Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan in de tuin:

Waterput slaan in de tuin

Ik ben op zoek naar hovenier die een waterput kan slaan in mijn achtertuin, afmeting 20 bij 7 meter.
Onze klant uit Mill (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan in de tuin uit heel Nederland:

Waterput boren in een tuin

Ik wil een waterput laten slaan/boren voor het sproeien van tuin/gazon. De oppervlakte van de te besproeien tuin is 1000 m2. De locatie is makkelijk te bereiken, er kan met een vrachtwagen omheen gereden worden. Ik heb geen pomp en dergelijken dus graag een zo compleet mogelijke offerte

Waterbron slaan of pulsen

In mijn tuin wil ik een put slaan voor een sproei installatie. De oppervlakte van de tuin bedraagt ongeveer 900 m2 en er is goed bij te komen. Ik vraag mij af: -is het toegestaan op mijn adres? -wat is de prijs van het slaan van een waterput?

Waterput boren of pulsen

Waterput slaan voor besproeien van tuin in droge periodes. Tuin is ongeveer 800 m2. Graag al het materiaal apart specificeren. Er is doorgang tot de locatie, tot ongeveer 60 cm.

Waterput slaan

Ik wil de kosten weten voor het slaan van een nieuwe waterput. Mijn tuin is 1000 m2.

Waterput slaan

We willen een put laten slaan voor beregening in onze achtertuin van 3000 m2. Tuin is goed bereikbaar. De pomp heb ik reeds in mijn bezit.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan. Ik heb er al een in mijn achtertuin van 6 tot 8 meter diep, en nu wil er ook een aan de voorkant. Het gaat om 3000 m2 tuin.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een waterput kan slaan in de achtertuin. De put moet minimaal 10 meter diep zijn. Dit moet gebeuren op duin zandgrond. Die alles moet inclusief een aanzuigpijp en grind. Er is al een pomp aanwezig. Het moet plaatsvinden in de achtertuin die redelijk goed bereikbaar is via een doorgang van 2 meter. De put moet een tuin van 500 m2 kunnen voorzien van water.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan voor een tuin van 3000 m2. Ik weet nog niet hoe diep het moet worden. Ik ontvang graag een offerte.

Waterput slaan voor groentetuin en overige gedeelte

Ik wil voor mijn groentetuin (105 m2) en het overige gedeelte van 100 m2 graag een put laten slaan. Er is makkelijk bij te komen met divers materiaal.

Waterput slaan of huidige dieper maken

Ik heb een tuin met een put maar zuig alleen maar zand omdat het waterpijl is gezakt als het mogelijk is de put dieper maken. De put is nu 10 meter diep en het moet 15 meter diep worden. De tuin is 20 x 44 meter.

Partners

Partners van Casius