Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Heeze te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Heeze heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Heeze u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Heeze of directe omgeving.

68 klanten uit Heeze bevelen een bij Casius in Heeze aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Heeze bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Heeze staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Heeze:

Waterput slaan

Ik wil een waterput laten slaan ca 12 meter tot grondwater. Met aanleg van 2 sproeiers en koppelen van reeds 3 sproeiers. Tuin ca 45x10.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Voor een perceel van 1350 m2 pomp slaan dmv boren voor geregening, zover klaar dat we alleen de pomp hoeven aan te sluiten.

Tuin een winterbeurt geven

We willen graag een winterbeurt afspreken voor onze grote tuin in Heeze die ca. 2 jaar geleden is aangelegd. We willen in overleg o.a. bepalen wat we met een wilde tuin (achterste 500 m2) gaan doen. Wellicht willen we compost laten leveren, die we dan zelf verspreiden. Ook moeten enkele bomen recht gezet worden. Uiteraard moet er ook gesnoeid en omgespit worden.

Kunstgras leveren en aanleggen en oude grasmat verwijderen

Het huidige gazon moet verwijdert worden en een mooie kunstgrasmat aangelegd worden. Het afvoeren van de huidige grasmat wil ik graag apart vermeld hebben op de offerte, als dat mogelijk is. De kunstgrasmat mag geregeld worden door de vakman. Het moet wel bespeelbaar zijn voor kinderen, waaronder voetballen en een zwembad in de zomer. Het gaat om 23 m2. Er is een tuinpoort aanwezig. De afraster banden zijn al aanwezig.

Beregeningsput in een particuliere tuin

Ik wil in mijn achtertuin en in mijn voortuin een beregeningsput om de tuin te sproeien. De achtertuin is +/- 150 m2 en de voortuin is +/- 150 m2.

Boomstronken verwijderen

Graag zou ik 4 boomstronken willen laten verwijderen in mijn tuin. De diameters zijn: 76 cm, 50 cm, 110 cm, 55 cm. Graag verneem ik wat de totale kosten zullen zijn.

Coniferen verwijderen, afvoeren en nieuwe plaatsen

Er zou ongeveer 30 meter Conifeer verwijderd moeten worden (struiken zijn ongeveer 1.80 meter hoog) en nieuwe voor teruggezet moet worden. Kunt u mij een indicatie geven wat dit gaat kosten? Misschien is er ook een vergelijk te doen met eventueel Laurierstruiken... en alles dan weer op 1.80 meter hoog.

Kunstgras leggen

Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het leggen van kunstgras voor een speelgazon. De oppervlakte zal 4.80 bij 3.45 meter gaan worden. Op dit moment is het een onkruid veld, dat dient te worden verwijderd en geëgaliseerd.

Aanleggen vijver

Zijn bezig met uitgraven van vijver ongeveer 8 x 4 meter. Kan eventueel groter. We willen een strakke vijver en twijfelen over zwemvijver. Graag advies en prijs.

Schutting + poort plaatsen

Onze nieuwbouwwoning word eind 2019 opgeleverd. Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van een schutting. De palen zullen van beton worden en de schuttingsdelen van hout. De lengte van de schutting is 37 meter en 1.80 meter hoog inclusief een poortdeur van 90 cm.

Waterput slaan en pomp aansluiten

Ik ben op zoek naar een hovenier die een beregeningsput kan slaan en een bijbehorende waterpomp kan aansluiten. Dit ten behoeven van het beregenen van een tuin met oppervlakte circa 1000 m2.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan voor de beregening van de tuin. Indien mogelijk graag inclusief leveren en aansluiten van pomp. De tuin is 400 m2. Ik weet niet hoe diep het grondwater is. Dat zou ik kunnen opzoeken.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij willen een waterput laten slaan voor het besproeien van onze tuin. Tevens zijn we op zoek naar een bijbehorende pomp (elektrisch/ stopcontact ). Wat zijn hiervan ongeveer de kosten?

Waterput slaan in een particuliere tuin

Wij wonen in een kasteel met daaromheen grachten. Wij willen een permanente watertoevoer in de grachten. Waarbij nu reeds de mogelijkheid bestaat om in het geval van een te hoge waterstand in de grachten, een uitlaat te openen om het teveel aan water weer af te voeren. Wij willen graag een waterput laten slaan en pomp laten installeren die 24/7 water geeft en het grachtwater voortdurend ververst. Idealiter zou het een systeem moeten zijn dat op zonne-energie draait.

Schutting leveren en plaatsen

Wij onze buren en onze achterburen willen graag een schutting. In de vorm van een T-splitsing. Dit zal om en nabij zo'n 26 a 27 meter aan schuttingdelen zijn. Geen voorwerk nodig.

Waterput slaan in tuin

Betreft het slaan van een waterput ten behoeve van het bijvullen van een vijver. Capaciteit ca. 1 vierkante meter per uur (meer mag ook uiteraard).

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil een waterput laten slaan, om de tuin te kunnen besproeien. Zandgrond. De tuin is reeds aangelegd, smalle doorgang naar gewenste put locatie.

Tussenschutting plaatsen

Ik en mijn buren willen graag een nieuwe tussen schutting, we twijfelen nog tussen de keuze van een muren schutting of een van hout, hun voorkeur gaat naar hout in verband met de prijs, die van mij gaat naar een muur in verband met functionaliteit. De lengte is circa 7/8 meter en de hoogte zal 1.80 meter worden. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen en afvoeren.

Bronwaterput slaan

Wij willen in/bij de schuur een bronwaterput laten slaan. Graag zouden wij hiervoor een offerte ontvangen. (Alleen in de avond telefonisch bereikbaar).

Schuttingdelen van hardhout leveren en monteren

Het plaatsen van 4 schuttingdelen hardhout in combinatie met antraciet palen en gladde antraciet platen. Schuttingdelen als voorbeeld.

Onderhoud aan de voortuin

Ik zou graag onderhoud willen laten uitvoeren aan mijn voortuin. Mijn tuin is ongeveer 6 meter breed en 10 meter lang. Afhankelijk van de offerte wil ik bekijken of ik aan mijn tuin alleen het onderhoud (snoeiwerk, verwilderde tuin) wil laten doen of ook de tuin laat bestraten. Dit zou ik ook even moeten overleggen met mijn verhuurder Wocom. Ik hoor graag van u van wat dit ongeveer gaat kosten. U mag telefonisch of via mail contact opnemen, ik ben nog niet met een rolmaat langs mijn tuin gegaan dus de afmetingen zijn globaal.

Waterbron of waterput laten slaan

Graag een offerte voor een goedwaterput met een handbediende pomp of een 12/24v pomp. In beide gevallen ook een prijs voor de pomp en bij de 12/24v pomp ook de prijs voor een accu/batterij (oplaadbaar) voor de pomp. Het gaat, denk ik, om 10-15 meter diepte. De ruimte (tuin) is toegankelijk.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Aanvraag voor het slaan van een waterput voor irrigatie van een particuliere tuin. De plaats in de tuin is niet bereikbaar met zwaar materieel. De tuin heeft een zandgrond, maar de omgeving staat bekend om "roestig" grondwater, waardoor de diepte waarop de bron moet komen erg kan variëren om schoon water te krijgen. Ik wil graag een elektrisch te bedienen pomp.

Waterput met beregeningsinstallatie maken

Graag gedetailleerde offerte voor aanleg waterput (dmv boren, niet spuiten) en aanleg beregening in voor- en achtertuin. Voortuin ca. 20 x 5 meter, achtertuin 20 x 10 meter. Graag contact per e-mail.

Grote beuk snoeien

Grote beuk moet gesnoeid worden in zowel de hoogte als de omvang. De beuk is 10 meter hoog op dit moment en ik wil dit laten terugbrengen naar ongeveer 6 meter. Tuin is makkelijk bereikbaar.