Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput laten slaan:

Waterput laten slaan

Wij zouden graag een waterput willen laten slaan om onze tuin te bewateren. We hebben momenteel een waterput maar die is te ondiep en misschien is er een mogelijkheid om deze dieper te maken. Mijn tuin is 2000 m2 en ik denk dat de put 7 tot 9 meter diep moet worden.
Onze klant uit Molenschot (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput laten slaan uit heel Nederland:

Waterput slaan of boren voor grond 3000 m2

ik heb een beregeningsinstallatie met aanzuigpomp. 8 meter diep. Ik heb een vijver van 13 x 14 meter, de tuin heeft een oppervlakte van 3000 m 2. De laatste weken geen water meer (of heel kort). 30 jaar geen probleem gehad. alles 1 jaar geleden vernieuwd. denk dat ik nu ruim dieper moet en een bronpomp moet aanschaffen NB: heb er haast mee. a) voor grote vijver bijpompen, b) grote tuin sproeien. Put is in achtertuin , grenzend aan wei.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil graag een opgave voor het slaan van een waterput in mijn tuin t.b.v. het beregenen van de tuin. Nu staat de waterkraan open maar tegen de droogte van afgelopen jaar en nu is niets te beginnen met je kraantje. Volgens de vorige bewoner is er een put aanwezig maar deze werkt niet meer. Het gaat om een tuin van ongeveer 350 m2 in Veldhoven NB. Ik hoef alleen een prijsopgave bij benadering om te bepalen of e.e.a . interessant is. Tuin is niet goed toegankelijk voor zwaar (hoog) gereedschap.

Waterbron slaan

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om een waterput te laten slaan voor beregening van mijn tuin van circa 20 are. Geeft u ook watergarantie?

Waterbron slaan

Waterput slaan voor het sproeien van onze tuin van 600 m2. Inclusief pomp. Volgens Waterschap Scheldestromen: Volgens onze informatie ligt de zoetzoutscheiding op de locatie circa 9,80 meter onder maaiveld. Het onttrekken van grondwater voor het besproeien van tuinen zijn in de regel dermate klein dat deze vrij zijn van registratie- en/of vergunningplicht.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil graag een waterput in mijn tuin, deze is 500 m2 en we hebben een flinke vijver +- 25 x 5 m. Ik weet niet hoe diep het moet worden.

Waterbron of waterput laten slaan

We zouden graag ons perceel met grondwater kunnen beregenen. Ons perceel bestaat uit een paardenwei van ongeveer 5000 m2 en de overige 5000 m2 bestaat uit een reeds aangelegd terras en plantenborder en daarnaast moet het gazon nog worden aangelegd, bomen worden gepland en er wordt een paddock en bak aangelegd die ook beregend moet kunnen worden. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn voor het aanleggen van een waterput met pomp om het perceel met grondwater te kunnen beregenen. Ook wat de juiste plek is om deze te plaatsen en wat de kosten zijn van de aanleg. Het perceel is via een poort voor aan de weg van 3,8 meter breed te bereiken.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik wil graag een waterbron in mijn achtertuin voor het sproeien van mijn gras en planten. Totaal 80 m2. De tuin is makkelijk bereikbaar.

Waterput boren in de achtertuin

Gezien de steeds droger wordende zomers overweeg ik een waterput te laten slaan om mijn tuin van water te voorzien. Mijn tuin is totaal circa 499 meter groot. Vorig jaar heb ik extra circa 40 m3 gebruikt maar dat was duidelijk te weinig. Afhankelijk van de plaats van de boring zal de toegang met groot materieel moeilijk zijn.

Waterput boren in de achtertuin

Ik zou graag onze tuin willen beregenen via een bronpomp. De tuin (circa 400 m2) is bereikbaar via een schuttingdeur (90 cm). Graag een offerte voor het boren/slaan van een bron. Graag pomp apart aanbieden.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Voor het beregenen van onze tuin en eventueel grasland dieren. Het gaat om een oppervlakte van 1000 m2. Het erf is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius