Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom met wortels rooien:

Boom met wortels rooien

Er moet bij ons een boom gerooid worden hij is schuin gewaaid en door de wortels heeft hij het schuurtje en de stoep verwrongen en ontsmet. De boom is ongeveer 12 tot 15 meter hoog, heeft een doorsnede van ongeveer 75 cm en staat tussen een schuurtje en een sloot in. Tuin is middels het weiland er achter bereikbaar. Na het rooien moet de stronk uitgefreesd worden.
Onze klant uit Oijen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom met wortels rooien uit heel Nederland:

Tuin egaliseren/ stam verwijderen

We willen graag onze voortuin renoveren. Wie kan ons hierbij helpen? - weghalen van twee kleine boompjes - weghalen van de stam/ wortels van een afgezaagd boom - egaliseren en opnieuw bestraten met dezelfde tegels - +/- 40 cm vrijhouden voor het plaatsen van buxussen rondom de buitenrand - leveren en plaatsen van kwalitatieve buxussen (klein)

Boomstronk en wortels verwijderen

In onze tuin ligt nog een grote boomstronk (ongeveer 180 cm diameter) die we graag willen laten verwijderen. Deze staat in onze achtertuin en is bereikbaar via een poort (90 cm). Graag de boom en wortels verwijderen, eventueel met afvoeren.

Boomwortels verwijderen van een kleine boom

Mijn boom is 1 x al omgevallen, vervolgens heb ik hem gezaagd. Nu is het opnieuw gegroeid tot een kleine boom, omdat de wortels er niet uit waren. Ik wil de boomstronk verwijderen.

Boom kappen

Er is een boom tijdens de storm afgebroken en in een andere boom is blijven hangen. De boom staat tegen het hek van de achterbuurman en is goed bereikbaar. De lengte is ongeveer 20 tot 25 meter en de wortels mogen in de grond blijven liggen.

Weghalen van een boom

Bij de laatste storm is een conifeer tegen een andere boom in onze tuin gaan leunen. De wortels worden zichtbaar en we willen weten wat het weghalen ons gaat kosten. De boom is ongeveer 5 a 6 meter hoog en de tuin heeft een achterom.

Rooien van een beuk in de voortuin

Het betreft het rooien van een Beuk in de voortuin, inclusief het wegfrezen van de wortels. De boom is ruim 20 meter hoog en is zeer goed bereikbaar. Het hout hoeft niet te worden afgevoerd. De stammen moeten in mootjes worden gezaagd, zodat het gekloofd kan worden. Wij hebben de kapvergunning aangevraagd en deze is gehonoreerd.

Boom van een gemiddelde grootte verwijderen

Wij willen een gemiddelde boom (6 m hoog, halve meter breed) uit onze tuin verwijderen inclusief stronk en wortels. Wat zijn de kosten aub?

Stronk van een beuk verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een stronk van een Beuk laten verwijderen en afvoeren. De Beuk is omgewaaid tijdens laatste storm. Hij is met kluit en al omgewaaid dus de meeste wortels liggen boven maaiveld. De boom is al verzaagd en afgevoerd.

Boom kappen

Een boom kappen. Eventueel inclusief wortels verwijderen. Het is een Denneboom van circa 7 meter hoog. Er zitten niet veel takken aan. In de voortuin, goed bereikbaar, van twee kanten. Kappen of rooien en afvoeren.

Boomstronk en wortels verwijderen

Omgewaaide boom ca 15 cm doorsnee stronk en wrotels verwijderen. Takken hebben we al afgezaagd

Partners

Partners van Casius