Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Geldrop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Geldrop heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Geldrop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Geldrop of directe omgeving.

250 klanten uit Geldrop bevelen een bij Casius in Geldrop aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Geldrop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Geldrop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Geldrop:

Gras inzaaien voor een grote speelweide voor honden

Ik wil 914 m2 inzaaien met gras voor een speelweide voor honden. Het is nieuw terrein, dus er kan direct ingezaaid worden.

Tuin egaliseren

Ik wil graag onze tuin egaliseren om vervolgens mooi terras en gras te leggen. Is 6 bij 8 ongeveer.

Aanleggen van kunstgras

Ik zoek iemand voor het compleet aanleggen van plus minus 40 vierkante meter kunstgras van gemiddelde prijs. Bestaand gras verwijderen en afvoeren. Opvullen met straatzand. Uitvlakken en aantrillen, ook graag de kanten opsluiten.

Beton schutting verstevigen

Ik heb een betonnen schutting in de achtertuin en deze is gezakt. Ik ben op zoek naar iemand die het voor mij kan verstevigen. Het is een hoekhuis met een achterom. De schutting is ongeveer 10 meter. Graag een vrijblijvende offerte.

Grondwater waterpomp installeren

Onze grondwaterpomp, bedoeld voor besproeien tuin (oppervlakte circa 2000 m2), moet waarschijnlijk worden vervangen of gerepareerd. Er zit dus een pomp en er is een buis geslagen door de vorige bewoners, maar het ziet er nogal krakkemikkig uit en we hebben de pomp nooit gebruikt.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Een water put slaan/pulse en eventueel leveren van de beregeningspomp

Tuin afgraven en beplanting en zand afvoeren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het uitruimen van mijn voortuin. Hierin staan diverse struiken en planten. Daarnaast moet de tuin enigszins worden afgegraven. De struiken en zand afgevoerd. Het oppervlak bedraagt ongeveer 30 vierkante meter.

Onderhoudsabonnement voor de tuin

Ik zou graag willen dat u mijn tuin onderhoudt zodat mijn tuin netjes blijft. De tuin heeft geen achterom maar door het huis heen is goed te doen.

Boomstronken verwijderen

In de achtertuin (met achterom) 2 boomstronken van diameter van ongeveer 40 cm en hoogte ongeveer 30 cm verwijderen.

Conifeer laten verwijderen

Een grote conifeer in de voortuin, makkelijk bereikbaar, wil ik laten verwijderen en afvoeren.

Tuin egaliseren en bestraten

Tuin is al ontdaan van struiken en planten. We willen nu een keramische onderhoudsvriendelijke bestrating. Circa 28m2.

Boomstronken verwijderen

3 boomstronken verwijderen. Gaat om de stronk van 1 oude kers ongeveer 70 cm boven de grond nu, 1 oude den stronk ongeveer 1.30 meter hoog en 1 volgens mij hazelaar ongeveer 10 cm boven de grond. Stronken staan in de achtertuin en is bereikbaar via een brandgang van 1.60 meter breed

Tuin uitgraven en ophoogzand aanbrengen

Nieuwbouwwoning, 15 cm zand afgraven en afvoeren. Aanbrengen met ophoogzand. In totaal ongeveer 40 m2. Locatie is redelijk bereikbaar.

Boomstronk verwijderen en eventueel puin afvoeren

Ik wil een boomstronk verwijderen. Deze is in diameter 15 cm. De boom is omgewaaid en in stukken gezaagd. Al het puin kan eventueel ook meegenomen worden door de vakman. De takken zijn al weggeruimd.

Bomen rooien en een boom snoeien

Wij krijgen de sleutel van ons nieuwe huis en ik zou al meteen 2 berken, 15 meter hoog, en een spar, 6 meter, laten rooien. Tevens is er een grote boom in de voortuin die ik willen laten snoeien/fatsoeneren. Uiteraard zou ik graag willen weten wat het kost. Van de 2 berken dient niet persé de wortels verwijderd te worden.

Grond afgraven en geel zand aanbrengen

Het gaat om een nieuwbouwwoning. Ontwerp en stratenmaker zijn al geregeld. Graag zwart zand afgraven (25 cm) en met geel zand opvullen.

Tuin afgraven en opvullen

Onze tuin van ongeveer 9 bij 6 = 54 m² afgraven en afvoeren tot 25 cm en opvullen met geel zand. Tuin moet handmatig afgegraven worden.

Schuttingdelen plaatsen

Mijn buren en ik zijn op zoek naar iemand die voor ons goedkoop een nieuwe schutting kan plaatsen. Zoals je op de foto kunt zien, staat de schutting op instorten.

Terras van keramiek laten leggen

Ik wil keramiek 60 x 60 cm en 2 cm dik in mijn terras . Mijn terras is 50 m²

Boomstronk verwijderen en diep wegfrezen

Het betreft 1 boomstronk van een esdoorn, omvang 60 cm, in onze achtertuin. Er is een pad langs het huis met een breedte van 115 cm.

Schutting en met inrijpoort en inlooppoort plaatsen

Het plaatsen van 55 meter schutting in Hardhout of beton hout. Inrijpoort voor camper en inlooppoort. Dus 2 offertes.

Stronken laten verwijderen

Ik wil graag 2 stronken verwijderd hebben, wat gaat dit bij jullie kosten?

Tuin laten egaliseren

Wij willen onze tuin graag helemaal egaal hebben. Het begin van de achtertuin is lager dan de achterkant van de achtertuin. We willen alles op gelijke hoogte. We leggen zelf onze tegels en gras aan. Het gaat om een stuk tuin van ongeveer 15 bij 5 meter.

Bestraten en herinrichten tuin

Ik wil mijn voor- en achter tuin opnieuw laten bestraten en een border plaatsen. De achtertuin is ongeveer 60 m2 en de voortuin ongeveer 12 m2. De achtertuin heeft 2 verdiepingen, dit mag behouden blijven. Nieuwe stenen moeten ook aangeschaft worden. Mijn budget is maximaal 3000 euro.

Ligusterhaag verwijderen

Het betreft het rooien van een ligusterhaag van 43 meter lang, 2 meter hoog en ongeveer 35 jaar oud. De haag staat achter de woning en is via een poort bereikbaar.