Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Etten Leur of directe omgeving.

437 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Etten Leur:

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput op ons volkstuintje. Geen stroom aanwezig.

Schutting plaatsen hout beton

Ik heb een beton palen en hout schutting die geplaatst moet worden. Het gaat om 7.80 m aan de ene kant en de andere kant gaat het om 16 m totaal. Geen huidige schutting.

Waterput slaan

wij hebben een diepe achtertuin en zouden daar graag een watervoorziening hebben in de vorm van een pomp waar we de planten mee water kunnen geven

Waterbron slaan

Ik wil graag een grondwaterbron slaan voor het bijvullen van de vijver en evt. Besproeien van de tuin. Een put die ca. 3-4m3 per uur levert is al voldoende. De put moet worden geslagen in de achtertuin, zwaar materieel kan hier niet bij.

Schutting leveren en plaatsen (5 a 5 delen)

5, 5 schuttingdelen van 180cmx180cm vervangen. Er moeten ook nieuwe palen in. Zie foto. Tzt moet ook de andere kant gedaan worden. Ik wil graag een offerte om met mij buurman te kunnen overleggen. Duurzaam hout.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik ben op zoek naar een installateur die een waterput kan aanleggen in mijn tuin. De put moet een tuin van ongeveer 600 m2 van beregening kunnen voorzien. Daarnaast sta ik open voor de mogelijkheid om drinkwater uit de put te kunnen halen. Ook gaat het om het leveren en aansluiten van een pomp.

Voortuin afgraven en afvoeren

Beste, Graag zou ik mijn voortuin (ongeveer 4 bij 6 m) af willen laten graven. Het betreft zwarte grond met plantwerk en onkruid, dat er in zijn geheel uit mag. Later gaan wij hier schoon zand en een stuk bestrating inleggen, dus het moet diep genoeg afgegraven zijn. De grond graag ook direct afvoeren. Het betreft alleen het afgraven. Er is makkelijk bij de voortuin te komen via de straatkant. Graag zou ik hiervoor vrijblijvend een offerte willen aanvragen. Bij voorbaat dank.

Het afgraven en egaliseren van een tuin van 470 m2

Ik wil de tuin laten afgraven en egaliseren van ongeveer 470 m² de hoogte varieert van 10 cm tot 3 cm. Oost-west achter het huis is 288 m² daar moet het meest van af. Zuid west naast het huis is 60m² daar alleen de grasmat af snijd en egaliseert. Zuid West, West Oost en Noord Oost, zeg maar rond de vijver ook daar alleen de grasmat af snijd en egaliseert. De grond en de grasmatten hoeven niet afgevoerd te worden deze kunnen we bij de buurman kwijt. De stenen plaats naast het tuinhuis moet 150 cm naar zuid west verplaats worden (opgeschoven) De kas kan eventueel aan de kant gezet worden tot na de werkzaamheden kan maar 1 foto mee sturen?

Waterput of bron slaan in achtertuin

Ik overweeg om een waterput te laten slaan in onze achtertuin voor het beregenen van deze tuin. Het betreft een "standaard" stadstuin, ongeveer 80 m2. Graag zou ik willen weten wat de (on)mogelijkheden zijn. Wat voor opties zijn er qua pompen? zowel hand als elektrisch. Is dit later makkelijk te veranderen? Met wat voor kosten dienen we rekening te houden en zijn er andere eisen (vergunningen?) waar we rekening mee moeten houden? Bij het slaan van de put; hoeveel ruimte is er nodig, wat is het eventuele afval / overlast?

Verwijderen beplanting

Het gaat om het verwijderen van beplanting. Vooral buxus en bestrating en het afvoeren hiervan. Er ligt nu 9 m2 aan bestrating. De tuin zelf is 15 m2. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Omploegen nieuwbouwtuin

Voor een blok nieuwbouw zijn wij op zoek naar een bedrijf die de nieuwbouwgrond kan omploegen. Betreft ongeveer 410 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Tuinborder bekleden met cortenstaal

Wij hebben een verhoogde border van 3 bij 3 meter en ongeveer 40cm hoog met aan 3 zijden een gemetseld muurtje (+/- 12cm dik). Deze willen wij laten bekleden met cortenstaal. In de bijlage een foto van onze border en een voorbeeld van het beoogde eindresultaat. Optioneel is er ook nog een extra opdracht tot aanleggen graszoden in dezelfde tuin.

Tuin egaliseren

De tuin graag helemaal vlak trekken zodat er tegels gelegd kunnen worden en aantrillen van het zand, het gaat om een tuin van 18 x 6 meter ongeveer. Daarnaast heb ik een vijver die ik dicht wil laten maken.

Kunstgras aanleggen

Voor onze tuin willen wij een stuk kunstgras van 68,8 m2. Het oude gras dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er een zandbed aangelegd worden inclusief een drukdoek, kunstgras en kantopsluiting.

Waterput boren en slaan

Ik wil een gat boren om een waterput te laten slaan in de achtertuin.

Tuin renovatie

Onze tuin graag uitgraven en egaliseren. Vervolgens te laten betegelen en plantenbakken neer te zetten. Tuin is 11 meter lang bij 6 meter breed. Linksachter zit een stenen berging van 6m2. Bijgevoegd een foto van de huidige tuin.

Waterbron slaan of boren

Ik wil een waterbron in mijn tuin laten boren/slaan waar schoon water uit kan worden opgepompt voor de beregening en het vullen van het zwembad. Capaciteit is ongeveer 4 m3 per uur. De beregeningsinstallatie zelf is er al voor een groot deel en pas ik verder zelf aan. De grootte van de tuin heb ik niet en ik weet ook niet hoe diep het grondwater is.

Tuinaanleg met keramische tegels

60 m2 keramische tegels laten bestraten. Uitgraven van tuin indien nodig. En de tegels regel ik zelf.

Boomstronk verwijderen, opnieuw bestraten en graszoden aanleggen

In het midden van de tuin is een vierkant van ongeveer 4,12 x 4,12 meter. Graag zouden we deze willen doortrekken richting de schuur, door de tegels eruit te halen. Zodat er een rechthoekig stuk ontstaat van ongeveer 4 x 8 meter. Het rechthoekige stuk zouden we willen opvullen met graszoden en de zijkanten moeten opnieuw bestraat worden (banden leggen) De boomstronk (onder het huisje) moet verwijderd worden. De diameter van de boomstronk is ongeveer 20 cm. Zou u voor ons de kosten kunnen onderverdelen in: - Boomstronk verwijderen - Opnieuw bestraten - Aanschaf graszoden - Graszoden aanleggen

Herstellen van een schutting

Ik wil graag een schutting herstellen, deels stenen, deels hout.

Schutting zetten

Ik en mijn buurvrouw willen graag een nieuwe schutting met beton plaat en palen in t antraciet en schot van 21 planken. Offerte 1 De prijs van de 7,4 meter schutting De prijs van de 7,4 meter schutting De prijs van de 5,3 meter schutting Offerte 2:       De prijs van de 5,3 meter schutting/poort De prijs van de 11,1 meter schutting

Achtertuin bestraten en kunstgras leggen

WE willen de achtertuin opnieuw bestraten met de zelfde stenen en de helft kunstgras.

Voortuin leeghalen en van kiezels voorzien

Ik wil mijn voortuin voorzien van steentjes die al aanwezig zijn, alleen nog geen worteldoek. De tuin moet nog wel leeg gemaakt worden van wat struiken. De tuin is 440 bij 180 cm.

Laurierhaag verwijderen

Ik heb in mijn achtertuin een laurierhaag staan. Deze staat er ongeveer 18 jaar, dus de wortels zitten diep. De lengte is ongeveer 12 mtr. En de hoogte 2 mtr. Nu is het de bedoeling dat er tussen de buren en mij een schutting komt van de Woningbouwstichting. Diegene die de schutting gaat zetten (via de Woningbouwstichting) komt nog kijken of het mogelijk is of de laurierhaag kan blijven staan. Mocht dit niet mogelijk zijn zou ik graag een offerte van u willen ontvangen om mijn laurierhaag te verwijderen, inclusief wortel. Er bestaat eventueel ook een mogelijkheid dat de laurierhaag flink teruggesnoeid moet worden. Ik wacht uw reactie af. Met vriendelijke groet. Ineke Broeders.

Reparatie schutting na storm

Tijdens storm begin januari is onze schutting scheef gaan staan. Het gaat om 1 paal met 2 panelen. Voor de verzekeraar moet ik een prijsopgave hebben.