Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Mierlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Mierlo heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Mierlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Mierlo of directe omgeving.

40 klanten uit Mierlo bevelen een bij Casius in Mierlo aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Mierlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Mierlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Mierlo:

Waterput of waterbron in de tuin slaan

Waterput slaan in achtertuin zodat grondwater voor de beregening gebruikt kan worden.

Kunstgras rondom trampoline en stukje gras vervangen voor tegels

Wij hebben rondom onze ingegraven grote trampoline gras wat we willen vervangen voor kunstgras, ook hebben we een stukje gras wat we willen vervangen voor tegels. Zie foto

Coniferen verwijderen, afvoeren en nieuwe coniferen planten

Ik heb in mijn tuin een 30 jaar oude coniferenhaag die moet worden verwijderd. Het gaat in totaal om ca. 40 meter. De haag staat deels (15 meter) langs de straat en is makkelijk toegankelijk. De rest (19 meter) van de haag is erfafscheiding met de buurman en nog 6 meter vanaf de straat naar ons woonhuis. We willen voor ca. 28 meter nieuwe coniferen (goede soort) van 2,00-2,25 meter hoog vanwege privacy redenen. De rest (12 meter) wordt een schutting. Graag de oude coniferen direct afvoeren.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil graag een waterput slaan in een particuliere tuin van ongeveer 2000 m2. Er is heel makkelijk bij te komen. Hoe diep de put zou moeten komen durf ik niet te zeggen. Of er een vergunning nodig is durf ik niet te zeggen, ik heb wel een vergunning voor een warmtepomp installatie. Is het mogelijk de kosten voor de pomp en het slaan van de put apart te vermelden? Graag ontvang ik een offerte.

Renovatie vijver

Wij hebben al vele jaren een vijver en daar altijd veel plezier aan beleefd. Waarschijnlijk door het schoonmaken heb ik de vijver helaas lek gemaakt en ik dacht dat ik het probleem had gevonden en gerepareerd, bleek dat toch niet afdoende. Bijgaand treft u een aantal foto’s van onze vijver en ik vraag u om een vrijblijvende offerte voor het renoveren ervan. Indien u daarvoor meer informatie nodig heeft dan hoor ik het graag.

Waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen

Ik ben mijn achtertuin aan het renoveren en zou graag een offerte ontvangen voor het slaan/boren van een waterput incl afvoer afval/slib etc. Ik heb een tuin van circa 600 m2 die nog volledig moet worden gerenoveerd. Daarnaast zou ik graag een offerte ontvangen voor het leggen van graszoden op een deel van de tuin (circa 250 m2) inclusief het egaliseren, bemesten etc.

Tuin uitruimen, egaliseren en gedeeltelijk bestraten

Ik wil de tuin uitruimen en egaliseren plus een gedeelte terras aanleggen van 12 m2. De totale tuin is circa 77 m2. Voor de overige ruimte zou ik kunstgras willen.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik ga een warmtepomp gebruiken en moet daarvoor twee putten laten spuiten, een voor aanvoer en een voor afvoer van het grondwater. Ik heb reeds een put maar die heeft roestig water, dus graag een put die schoon water levert. Mijn perceel is 3,5 ha dus plaats genoeg, want de afvoer put moet meer dan 25 meter van de aanvoer put af liggen. Het grondwater is heel diep. Er is geen vergunning nodig.

Schutting plaatsen

In de achtertuin zullen wij zelf de houten schutting verwijderen en afvoeren. Hierna dient de vakman betonnen palen en onderplaten te plaatsen met houten schuttingsdelen inclusief 1 hoekpaal. De lengte is 9.70 meter en de hoogte 1.80 meter.

Tuin afgraven en weer ophogen

In achtertuin afval/brandput van vorige bewo er gevonden. Vrij diep. Afgraven en afvoeren en nieuw zand er in.

Complete tuinrenovatie

10 jaar geleden hebben wij onze tuin zelf getekend en aangelegd. Nu is het gras zwaar aan vervanging toe omdat er waarschijnlijk ook engerlingen in de grond zitten. Tevens is de beplanting om de vijver gaan woekeren, waardoor die ook door het gras heen zit. Ook de vijver zelf heeft een opknapbeurt of vernieuwing nodig. Eigenlijk zou ik wel een strakkere tuin maar toch met veel kleur, rosé, blauw paars met rode accenten en de witte waterlelies mogen blijven, willen hebben. De meeste vaste beplanting wil ik wel houden. De oppervlakte van het gras is ongeveer 50 m2.

Tuinhek laten monteren

Ik wil tuinhek laten monteren

Zwarte grond vervangen voor gele grond

Ik ben bezig een huis te laten zetten en ben benieuwd wat het kost om alle zwarte grond uit te graven en te vervangen voor gele grond. Het gaat om ongeveer 80 m², waarbij het een inrit, een pad langs de woning naar de achtertuin en de achtertuin inhoudt. Dit zijn werkzaamheden die rond september/oktober uitgevoerd zouden kunnen worden.

Berkenboom omzagen

De boom is circa 20 a 25 meter hoog. Deze willen we graag laten verwijderen, met wortel en al. Het is een berkenboom, met een witte bast. De boom staat in de achtertuin en is goed bereikbaar met de auto of een kraantje.

Apenboom rooien en afvoeren

De apenboom is zo'n 12 meter hoog en met de takken meegerekend, zo'n 8 meter breed. De boom staat in de achtertuin van een 2 onder 1 kap en kan alleen via de garage bereikt worden.

Boomstronk wegfrezen

Ik wil mijn boomstronk in de achtertuin laten wegfrezen. De diameterv/dstronk is 50 cm, de poort is 77 cm breed. Graag vrijblijvende offertes. BVD

wij willen een schutting laten plaatsen. ...

wij willen een schutting laten plaatsen. eerst moet daarvoor een brede heg, een aantal grote struiken en bomen worden verwijderd. wij zoeken dus iemand die alles kan afgraven en afvoeren en een schutting kan plaatsen.

Ontwerp nieuwe tuin is klaar. Alle oude ...

Ontwerp nieuwe tuin is klaar. Alle oude zaken zijn verwijderd door onszelf. Het betreft nu inrichting van de tuin volgens ontwerp