Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput laten slaan:

Waterput laten slaan

Wij zouden graag een waterput willen laten slaan om onze tuin te bewateren. We hebben momenteel een waterput maar die is te ondiep en misschien is er een mogelijkheid om deze dieper te maken. Mijn tuin is 2000 m2 en ik denk dat de put 7 tot 9 meter diep moet worden.
Onze klant uit Molenschot (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput laten slaan uit heel Nederland:

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

Waterbron laten slaan / pulsen voor besproeien van de tuin. Beregening met losse slangen en ook prijsopgaaf van pomp en alle aansluitingen. Sproeier zou een bereik moeten hebben van circa 10-20 meter. Bron zal ca. 12. - 15 meter diep moeen.

Waterput laten slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan voor het beregenen van een tuin van 300 m2. Graag een offerte.

Waterput slaan

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van 1 tot 3 waterputten in mijn tuin ten behoeve van de beregening. Graag inclusief alle kosten van 0 tot werkend. Onze tuin is goed bereikbaar. De tuin is zo'n 17.500 m2 groot.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten boren voor het beregenen van de tuin. De tuin is 2000 m2.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterput laten slaan en een pomp aanleggen in een particuliere tuin ten behoeve van bewatering tuinplanten en bomen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 800 m2. De doorgang tot de tuin heeft een doorsnede van maximaal 2 meter.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag een waterbron/-put laten slaan en nieuwe graszoden. De tuin is 260 m2.

Waterput slaan of spuiten

We moeten de tuin nu sproeien met kraanwater en willen graag een eigen bron. Hiervoor willen we een waterbron laten slaan en een pomp hierbij. De tuin is 350 m2 en het perceel is 600 m2. Ik schat dat het 15 meter diep moet worden.

Waterput slaan in de tuin ten behoeve van zwengelpomp

Ik heb een tuin op tuincomplex Bickershof in Heemkerk. Daar heeft eerder een handwaterpomp gestaan. Het gat is nu opnieuw gegraven maar dit blijkt niet meer gebruikt te kunnen worden. Ik zou graag een zwengelpomp willen installeren, maar wil eerst weten wat de kosten zijn voor het slaan van de put.

Waterput slaan en aanleggen pomp

Ik zoek een hovenier/installateur voor het installeren voor een put en pomp. De put moet een capaciteit van 6 m3 per uur kun oppompen. De diepte van de put zal ongeveer 20 meter moeten zijn. De tuin is goed bereikbaar voor relatief groot geschut.

Waterput / pulslijn slaan

Graag een offerte voor het slaan van een waterput / pulslijn. Het moet zo'n 8 meter diep worden. Dit is bij een paardenstal en goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius