Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronken verwijderen:

Boomstronken verwijderen

In de achtertuin (met achterom) 2 boomstronken van diameter van ongeveer 40 cm en hoogte ongeveer 30 cm verwijderen.
Onze klant uit Geldrop (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronken verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronken verwijderen

2 smalle boomstronken en 1 wat grotere

Bomen en boomstronken verwijderen

Stronken van kleine bomen en struiken verwijderen. Oppervlakte ong. 50 m2

Vijf boomstronken verwijderen

Ik heb 5 boomstronken (25 cm doorsnee) in mijn tuin. Ik zou die heel graag weg willen hebben, wat kost me dit?

Boomstronken verwijderen

Ik wil een raam en deur in laten meten in verband met het plaatsen van houten jaloezieën.

Verwijderen van 2 boomstronken

Wij hebben in de achtertuin 2 boomstronken staan. Boomstronk 1: Diameter 40 cm Hoogte 25 cm - Deze hoeft alleen maar tot maaiveld te worden verwijderd Boomstronk 2: Diameter 50 cm Hoogte 35 cm - Op deze plaats komt een ingegraven trampoline dus deze moet worden verwijderd tot 50 cm onder het maaiveld

Verwijderen van boomstronken

We willen graag 6 taxusbomen op een rij verwijderen. We hebben deze zelf al afgezaagd, zodat er nu nog een stam van ongeveer 1 meter over is. Op de plek waar de bomen nu staan willen we een deel van de oprit en een fietsenschuur realiseren. Daarnaast moeten er nog 2 oude stronken worden verwijderd uit de tuin. 1 op de plek waar we een terras willen realiseren en 1 waar we opnieuw willen beplanten.

Boomstronken verwijderen

Wij gaan onze tuin renoveren en er dienen een paar boompjes verwijderd te worden. Een kersenboom, 2x een appelboom en wat uit de krachten gegroeide wilde beplanting met stamdiktes die ongeveer de helft zijn dan die van de kersenboom. De stammen zijn zo'n 15 cm hoog en staan allemaal vrij. Er is een achterom, poortdeur van 90 cm breed. Het afvoeren van de kosten willen wij graag separaat op de offerte vermeld zien. Het werk dient voor 22 mei uitgevoerd te zijn, hierna komt de stratenmaker.

Boomstronken verwijderen

In de achtertuin tegen de schuur en de schutting staan er 2 boomstronken van ongeveer 1 meter hoog. Deze dienen te worden verwijderd en de wortels weg gefreesd. De tuin heeft een achterom.

Achtertuin bestraten met betontegels

Terras aanleggen van 75 M2 betontegels van 60x60x4 cm. Bijna rechthoekig en randen van palissaden 15 x 15 x 60 cm glad antraciet. Voor het raam een strook van 7 meter bij 60 cm en twee paden van 2,50 bij circa 80 cm breed voorzien van basaltsplit. Het gehele terras zal circa 2 cm opgehoogd moeten worden. Halverwege zal regenwaterafvoer aangelegd moeten worden, slimeline en op de regenpijp aangesloten moeten worden. Werkzaamheden zijn inclusief voorwerk (verwijderen oude bestrating, oude boomstronken en heggen) en dit mag achteraf ook afgevoerd worden.

2 boomstronken verwijderen

2 boomstronken verwijderen

Partners

Partners van Casius