Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grondwaterput laten slaan in de achtertuin:

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een put kan slaan in mijn tuin ten behoeve van het beregenen van de tuin. De tuin is 500 m2 groot. de put zal denk ik rond de 6 tot 8 meter diep moeten met een diameter pijp van 90 mm. De achtertuin is erg goed bereikbaar.
Onze klant uit Goirle (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grondwaterput laten slaan in de achtertuin uit heel Nederland:

Grondwaterput slaan

Ik wil een grond waterput voor de beregening van de tuin laten slaan. De tuin is ongeveer 400-450 m2, maar die hoeft niet geheel besproeit te worden. De buren hebben er ook een, deze zit als ik het goed heb ongeveer 10-12 meter diep. Er is geen tuinpoort aan de achterkant. Mocht het nodig zijn om grote apparatuur te gebruiken kan het ook aan de voorkant.

Grondwaterput slaan

Wil voor beregening van mijn tuintje (ca 400 m2) een grondwaterput slaan. Mijn huis staat op zand. Het grondwaterpeil is momenteel 2,5 meter onder maaiveld. De tuin is makkelijk te bereiken.

Grondwaterput laten slaan en beregeningsinstallatie aanleggen

Bij ons nieuwbouw huis willen wij graag een beregeningsinstallatie en een grond waterput laten aanleggen in de tuin. Deze is ongeveer 1200 m2. Achterom is er een deur aanwezig.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Ik wil graag een offerte dan wel advies voor het boren/slaan van een grondwaterput ten behoeve van de beregening van de achtertuin 400m2

Grondwaterput laten slaan en beregeningsinstallatie aanleggen

Graag ontvang ik een totaalprijs voor een complete waterput met beregeningsinstallatie. Het gazon wordt 13 meter breed bij circa 24 meter lang. De locatie is goed bereikbaar.

Grondwaterput slaan

Mijn bestaande grondwaterput lijkt te zijn dichtgeslibt. Er moet een nieuwe put geslagen worden en worden aangesloten op bestaande installatie.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een offerte dan wel advies voor het boren/slaan van een grondwaterput ten behoeve van de beregening van de tuin.

Grondwaterput laten slaan voor moestuincomplex

Het betreft een moestuin dat als buurtproject is opgepakt. De moestuin is omringd door woningen en ongeveer 312 m2. Ik heb geen idee of uw apparatuur daarbij kan. Wat ik in ieder geval probeer te achterhalen is wat de kosten zijn van een grondwaterput? Ook ben ik benieuwd naar andere zaken die daarbij komen kijken zoals de onderhoudskosten. Ik ben erg benieuwd naar uw reactie.

Waterput aanleggen

Ik overweeg voor de bewatering van mijn tuin (circa 800 m2, het hele perceel inclusief bebouwing is 1200 m2) een grondwaterput te laten slaan. Kunt u daarin voorzien?

Waterpomp laten slaan

Ik wil graag een grondwaterput laten aanleggen voor de beregening van mijn tuin. Het perceel is ongeveer 800 m2 groot. Bij de offerte wil ik graag het volgende specificeren: - de kosten van het maken van de put - de kosten van de pomp en of het aanleggen van een beregeningsinstallatie voor de tuin tot de mogelijkheden behoort.

Partners

Partners van Casius