Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hilvarenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hilvarenbeek heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hilvarenbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hilvarenbeek of directe omgeving.

28 klanten uit Hilvarenbeek bevelen een bij Casius in Hilvarenbeek aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hilvarenbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hilvarenbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hilvarenbeek:

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Wij willen een grondwaterput laten slaan op Gorp te Hilvarenbeek. Geen idee hoe diep die zou moeten gaan. Dit is om onze tuin te kunnen beregenen. De tuin is prima bereikbaar.

Laurier verwijderen en Coniferen terugplaatsen

Uit onze tuin willen we een Laurierhaag laten verwijderen (ongeveer 7/8 meter) en hier coniferen voor terugzetten (van ongeveer 1.60 meter hoog). De Laurier is inmiddels een ruime meter breed met stevige stronken en dit is bijna niet smal te snoeien. Graag willen we weten wat de mogelijkheden en prijzen zijn, dus zowel het extreem smal snoeien van de Laurierhaag, het verwijderen van de Laurierhaag en het eventueel meteen aanleggen van een Coniferenhaag.

Waterbron boren voor drinkwater

Wij zijn niet aangesloten op de waterleiding, maar geheel zelfvoorzienend. Wij hebben sinds een paar weken een DAB E. Sybox aan laten sluiten. Echter, het vermoeden is, dat de waterbron niet diep genoeg is. Afgelopen week gaf de E. Sybox een aantal keren "dry running" aan. En tevens liep druk terug. Douchen in 2 minuten of 1 x de toilet doortrekken en dan resette de pomp zich weer. Kunt u een offerte uitbrengen voor het slaan van een (nieuwe) bron. Wij weten niet hoe diep de huidige bron is. Wij hopen, dat iemand z.s.m. ons kan helpen. De huidige installateur is tot eind juli op vakantie.

Terrasvlonder aanleggen

In de achtertuin willen wij een terrasvlonder laten aanleggen. Het terras nu bestaat deels uit begroeiing en deels uit bestrating. Dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. De vlonder dient te worden aangelegd om de bestaande bomen heen. De oppervlakte betreft ongeveer 50 m2. Voor de keuze van het materiaal ontvang ik graag advies van de vakman.

Schuttingdelen op de erfscheiding plaatsen

Ik wil in verband met de stormschade nieuwe schuttingdelen laten leveren en plaatsen op mijn erf. Het gaat om 7 houten schuttingdelen van 180 bij 180. Er is een achteringang (brandgang). Er dient eventueel een poort geplaatst te worden.

Drainage in kuil realiseren

Ik ben trainer en gebruik voor mijn outdoortrainingen een betonnen kuil van ongeveer 8.50 x 4.50 meter. Deze is ongeveer 1.75 meter diep. De rand ligt iets boven maaiveldhoogte. De kuil heeft geen betonnen bodem en loopt dus iedere keer zo'n 50 - 70 cm vol met grondwater. Dat moet er iedere keer met een losse pomp uit. Blijft over een vieze modderbodem en is ook onveilig. Graag zou ik permanente drainage aanleggen met een pompput (ongeveer 1 meter diep met de bovenkant gelijk met bodem kuil) met daarin een permanente pomp met ingebouwde vlotter. De grondslag is zand. Wat zouden de kosten zijn om zoiets te realiseren?

Schutting plaatsen

In onze tuin wil ik graag aan 2 kanten een schutting laten plaatsen. Aan de ene kant moet er over 7 meter een schutting worden geplaatst en aan de andere kant is dit 10 meter.

Tuinschermen met houten palen plaatsen

In onze tuin wil ik graag aan 2 kanten een complete schutting laten plaatsen. Aan de linkerkant is de tuin 7 meter lang en aan de rechterkant 10 meter lang. In het totaal gaat het dus om 17 meter oftewel, 10 tuinschermen van 180 x 180 cm,minstens 4 aan de linkerkant en minstens 6 aan de rechterkant. In het totaal kunnen er 8 hele schermen geplaatst worden en waarschijnlijk moeten er dan dus nog 2 op maat worden gemaakt.

Japanse kers laten kappen

Op de erfafscheiding aan de voorzijde van ons huis staat een Japanse kers die volledig gekapt dient te worden. De afmeting in de hoogte is plusminus 6 meter en de dikte van de stam op 1 meter hoogte 50 cm. Alleen de grote wortels dienen weggehaald te worden uit de bodem onder het garagepad tot maximaal 2 meter omtrek vanaf stam.

Houten poort laten maken

Graag zou ik willen weten wat het kost om een degelijke houten poort te maken en te plaatsen in de tuin. In totaal moet er een afstand van 4 meter overbrugd worden waarin we graag een looppoort en een brede poort (waar een auto door kan) zouden hebben. Ongeveer dus de volgende opzet: houten paal tegen het huis, looppoort van circa 1 meter, dan een houten paal in de grond, een brede poort circa 2,5 meter en tot slot een houten paal in de grond(zie ook de bijlage). De Brede poort mag eventueel ook uit 2 iets bredere delen bestaan. Graag een prijs voor levering en plaatsing van een dergelijke poort van circa 1,80 meter hoog, met hang en sluitwerk (met slot) en van degelijke kwaliteit. Schilderen / beitsen doen we zelf wel.

Groot onderhoud vijver

Slib verwijderen, zweefalgen stoppen en de vijver helder maken! Afmeting is 10 x 3 meter en 80 cm diep. De vijver is 9 jaar oud en heeft geen filters, lampen of andere apparatuur, het is altijd zo veel mogelijk een natuurvijver geweest. Tot nu was eigen onderhoud voldoende. Vijver is nu troebel. De ph-waarde is ok, kh-waarde niet. Ben op zoek naar een vijverspecialist. Anders hoeft u niet te reageren.

Zuileiken rooien

Wij hebben 3 zuileiken in onze achtertuin die circa 60 cm vanaf de schutting staan en een doorsnede stam van zo'n 30 cm. De bomen zijn ongeveer 35 jaar oud en hebben een geschatte hoogte van zo'n 12 tot 15 meter. Aan de andere kant van de schutting is een doorgang voor fietsers met een groenstrook aan weerszijden. Wij willen de bomen verwijderen omdat zij veel vuil in de tuin geven en ook veel overlast door luizen. Graag willen we ook de stronken weg gefreesd hebben. Het hout hoeven wij niet (op enkele schijven van de stam na). De bomen kunnen niet vrij vallen en wij schatten in dat hier een hoogwerker aan te pas moet komen om deze in delen te kunnen kappen. Graag horen wij wat hiervan de kosten zijn. Een vergunning moet nog worden aangevraagd; alles hangt af van het prijskaartje.