Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor composieten schutting plaatsen:

Composieten schutting plaatsen

Schutting inclusief betonnen palen en betonnen onderrand. Totale lengte 30 meter. Met poort van 1 meter breed. Composiet. Gaat om een nieuwbouwwoning, dus geen voorwerk nodig. Tuin is goed bereikbaar. Offerte inclusief plaatsen. Ook graag de prijs voor alleen leveren.
Onze klant uit Lage Zwaluwe (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor composieten schutting plaatsen uit heel Nederland:

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen van 10.81 meter. Klein stukje van 2.43 meter, inclusief toegang. Interesse in een composieten schutting of houten schutting. Oude schutting weghalen inclusief klimop. Er is een achterom.

Composiet schutting laten plaatsen

Samen met mijn buurman willen wij in het komend voorjaar (april/mei) onze oude tuinafscheiding vervangen door Composieten tuinschermen. Onze tuin is ongeveer 19 á 20 meter lang. De oude tuinschermen van hout worden door mij en mijn buurman zelf verwijderd. Materialen worden door mij en mijn buurman besteld.

Schuttingdelen van composiet plaatsen

Ik wil 10 composieten schuttingen geleverd en geplaatst hebben voor mijn tuin. Het gaat om schuttingdelen van 180 bij 180 cm. De tuin is helemaal toegankelijk, dus er is een achterom. De schutting komt op een stukje op het terras en nog een ander stukje, het is een rechte schutting die geplaatst moet worden.

Composiet schutting laten plaatsen

Ik wil een dichte composieten schutting plaatsen van 8.50 bij 2 meter. De kleur moet grijs worden. Er moeten ook betonnen palen geplaatst worden. De tuin is te bereiken via een poort van een meter breed.

Schutting langs de tuin plaatsen

Wij willen graag een schutting aan weerszijden van de tuin van onze nieuw woning. Dat wil zeggen: links en rechts (9 en 10 meter), inclusief palen en materiaal in Adam Oost, 10 minuten van mijn huidige adres. Er staat nu een kleine schutting, die van ellende uit elkaar valt. Deze zal ik zelf verwijderen en dan mag hij worden vervangen door een nieuwe. Wij dachten aan een grijs composieten of vergrijsd hardhouten schutting. Er hoeft geen poort geplaatst te worden en er is geen achterom.

Composiet schuttingdelen plaatsen

Plaatsen van composieten schutting in de achtertuin. de lengte zal ongeveer 17 meter zijn. De grond loopt aan de zijkant af, wellicht dat dit een probleem kan vormen. Tuin is verder bereikbaar.

Composieten tuinschermen met draadkorven plaatsen

Ik wil graag een composieten schutting (3 tuinschermen) met eventueel 2 draadkorven ertussen laten plaatsen, mogelijk met tuinschermen van Gamma. Afmeting is 6 meter en 20 centimeter, vandaar 3 schermen en dan moet er nog iets tussen.

Schutting en tuinhek leveren en plaatsen

Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van ong. 9 meter composieten schutting van 1. 80 hoog met veel privacy in de kleur antraciet. Teven leveren en plaatsen van ong. 2 meter tuinhek met deurtje van ong. 1 meter hoog in het zelfde materiaal. Graag ook het bestaande verwijderen.

Schuttingdelen plaatsen

Schuttingdelen plaatsen. Het gaat om nieuwbouw. Wij hebben composieten schermen gevonden met aluminium palen. Het gaat totaal om 22 Schuttingdelen van 1.80 x 1.80 meter. Wat zijn de kosten voor het plaatsen per schutting deel, per m2 of per uur? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Composiet schutting met betonnen palen plaatsen

Ik wil graag 1 composieten tuinscherm van 180 x 180 centimeter laten plaatsen en 3 schutting panelen met betonnen onderrand. De palen zijn van beton. De totale lengte van de schutting is 5. 2 meter.