Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Mill te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Mill heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Mill u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Mill of directe omgeving.

11 klanten uit Mill bevelen een bij Casius in Mill aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Mill bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, tuin/Garden, tuin aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, tuin ontwerp en aanleg, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Mill staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Mill:

Waterput slaan in de tuin

Ik ben op zoek naar hovenier die een waterput kan slaan in mijn achtertuin, afmeting 20 bij 7 meter.

Waterput slaan en beregening aanleggen

Graag wil ik een beregeningspomp plaatsen. De tuin is 500 m2 maar ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Gevelde boom afvoeren

Er is een grote dennenboom van ongeveer 20 meter hoog en omvang van ongeveer 180 cm, geveld door storm. Graag ontvang ik een offerte voor de afvoer van de boom en stronk. Daarnaast zal de opgeworpen bestrating van ongeveer 12 m2 opnieuw gelegd moeten worden en de beschadigde boompjes en struiken opnieuw aangeplant.

Stobbe wegfrezen

Ik wil de stobbe van een omgezaagde eik, doorsnede ongeveer 60 centimeter, weg laten frezen. De stobbe staat op 50 cm verwijderd van het kozijn van de woning. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schutting van steen en hout plaatsten

Over een lange van 9,5 a 10 meter een schutting plaatsen, combinatie hout en steen.

Puls met pomp slaan in de achtertuin

Wij willen graag een puls laten slaan met een pomp erbij.

Wat kost deze tuin?

Onze tuin is nou een stuk gras met wat tegels en willen wat netters. Ik heb een tekening gemaakt met daarbij de formaten. Het groene vlak in het kader willen we graag donkere steentjes? Wildverband? Het gras is kunstgras. Compleet van hoe de tuin nu is naar mijn tekening. Wie is de goedkoopste?