Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan:

Waterput slaan

wij hebben een diepe achtertuin en zouden daar graag een watervoorziening hebben in de vorm van een pomp waar we de planten mee water kunnen geven
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan uit heel Nederland:

Waterput slaan in particuliere tuin

We hebben een druppelslang systeem dat automatisch 1x of 2x per 24u water doorlaat. Dat willen we graag aansluiten op een dergelijke geslagen put. Daarnaast willen we, ook via de bestaande computer, regelmatig andere planten besproeien, ook bij afwezigheid.

Waterput of waterbron in de tuin slaan

Waterput slaan in achtertuin zodat grondwater voor de beregening gebruikt kan worden.

Waterput slaan in Roosendaal

Ik wil graag dat er een waterput wordt geslagen voor de beregening van onze tuin van circa 250 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Waterput slaan

Ik wil een waterput slaan in mijn achtertuin ten bate van besproeing. Ik weet niet hoe diep er geboord moet worden.

Waterbron of waterput laten slaan

Graag zou ik in mijn tuin van ongeveer 300 m2 een waterput laten aanleggen met pomp. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ik heb een zijpoort. Het hangt ervan af wat voor voertuig erdoorheen moet of dit past of niet. Mijn idee is het om de put in de voortuin plaatsen en het doortrekken naar achteren, ik wil namelijk voor voor en achteren gebruiken. Het gaat om het plaatsen van de waterput en pomp eraan vast maken. Irrigatie doen wij zelf.

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Ik wil graag dat er een waterput wordt geslagen voor de beregening van onze tuin van circa 250 m2. Eveneens dient er een pomp aangelegd te worden.

Waterput slaan

Ik wil graag een pomp in de tuin om grondwater te gebruiken voor planten en gazon. Ook eerst graag een waterput in de grond slaan. Het gaat om een tuin van 240 m2. De tuin is alleen via een smalle poort te bereiken.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterput in de tuin laten slaan voor het beregenen van mijn tuin van ongeveer 500 vierkante meter. Tuin is goed te bereiken.

Waterput in de tuin slaan

waterput slaan voor besproeiing

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik zou graag een waterput willen laten slaan in mijn achtertuin. Het dient voor de beregening van de tuin en de tuin is ongeveer 800m2.

Partners

Partners van Casius