Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nuenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nuenen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nuenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nuenen of directe omgeving.

226 klanten uit Nuenen bevelen een bij Casius in Nuenen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nuenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: afgraven en aanvullen 12 tuinen nieuwbouw woningen, schutting plaatsen, ontwerp en aanleg nieuwe tuin, damwand laten slaan, vervangen van schuttingen bij drie woningen, haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen, terras en tuin renovatie, veranda realiseren, het renoveren van een achtertuin, oppervlakte van 130 m2 gereedmaken voor een buurt moestuin, bestrating en riolering in de voortuin vernieuwen en de achtertuin bestraten, tuin afgraven en vullen, tuin afgraven en egaliseren, afgraven en ophogen van voor- en achtertuin, terrastegels leggen en oprit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nuenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nuenen:

Tuin op hoogte brengen en bestraten

Onze tuin moet op hoogte met het verbouwde huis komen en bestraat. Evenals onder de carport waar een camper staat. De tuin is 500 m2 , en er moet ongeveer 40 m2 bestraat en opgehoogd (10 cm) worden.

Kunstgras leggen

Ik zoek iemand om mijn oude gras eruit te halen en nieuwe kunstgras erin te stoppen. Gaat om 35 m2

Grond vervangen en egaliseren

In onze tuin moet 25 m2 grond ca. 25cm afvoeren en deels vervangen worden door aarde om later een gazon aan te leggen. Daarnaast moet er deels zand komen voor klein terras.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil graag een waterput in mijn tuin, deze is 500 m2 en we hebben een flinke vijver +- 25 x 5 m. Ik weet niet hoe diep het moet worden.

Grondwerkzaamheden bij meerdere woningen

Het gaat in totaal om 230 m2. Daarvoor zoek ik een hovenier die grondwerkzaamheden kan uitvoeren, het is een 5 tal woningen. Af te graven circa 30/40 cm afhankelijk van grondpeil. Op meeste stukken is het slechts 20 cm afgraafwerk. Het betreft een nieuwbouw oplevering waar nog geen schuttingen geplaatst zijn. De percelen zijn makkelijk toegankelijk en kunnen dus machinaal, zonder verdere obstakels worden afgegraven in juli. Alle genoemde kavels zijn opgeleverd op kavel 35 na, deze volgt op 11 juli 2019. Het afgegraven zand/aarde dient afgevoerd te worden. De omgespitte grond dient opgevuld te worden met geel zand/ophoog zand. (aangetrild en wel voor het plaatsen van sierbestrating en tuinaanleg). PS Biedt u ook mogelijkheden voor een totale tuinaanleg, plaatsing schutting et cetera?

Voortuin renoveren

Ik wil in mijn voortuin (ongeveer 50m2) een Buxushaag, gras, prunis boom rooien, en planten laten verwijderen in de voortuin. Hiervoor wil ik in overleg met de vakman een nieuwe haag planten en graszoden laten leggen.

Een hardhouten vlonder in de achtertuin plaatsen

Ik zoek een timmerman/hovenier die in mijn achtertuin een vlonder kan plaatsen. Het gaat om een L-vormige vlonder van ongeveer 30 m2. De vlonder moet van hardhout zijn.

Nieuwbouw-tuin aanleggen

Ik wil onze toekomstige nieuwbouwtuin deels bestraten en deels aanleggen met planten. Oppervlakte bedraagt z'n 13 x 9 meter. In overleg verzorgt de vakman eventueel de tegels.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil een waterput laten slaan in de tuin. Bevindt mij in een beginfase, ik weet niet of ik hiervoor een melding moet doen en hoe diep er geslagen moet worden. Ik laat mij graag adviseren.

Kunstgras leveren en leggen

In de tuin zou ik graag een cirkel kunstgras willen laten plaatsen met een diameter van 6 meter. Op deze plek is nu gras aanwezig, dat zal ook door de vakman verwijderd moeten worden en de juiste ondergrond geplaatst.

Aanleg en ontwerp voortuin

We willen graag onze voortuin laten aanpakken. Samen een ontwerp maken en daarna uit laten voeren. De tuin is ongeveer 3 bij 6 meter.

Tuin afgraven voor fundering

Wij willen graag 25 m2 tuin laten afgraven ten behoeve van een fundering die gestort dient te worden ongeveer 30 cm diep, er staan nog 2 bomen in de tuin die op 1.5 meter hoogte afgezaagd zijn ongeveer 25 cm doorsnede van de stam.

Boomstronken van Portugese laurier verwijderen

Ik wil twee boomstronken laten verwijderen/fresen. Het gaat om een Portugese Laurier van 20 cm.

Voor- en achtertuin egaliseren

Ik zoek een vakman die mijn voor- en achtertuin kan egaliseren. Achtertuin (circa 70 m2) mag 15 a 20 cm verhoogd worden. Voortuin (circa 35 m2) moeten eerst tegels verwijderd worden, vervolgens beide egaliseren.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterpomp laten slaan voor beregening, dicht tegen een stenen schuurtje aan, waar ook electriciteit voorhanden is. N.B. Buurman heeft ook een pompinstallatie binnen circa 5 meter afstand. Enkele huizen verder heeft een buurtgenoot water via een pomp tot op ca. 28 meter diepte, zonder bruine aanslag

Bamboe verwijderen

Ik zoek een partij voor het verwijderen van bamboestronken. Het gaat om een stuk van 4 meter bij 0,75 meter. De bamboe is omkapseld in het gebied. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin welk bereikbaar is per achterom.

Kersenboom laten rooien

Het is een kersenboom die achter een tuinhuisje staat aan het uiteinde van mijn tuin staat. Hij zal in stukken naar beneden moeten omdat er objecten en tuinen aan grenzen. De diameter van de stam is ongeveer 40 cm. Slecht toegankelijk. Dus wel een uitdaging.

Goedkope schutting plaatsen

Lengte circa 10 meter, hoogte minimaal 2 meter, dicht. Op zeer korte termijn. Moet zorgen voor afsluiting van de tuin. Oude schutting is omgewaaid door storm.

Renovatie van de voortuin

Wij willen graag onze voortuin laten renoveren. Het gaat om het uitbreiden van de oprit met ongeveer 12 m² tegels van 60 x 60 cm die uit een ander deel van de voortuin komen. Daarvoor is het nodig om een boom te rooien en met een stobbefrees de boomstronk weg te frezen. Verder gaat het om het leeghalen van de bestaande tuin, het benodigde voorbereidende grondwerk, en het bestraten van ongeveer 45 m² met nader te bepalen klinkertjes (bijvoorbeeld Waaltjes). Tot slot moet er nog ongeveer 25 meter buxushaag en een nieuw boompje worden geplant. Ik bespreek de klus hier graag even en ontvang daarna uw offerte.

Onderhoud aan beplanting

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor onderhoud aan onze beplanting. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Bijsnoeien van klimplant die een groot deel van ons hoekhuis bedekt. - Bijsnoeien van struiken aan de voorzijde van ons huis - Totaal verwijderen van bamboewortels, plant hebben we zelf verwijderd, aan de achterzijde van het huis. Zou u daarbij kunnen vermelden wat uw uur-tarief is? Zou u kunnen emailen? Bij voorbaat dank,

Schutting tegen gaashekwerk maken

Wij willen onze tuin gaan dichtzetten. We hebben al aan 2 zijden een bestaand gaashekwerk. Aan de andere zijde wordt een garage weggesloopt en staat nog niets. We willen tegen het gaashekwerk materiaal laten plaatsen tot een hoogte van ongeveer 180 cm. We denken aan bamboematten/rieten matten of misschien dopheidematten. Wellicht heeft u nog andere materialen die u ons kunt voorstellen. Het zal in totaal gaan om ongeveer 50 meter die moet worden aangebracht. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Koppelstones en vlonder verwijderen

In de achtertuin dient er 13 m2 koppelstones verwijderd te worden en 32 m2 vlonderplanken. Het materiaal dient naast het verwijderen ook afgevoerd te worden. Hierna zal er 32 m2 opgevuld moeten worden met zand, de hoogte hiervan zal 5 cm zijn.

Larix of Douglas schaaldelen schutting plaatsen

Een schutting plaatsen van onbehandeld Douglas/Lariks houten schaaldelen, gepotdekseld. Circa 20 meter lengte en 2.20 hoog met hardhouten palen. Ik heb een foto als voorbeeld van hoe het moet worden.

Tuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin graag laten leeghalen om de tuin daarna opnieuw te laten bestraten met tegels. Ook wil ik graag een tuinhuisje te laten plaatsen van 3 x 4 meter. Er komt een houten tuinhuis. De tuin is 7.50 x 10 meter waarvan de helft beplant met 12 struiken en een kleine boom. Daarnaast wil ik nog 1 boom aan de voorzijde verwijderd hebben. De tuin moet leeg en vlak gemaakt worden. Ik wil graag tegels van 40 bij 60 cm. Ik wil graag dat de vakman de tegels mee aanbiedt. De tuin is zeer goed bereikbaar.

Zwarte grond afgraven en geel zand storten

Ik wil graag een stuk met zwart zand van 7.5 x 2.5 meter ongeveer 10 centimeter diep af laten graven. Daarna wil ik geel zand terug laten storten en aan laten trillen. De tuin is goed bereikbaar via een achterom.