Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Helmond of directe omgeving.

687 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 17 Tuinen afgraven en bestraten, beschoeiing aan de wal en waterkant plaatsen (173 m1), complete tuin renovatie, 160 meter schutting leveren en plaatsen, voortuin ingegraven fietsenstalling realiseren, onderhoudsvrije tuin, damwand en terras vervangen, tuinrenovatie 250 m2, tuinaanleg (inclusief aanleg houten terrassen), complete tuin onder handen nemen, damwand vervangen, onderhoudsvrije tuin aanleggen, complete tuin renovatie, hardhouten terras en kunstgras aanleggen, hout/beton schutting en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Helmond:

Trampoline in de tuin laten ingraven

Ik wil een trampoline in laten graven, ik heb 2 mogelijkheden flatbound of trampoline 20 cm boven grond. Diameter trampoline is 240 cm. Ingraven is in grasveld, de tuin is bereikbaar door een poort van 90 cm.

Waterput slaan in achtertuin Mierlo-hout

Wil een waterput laten slaan/boren via een poort van ongeveer 1 meter breed.de bedoeling is om de tuin te sproeien voor en achter ,dus hoeft maar 4 tot 6 m3 water te kunnen oppompen per dag .

Heg en schutting verwijderen en nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag de oude heg en stukje hoek schutting laten verwijderen en afvoeren. Daarna een nieuwe schutting plaatsen. De tuin is ongeveer 13 meter lang. De hoogte van de schutting moet 2.00 meter zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar een traditionele schutting van hout, maar ik laat mij graag adviseren door de vakman.

Schutting realiseren met gaas en Hedera en coniferenhaag verwijderen

Wij zijn opzoek naar iemand die de coniferenhaag kan verwijderen en afvoeren, plus een oude coniferenboom, 5 m hoog. De haag willen we vervangen door bakken met kant en klare Hedera. De afmeting is ongeveer 10 meter.

Achtertuin renoveren inclusief advies indeling

Het gaat om de totale renovatie van de achtertuin incl. vijverpartij. De tuin ligt er nu 22 jaar, zoals deze in het begin is aangelegd. Ik heb nog geen bepaalde wensen voor in mijn nieuwe tuin en zou graag gedachten willen wisselen met de specialist. Wellicht wil ik een vijver terug, wellicht niet, dat ligt aan het voorstel. De tuin is ongeveer 8 bij 8 m. Eind maart/ april wil ik beginnen.

Tuin afgraven op +-15 cm en aanvullen met geel zand 10 cm

Graag willen wij onze tuin gaan bestraten. Nu is het zo dat we deze dus met geen zand willen hebben aangezien er een auto op moet komen. Graag willen wij de tuin afgraven hebben tot +- 15 cm. En aangevuld tot +-10 cm. Het is de bedoeling dat het groen ook verwijdert wordt door de vakman.

Wortels en stronken verwijderen

Verwijderen van wortels van afgezaagde denneboompjeswortels plus klein stukje (5-10cm) stronk verwijderen. Restanten van 15-tal kleine Dennen. Diameter stammetjes max 5-6 cm, een 15- tal.

Vijver schoonmaken

Ik zoek iemand die onze vijver kan schoonmaken. Er zit te veel modder op de bodem. Dus vissen er uit en modder van de bodem en water weer in en vissen. Wat is hier de prijs van? Mijn vijver is ongeveer 5 meter lang 2 meter breed diep 90 cm.

Afgraven en ophogen van achtertuin

Ik wil de tuin graag uitgegraven hebben, er liggen wat tegels in die we zelf eruit kunnen halen. Bestraten kan mijn man zelf maar het afgraven ophogen en afvoeren zouden we graag laten doen. We zijn benieuwd wat dit ongeveer zou gaan kosten. De tuin is 5,5 breed aan de ene kant 7 meter lang en aan de andere kant 9 meter, er staat een berging op van 2,5 bij 4 schat ik zo.

Buxushaag verwijderen en afvoeren

Ik wil een lage buxus verwijderen en afvoeren. Ik wil graag weten wat de kosten zijn.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk laten verwijderen, inclusief de wortels, maar we hebben geen ingang via garage dus moet het door de berging deur. Doorsnede is ongeveer 30x60 cm.

Afvoeren en mogelijk vernieuwen van beplanting op ruim balkon

Ik wil mijn grote balkon van ruim 45 m2 op de 2e etage laten aanpakken. Er staan nu flinke grote potten en zinken teil met vele dode planten en overig groen. Dit moet allemaal verwijderd en afgevoerd worden. Het materiaal is af te voeren vanuit het balkon met één trap naar beneden en van daaruit kan men de lift nemen. Eventueel in overleg kan men met nieuwe planten en overig groen het balkon weer op laten bloeien.

Leveren en plaatsen Rabat schutting met stampvoeten palen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een Zweeds rabat schutting, lengte ca 35meter. Beide zijden bekleed, palen 9 x 9 cm, inclusief grondbescherming, 180 cm boven maaiveld, schutting uitgevoerd in Douglas hout, vacuümdruk geïmpregneerd, rabatdelen zwart gespoten. Alles goed bereikbaar.

Boom rooien

In de achtertuin staat een boom van ongeveer 7 meter die ik graag wil laten rooien. De boom staat dicht tegen een schutting aan en het groen dient te worden afgevoerd.

Beplanting voor- en achtertuin vervangen

Ik zoek een hovenier die onze voor en achtertuin deels kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de huidige buxus haag en het planten van beplanting.

Boom kappen en rooien

Ik wil graag een boom laten kappen en rooien. Graag de wortel en alles meenemen. 133 cm omvang foto vanaf 10 meter genomen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Tuin bestraten

De goed te bereiken achtertuin is ongeveer 30 m2 groot. Er ligt 12 m2 grind wat door de vakman verwijderd dient te worden. De oude bestrating verwijderen wij zelf. Tevens horen wij graag een oplossing voor het voorkomen van onkruid tussen de voegen.

Tuin opnieuw inrichten

We willen onze tuin opnieuw inrichten. Het ontwerp is er al. Hier volgt een opsomming van de werkzaamheden: - Afvoeren van bestaand terras, op hoogte brengen en eventueel nieuw zand voor het nieuwe terras. - Afvoeren bestaand echt gras, op hoogte brengen door middel van uitgraven dan wel aanvullen, zand, leggen, etcetera voor het kunstgras. - Bestraten van nieuw terras (in twee vlakken van 10 m2 en 37 m2) inclusief 31 meter aan sluitbanden (terras goed aansluiten bij de bestaande buitendeuren). - Aanleggen van kunstgras (31 m2) geschikt voor honden. Gaarne type aangeven en mogelijkheid aangeven om ergens te gaan bekijken. Voorkeur van het type steen is 40 x 40 cm grijs antraciet. Gaarne een voorstel doen. Mag natuursteen, of keramische tegel zijn. Omdat wij deze maat tegel ook in huis hebben liggen en in dat geval de lijn van binnen naar buiten door leggen. Is er geen 40 x 40 cm beschikbaar dan graag 60 x 60 cm. Gaarne offerte gesplitst op de onderdelen.

Tuin uitgraven en egaliseren met zand

Ik wil de achtertuin uitgraven en egaliseren. Oppervlakte van de tuin is ongeveer 65 m2. 15 cm moet worden afgegraven. 35 m2 geel zand terug voor het terras. De rest mag hetzelfde zand blijven.

Bomen kappen

Mijn buren en ik willen graag 2 grote bomen in onze tuinen laten kappen. Ook de stronken laten verwijderen met (stobbefrees) en graag ook hout afvoeren. Het weer schoonmaken van de tuinen (van de losse takjes die gevallen zijn) kunnen we eventueel wel zelf. Het zijn grote bomen dus een hoogwerker is noodzakelijk. Deze kan in de zijstraat staan en dan over de schuren heen werken. Zie foto's. Kunt u een totaal prijs noemen voor beide bomen? De tuin is goed te bereiken.

Boomstronk verwijderen

Er worden nieuwe tegels gelegd in de tuin vandaar dat de boomstronk eruit moet (zie afbeelding). De tuin is goed bereikbaar, er zal wel een aantal van de tegels eromheen, eerst, verwijderd moeten worden.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Put laten slaan voor beregening van voor- en achtertuin van 200 m2.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren.

Tuin afgraven, ophogen en egaliseren

Nieuwbouwtuin van circa 55m2 moet worden afgegraven, opgehoogd en geegaliseerd worden. Mogelijk ook plaatsen van stenen. Zijn benieuwd naar de kosten die jullie rekenen.

Boomstronk met wortels verwijderen

Was een conifeer met 2 wortels nog recht naar beneden. Ik krijg deze niet verwijderd. Zou graag weten wat het kost.