Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Lieshout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Lieshout heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Lieshout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Lieshout of directe omgeving.

11 klanten uit Lieshout bevelen een bij Casius in Lieshout aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Lieshout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Lieshout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Lieshout:

Waterput laten verdiepen, mogelijk tot 40 meter

Ik wil graag mijn huidige waterput verdiepen, hij is momenteel op een diepte van 18 meter en ik heb zwavel waar ik vanaf wil. Als het niet anders kan moet er een nieuwe put worden geslagen. Er wordt een oppervlakte van 7000 m2 besproeid.

Tuin afgraven en vullen met geel zand

Ivm tuinhuis met overkapping 3x 7. 30 zal tuin afgegraven moeten worden en voorzien van geel zand. Wat zijn hier de kosten van? Mogelijk zo spoedig mogelijk gebeuren.

Omgewaaide schutting vernieuwen

Mijn schutting is omgewaaid en er moet een nieuwe geplaatst worden. 5 schermen van 180 bij 180 cm en 1 half scherm van 90 breed en 180 cm hoog. 6 of 7 palen zijn er nodig, denk ik. Dit wil ik meteen in stortbeton laten zetten.

Aanleggen grasveld 300-400 m2

We wonen in een bosrijke omgeving en willen in onze bostuin van 300 tot 400 m2 graszoden laten leggen. Inclusief het egaliseren. Afvoer kan in eigen tuin.