Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor voortuin betegelen:

Voortuin betegelen

Ik wil graag mijn tuin leeghalen en betegelen gaat om 24 m2.
Onze klant uit Goirle (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin betegelen uit heel Nederland:

Tuintje betegelen

Wij hebben in Eindhoven een hele kleine voortuin (5,52 m2), maar wij willen die graag laten betegelen. De type tegels mogen trommelsteentjes zijn, kleine betontegels of grote betontegels, maar ons voorkeur is dan wel een grijs/betonnen look. Kunt u ons hiermee helpen?K

Bestrating en betegelen terras en voortuin

Graag wil ik de voortuin laten bestraten .. recentelijk grote boom laten weghalen en wortels moeten nog verwijderd worden.. tevens wil ik nieuwe tegels in de achtertuin. Achtertuin >40 m2 Voortuin > 30 m2 Inclusief afvoeren van de liggende tegels.

Tuin bestrating

Ik wil mijn tuin laten betegelen, een achtertuin van 4,40 meter bij 10 meter. Een voortuin van van 226 cm bij 315 cm en 700 cm bij 110 cm. Nog een voortuin van 375 cm bij 230 cm met Mortelvoeg. Wat zou het gaan kosten?

15 m2 voortuin betegelen

Straks in de voortuin tegelen van 20 x 20 op een stuk van 3 x 5 meter ik ben momenteel grit en later worteldoek met een dun laagje cement weg te halen, ik heb de tegels en 20 zakken zand al in mijn voortuin Op de foto gaat het om het gedeelte van het gekleurde grit

Tuin betegelen

Het gaat om tegels leggen in de voortuin. Er liggen nu straat tegels waar het onkruid steeds doorheen komt. Ik wil het graag onderhouds- vriendelijk, dus geen onkruid meer. Ik denk ongeveer 20 a 25 vierkante meter.

Tuin betegelen

Zoek een vakman om 3 bij 3 meter voortuin te betegelen,heb de meeste materialen in huis. Hoeft niks verwijderd te worden

Voortuin laten betegelen

Wil graag sierbestrating bij de oprit van de auto, is 30 m2. Liggen nu tegels die de vakman nog moet verwijderen en afvoeren.

Voor- en achtertuin laten renoveren

Achtertuin: 1 x 18 vierkante meter en 1 x 19,6 vierkante meter betegelen met zwarte tegels van 60 x60. Een stuk tussen de twee betegelde delen met kunstgras aanbrengen. Voortuin 1 x 25 vierkante meter opnieuw betegelen.

Voortuin betegelen

Wij willen graag een nieuwe voortuin, die kind vriendelijk en onderhoud vrij is. De tuin is tussen de 15 en 20 m2, en er liggen nu stenen. Graag deze verwijderen en afvoeren en opnieuw betegelen. Wat kost dat ongeveer?

Tuin renovatie

Ik zou graag mijn voor en achtertuin laten egaliseren en betegelen. De voortuin is ong 15 m2 en de achtertuin is ong 30 m2. Verder moet er eerst nog onkruid weggehaald worden. De tuin moet waarschijnlijk nog opgehoogd worden met zand.

Partners

Partners van Casius