleine mazen oplopend naar grote mazen aan de bovenkant, maximaal 15 cm tussen verticale draden. Kastanjepalen: min 8-10 cm diameter, lengte ongeveer 160 cm, plaatsen hart-op-hart uw inschatting, inclusief schoren. Totaal 2 eindpalen en 1 hoekpaal. Er hoeft geen oud hekwerk verwijderd te worden.

Waterput slaan of pulsen

Wij zouden graag een waterput laten slaan of pulsen. Is dat mogelijk, op welke termijn en wat zou het gaan kosten?

Kunstgras aanleggen en meer...

Het leggen van kunstgras in een tuin waar een afgezette vijver in ligt, een ronde uitgraving is voor een trampoline en een speeltoestel staat. Een gedeelte van het kunstgras moet over de vijver gelegd worden, die loopt over de hele breedt van de tuin en is 5,5 x 1,5 meter, die is nu ook aldekt met metalen frame en houten vlondertegels. De afmetingen zijn ongeveer 5,5 meter breed, 8 meter diep. Tevens moeten er composiet vlonderplanken komen, die komen vanaf het huis tot aan het begin van het kunstgras. Die afmetingen zijn 3 meter breed en 4 meter diep.