Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Molenschot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Molenschot heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Molenschot u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Molenschot of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Molenschot bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Molenschot staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Molenschot:

Waterput laten slaan

Wij zouden graag een waterput willen laten slaan om onze tuin te bewateren. We hebben momenteel een waterput maar die is te ondiep en misschien is er een mogelijkheid om deze dieper te maken. Mijn tuin is 2000 m2 en ik denk dat de put 7 tot 9 meter diep moet worden.

Plaatsen van een poort en schutting

Ik wil tussen mijn woning en de schuur van de buren een schutting van 1,8 meter hoog en 3 meter breed laten plaatsen. Ik wil zwarte betonnen palen laten plaatsen. Ook moet er een elektrische poort met slot in komen. Het betreft een vrijstaande woning, welk goed bereikbaar is. Momenteel staat er een schutting met een haag welk ik beide af wil laten voeren.

Tuinafscheiding aan laten brengen

Goedemiddag graag wil ik een offerte voor het plaatsen van 21 m compositie korting die ik zelf aanleveren ook wil ik graag de kosten voor het verwijderen van de oude schutting en het afvoeren van beide 21 m zit een moord die opgehangen moeten worden graag ontvang ik een offerte

Overkapping met lichtstraat maken op terras

Ik wil graag offerte voor een houten terrasoverkapping achter aan mijn huis met dichte onderkant voorzien van LEDverlichting en een lichtstraat. Breedte is 7 meter en 4 meter diep. 1 kant open en andere kant komt dan aan garage.

Tuin bij stacaravan op orde brengen

Wij hebben een stacaravan gekocht en hier moet de tuin aangepakt worden. Struiken snoeien, haag knippen, onkruid eruit halen enz.

Composiet schuttingen leveren en plaatsen

Wij willen gezamenlijk met met 3 andere buurtbewoners hekwerk zetten, totaal voor 4 adressen dus, composiet schuttingen van WPC of BPC. Misschien volgen er nog meer adressen/deelnemers, totaal worden er circa 30 nieuwe huizen in het plan gerealiseerd. Binnen nu en enkele maanden willen we een en ander wel gerealiseerd hebben. In totaal circa 86 strekkende meter+2 poortjes, zie ook de tekening in de bijlage voor meer. Kunt u voor ons een offerte maken voor WPC en BPS met/incl. alle bijbehorende beslag materiaal en plaatsing. De kosten voor het plaatsen graag apart vermelding.

Waterput slaan en beregening aanleggen

We willen een waterput laten slaan, een pomp en eventueel beregening aan laten leggen. Graag een offerte hiervoor.