Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Goirle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Goirle heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Goirle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Goirle of directe omgeving.

127 klanten uit Goirle bevelen een bij Casius in Goirle aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Goirle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Goirle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Goirle:

Voortuin betegelen

Ik wil graag mijn tuin leeghalen en betegelen gaat om 24 m2.

Tuinrenovatie

Ik wil een complete tuinrenovatie doen. De tuin is 7 bij 7 meter, 10 m2 hiervan zou bestraat moeten gaan worden met cobblestones in verschillende maten. Er moeten ook 2 vijvers aangelegd worden, waarvan 1 vijver opgemetseld moet worden. Er moeten ook een aantal stenen tussen die vijvers komen. Verder moeten er wat zoden uitgestoken en bewaard worden, moeten er 3 bomen inclusief stronk en een aantal struiken inclusief de wortels verwijderd worden. Ik heb een tekening en een bestand waar de klus beter uitgelegd word. Ik hoor graag van u.

Tuin egaliseren

Ik wil graag mijn tuin egaliseren uitvlakken voor het inzaaien van een nieuw grasmat. Je kan met machines naar achteren toe. Ongeveer 650 m2

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een put kan slaan in mijn tuin ten behoeve van het beregenen van de tuin. De tuin is 500 m2 groot. de put zal denk ik rond de 6 tot 8 meter diep moeten met een diameter pijp van 90 mm. De achtertuin is erg goed bereikbaar.

Een hoge conifeer verwijderen

Ik zoek een hovenier die een grote en brede conifeer uit mijn voortuin kan verwijderen. Er staat een kleine heg voor. Of de boom ook weggefreesd moet worden bespreek ik graag met de vakman.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Wij willen voor het beregenen van onze tuin (700 m2) en later eventueel het vullen van een zwembad, een waterput laten slaan of boren. De achtertuin is goed toegankelijk.

Jeu de boules baan aanleggen

Ik zou graag een jeu de boules baan willen laten aanleggen. De afmetingen zijn nog in overleg.

Complete tuinrenovatie van de voor- en achtertuin

Voor en achtertuin renovatie inclusief vervangen schutting. Totaal: 52m2 beton terrastegels 60x60x6 15m2 tegels 20x30x6 oprit 30m1 opsluitband 5x15x100 +/- 500kg split aanbrengen 17m1 schutting beton/hout 21planks plus poort 110cm 1 pergola bestaande 4 palen 15x15x300 douglas 1 verhoogde plantenbak bestaande uit 20 stapelementen 60x15x15 27m2 graszoden Alles inclusief afgraven en opnieuw aanleggen, tevens leveren materialen.

Renovatie van een tuin

Tuin is 10 bij 6, graag prijs indicatie voor afgraven en opnieuw ophogen en egaliseren, +/- 15 m² tegels, overkapping tegelen +/- 12 m², schutting hardhout met betonnen onderkant 6 m. lang, hoek om nog 4 m. en tegelen oprit 8 m².

Folievijver leeghalen en dempen

Ik heb in mijn achtertuin een folievijver van 5 x 2 meter die ik wil laten leeghalen en dempen met zwart zand. De vijver is op sommige stukken 30 cm diep en op andere 100 cm. De afstand vanaf de openbare weg naar de toegangspoort tot de tuin bedraagt 15 meter. Ik ontvang graag uw vrijblijvende offerte.

Schutting met de buren vervangen

Ik wil de bestaande schutting vervangen. De bestaande schutting bestaat uit 2 delen van elk 3,94 meter. Hij is 8 meter lang. Tussen de 2 delen staat een stenen pilaar. Aan de onderkant staat een stenen muurtje van 6 stenen hoog. Alleen het hout moet vervangen worden.

Tuin volgens tuinplan aanleggen

Aanleggen van een nieuwbouw tuin volgens aanwezig plan. Er moet grond afgegraven worden. Ik heb een nieuwbouw woning gekocht met een, in mijn ogen, moeilijk perceel grond. Het heeft een kleine oppervlakte van 68 m2. De tuin ligt in de breedte en is dus maar ongeveer 6.80 meter diep. Wel op het zuiden gelegen. Achter Bestrating met Flexstones. De zijtuin en voortuin moeten ook meteen gedaan worden, In totaal is het circa 130 m2? Ik kan het ontwerp overleggen. Ze zijn nog aan het bouwen. De uitvoering dien in november plaats te vinden.

Nieuwe patiotuin creëren en omheinen

Ik heb een nieuwbouw woning gekocht met een, in mijn ogen, moeilijk perceel grond. Het heeft een kleine oppervlakte van 68 m2. De tuin ligt in de breedte en is dus maar ongeveer 6.80 meter diep. Wel op het zuiden gelegen. Er dient een schutting in beton of composiet geplaatst te worden. Daarnaast wil ik een verhoogd terras van 3 bij 3 meter en is een wens alsmede een mediterraan aandoende indeling van de tuin met een kleine waterpartij, bv houten regenton met pomp. Graag maak ik een afspraak om een ontwerp te laten maken en daarna uit te voeren.

Vlonderterrassen plaatsen bij nieuwbouwwoning

Ik wil in de achtertuin bij mijn nieuwbouwwoning graag drie vlonderterrassen laten maken. Op dit moment is er zwarte tuingrond, dus er moet nog wat egalisatiezand en worteldoek worden geplaatst. Daarop moeten de volgende terrassen komen: 1 terras van 500 x 200 cm, 1 terras van 240 x 250 cm en 1 terras van 180 x 100 cm. Ik zal de materialen zelf aanschaffen. Ik nodig bedrijven die op kort termijn tijd hebben om de klus uit te voeren graag uit om de tuin te bekijken en een prijsopgave te verzorgen.

Vlonderterrassen aanleggen

Ik wil graag 2 vlonderterrassen in de tuin, een van 5 bij 2 meter en een van 2.40 bij 2.50 meter.

Terrassen van houten vlonders maken

Graag ontvang ik offerte voor aanleggen van 3 terassen van harthout planken in nieuwbouwtuin. 1 terras is 2.00 x 5.00 1 terras van 1.50 x 1.80 en 1 terras van 2.30x2.40

Tuin vervangen

Tuinbestrating vervangen met grote tegels voor terras. Verder pad naar berging en aan zijkanten 2 borders. Rest kunstgras. Ook voortuin aanpakken met verhoogde bloembak. Achtertuin is 64 m2 8 x 8 meter. Voortuin is 5 x 2.5 meter.

Erfafscheiding plaatsen bij een nieuwbouwwoning

Onze nieuwbouwwoning wordt naar verwachting rond 1 juli opgeleverd. Wij willen daar een erfafscheiding laten maken van palen met gaaswerk en hedera. Het gaat om ongeveer 49 meter lengte en 2 meter hoogte. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsindicatie.

Bomen uit de tuin verwijderen

Ik wil 3 bomen inclusief wortel uit de tuin laten verwijderen. Het gaat om 2 coniferen en een tulpenboom. De 2 twee coniferen zijn ongeveer ongeveer 15 meter hoog en de tulpen boom is wat groter in omvang maar minder hoog. De bomen staan in de achtertuin welke middels een voetpad en een poort te bereiken is. Graag ontvang ik een offerte.

Schutting plaatsen met aluminium palen in beton

Ik wil een schutting laten plaatsen met aluminium palen in beton. In totaal zullen er 6 aluminium palen van 2.75 meter in beton gestort moeten wordent. Tussen de palen kunnen de planken in de uitsparingen worden geschoven. Ik schaf zelf het materiaal aan en zorg er zelf voor dat de tuin werk klaar is.

Schutting met planken laten plaatsen

Wat is de prijs voor een schutting met planken van 5 meter?

Laurierhaag snoeien en 2 bomen verwijderen

Graag willen wij de heg van ongeveer 12 meter laten snoeien. De heg staat in de achtertuin en is goed bereikbaar via de brandgang. Verder dienen er in de voortuin 2 grote bomen, spar en een den, net boven de grond gekapt te worden. De bomen zijn 5 en 7 meter hoog. Wij ontvangen graag separaat een offerte voor het kappen van de bomen.

Oude schutting laten vervangen

Het plaatsen van 16.4 meter schutting. We willen houten schermen met beton aan de onderzijde en betonnen palen. Er is hoogteverschil in de tuin dus waarschijnlijk twee platen aan de onderzijde. De schermen willen we met verticale planken hebben. Optioneel de oude schutting afbreken en afvoeren.

Tuin leeghalen, egaliseren en opnieuw aanleggen

Betreft het leeghalen van de tuin, afvoeren restmateriaal, verwijderen boom en egaliseren. We hebben zelf een globaal ontwerp gemaakt welke neerkomt op: ongeveer 44 m2 straatwerk, 32 m2 gras en 8 m2 borders. We zoeken iemand die mee kan helpen met het verder uitwerken/invullen van het ontwerp wat betreft materialen en straatwerk. Het moet een kindvriendelijke tuin worden. Een deel van het straatwerk willen we graag hergebruiken, o.a. klinkers waalformaat, muurklimmers blijven en perenboom willen we ook graag houden/herplanten. Eventueel ook andere planten afhankelijk van nadere invulling ontwerp. Daarnaast willen we graag onze poort vervangen, ongeveer 5 meter breed, en leidingen leggen richting garage voor een eventuele toekomstige verbouwing garage tot woonruimte met badkamer. Er is een foto beschikbaar.

Kunststof schutting met poort plaatsen

Graag laten wij een schutting plaatsen in de achtertuin van onze eengezinswoning. Er zal 25 meter kunststof schutting, inclusief een poort geleverd en geplaatst moeten worden.