Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Leende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Leende heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Leende u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Leende of directe omgeving.

23 klanten uit Leende bevelen een bij Casius in Leende aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Leende bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Leende staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Leende:

Grondwaterpomp

Grondwaterpomp doet het niet meer, ik ontvang graag offerte voor het bekijken/repareren/vervangen. Ik heb geen idee welk merk of type het is.

Schutting met hedera plaatsen

Ik zoek iemand die voor ons 9 of 10 delen (1.20 meter bij 1.80 meter) schutting inclusief al kant en klaar volgroeide hedera kan plaatsen.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Wij willen in september een waterput laten slaan voor besproeiing van de tuin. De buurman heeft ook een waterput en deze is 10 meter diep, ik denk dat onze ook zo diep gaat moeten zijn. De tuin heeft een oppervlakte van 840 m 2 en het is een vrijstaand huis

Waterput slaan of bestaande put aanpassen

ik heb een put van 7 meter diep, en ik heb veel last van geel zand in zuigslang. Ik vroeg me af of dit weggehaald kan worden zodat de put weer werkt, of of het mogelijk is om een nieuwe put te slaan als dat niet lukt. Ik hoor het graag.

Waterput voor beregening

Wat zijn de kosten van het laten slaan van een waterput van 15 meter diepte. Bijkomende moeilijkheid is dat de put achterin de tuin moet komen, maar dat er geen oprit is die naar achter gaat. Ik weet niet met welk materieel de put wordt geslagen? Maar mocht daarvoor grote apparatuur nodig zijn dan moet er wel 20 tot 30 meter worden overbrugt van de oprit tot naar de locatie waar de put moet komen.

Gazon vervangen

Het oude gazon eruit halen en afvoeren en een nieuwe erin leggen. Gazon is 60 m2. De tuin is bereikbaar via zijkant van het huis. Smalste stuk is 1.5 meter breed.

bomen rooien

Wij hebben een stuk grond van 2100 m2 en daar staan een aantal zeer grote/dikke bomen op en heel veel (grote) struiken / kleine bomen die allemaal weg moeten omdat wij daar een huis willen bouwen, dus inclusief de wortels. Met vriendelijke groeten,

Eindelijk een tuin maar nu ziet hij er ...

Eindelijk een tuin maar nu ziet hij er niet uit help ons wij weten geen raad. Wij zijn op zoek naar een tuinarchitect die ons op ideen kan brengen voor de mogelijkheden van de tuin die hoort bij het huis waar we 1 november de sleutel van krijgen. De werkzaamheden zullen pas in het voorjaar plaatsvinden.