Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom met wortels rooien:

Boom met wortels rooien

Er moet bij ons een boom gerooid worden hij is schuin gewaaid en door de wortels heeft hij het schuurtje en de stoep verwrongen en ontsmet. De boom is ongeveer 12 tot 15 meter hoog, heeft een doorsnede van ongeveer 75 cm en staat tussen een schuurtje en een sloot in. Tuin is middels het weiland er achter bereikbaar. Na het rooien moet de stronk uitgefreesd worden.
Onze klant uit Oijen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom met wortels rooien uit heel Nederland:

3x boompje verwijderen

Graag 2x vormboom incl. Wortels verwijderen in achtertuin + 1x boom verwijderen in voortuin incl. Wortels. Graag alles versnipperen en afvoeren (kosten hiervan graag apart vermelden).

Klussen in tuin

Op mijn volkstuin is door de storm van 18 januari j.l. een grote boom zo scheef gaan staan, dat hij gekapt moest worden. Dit is inmiddels gebeurd en het hout is afgevoerd. Het bij het huisje behorende schuurtje en een deel van het terras is vernield door het wortelstelsel van de boom dat naar boven is gekomen. Klus: slopen en afvoeren oude schuur, ondergrond schuur herstellen, deel terras en talud herstellen door wortels af te zagen of uit te graven, nieuwe schuur opbouwen. Oppervlakte van het te bewerken terrein is 24m2 , waarvan de oppervlakte van de schuur 1. 80x180 m. Is.

Grote boom verwijderen

In de voortuin van mijn grootmoeder staat een grote boom van ongeveer 12 meter hoogte. De boom mag net boven het maaiveld gekapt worden en de wortels mogen blijven. Het afval dient door de vakman te worden afgevoerd.

Boom met wortels verwijderen

Verwijderen van een boom inclusief het verwijderen van de wortels. Foto van de boom is toegevoegd als bijlage.

Diverse werkzaamheden in de tuin

In voortuin moet een conifeer gekapt worden (vergunning door gemeente verleend), herstellen van pad naar voordeur door wortels die tegels omhoog gedrukt hebben. Vervangen van een klein gazon in achtertuin, omdat gazon is aangetast door emelten. Klein terras aanleggen en herstellen van verzakte rand ander terras grenzend aan gazon. De boom komt boven het huis uit en de stam is meer dan 35 cm dik in diameter

Verhoogd terras aan laten leggen

In de hoek van onze tuin staat een boom, waarvan de wortels het terras behoorlijk omhoog duwen. Hierdoor is het niet meer mogelijk om op een goede manier onze loungeset neer te zetten, waardoor we deze nu meer in de tuin moeten zetten en wij behoorlijk wat ruimte inleveren. Wij denken dat het probleem opgelost kan worden door een verhoogd terras te maken. Een verhoogd terras van bijvoorbeeld Bankirai hout of vlak geschaafd hout. Het verhoogde terras zal ongeveer 3.30 bij 3 meter moeten zijn. Aan een kant kan gebruik gemaakt worden van de bestaande schutting die vorig jaar is geplaatst. De ondergrond bestaat nu uit tegels maar het geheel zal behoorlijk omhoog en gelegaliseerd moeten worden.

Stronken en wortels verwijderen

De coniferen haag verwijderd. De stronken en wortels moeten verwijderd worden. Aantal 8 stuks afmetingen tussen 13 en 18 cm. Tevens staat er nog een stam met wortels van een boom deze heeft als afmeting 30 cm. Graag had ik een offerte voor alleen de stam en wortels verwijderen van de boom en tevens een offerte om alles te laten verwijderen. Graag zou ik ook weten op welke termijn dit uitgevoerd zou kunnen worden.

Tuin renoveren en zomerklaar maken

Het gaat om een renovatie /zomerklaar maken van onze tuin, totale grondoppervlakte/kavel 570 m2 inclusief de woning. De tuin qua uiterlijk wat strakker maken. Onder andere op bepaalde plaatsen tuin iets ophogen, in overleg split leveren en plaatsen op worteldoek of alleen plaatsen, snoeien grote en lange klimophaag, beide zijden, ook aan waterkant, snoeien grote boom en verpulveren boomstronk en wortels. Ook van andere weggehaalde bomen en bodembedekkers wortels verpulveren. Snoeien van een aantal bolboompjes Red Robin en leveren en plaatsen nieuwe Red Robin. Verplaatsen van buxushaag of vervangen voor alternatief Ilex crenata, Japanse hulst, en plaatsen vernieuwde sterke Annabel hortensia. In overleg ontwerp en aanleg nieuwe beplanting. Wij zijn op zoek naar een scherp geprijsde vakman(nen). Zelf meewerken/helpen en voorwerk verrichten is geen probleem.

Tuin egaliseren en bestraten

De tuin egaliseren en bestraten. Als jullie dat ook doen, schuttingen zetten & wortels van een boom eruit halen zodat er bestraat kan worden.

Boomstronken verwijderen

Tweetal boomstronken in voortuin. 1 Heb ik uitgegraven en zoveel mogelijk wortels losgehaald en ander zit nog in grond. Zou deze beide graag willen laten verwijderen. Hoor graag wat mogelijkheden zijn en tegen welke prijs. Eventueel kan ik 2e boom ook als voorwerk uitgraven als dit makkelijker is. Heb meerdere beelden die ik kan sturen ter verduidelijking. Kon hier echter maar 1 beeld kwijt. Beide zijn ongeveer 35 cm. De vakman dient het puin af te voeren.

Partners

Partners van Casius