Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor gazon afgraven en afvoeren, mogelijk ook bestraten en kunstgras aanleggen:

Gazon afgraven en afvoeren, mogelijk ook bestraten en kunstgras aanleggen

Mijn tuin (van een huurhuis) wil ik afgraven, omdat het gras niet goed groeit op de slechte (nieuwbouw-) bouwgrond. Het ligt er nu een jaar. Circa 90 m2 moet worden afgegraven en afgevoerd. Er is een tuinpoort aanwezig, wel ongeveer 50 meter van de straat af. Aan de zijkant naast het hekwerk ligt de straat een meter lager. Het hek ligt naast een fietspad. Mogelijk wil ik dan een deel van het oude gras bestraten, en op circa 60 m2 gras of kunstgras aanleggen. Ik wil graag advies over wat het geschiktst is en wat elke mogelijkheid mij zou kosten. Ik kan later foto sturen.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gazon afgraven en afvoeren, mogelijk ook bestraten en kunstgras aanleggen uit heel Nederland:

Gazon verwijderen en afvoeren, daarna aanvullen en bestraten (105m2)

Achtertuin 45m2 gazon verwijderen en 0,15 m afgraven incl. Afvoer gazon/grond. Opvullen met zand voor aanleg terras. Mogelijkheid voor kleine graafmachine ( max 0,85m breed) Bestaande terras (60 m2) tegels verwijderen (0,5x0,5) en zand aanvullen (ongeveer 1a 2 m2 zand aanvullen). Bestraten achtertuin (45+60=105m2), stenen/ tegels nog uit te zoeken. Bestaande oprit plus voortuin ophogen en herbestraten (52m2).

tuin uitruimen, afgraven, bestraten

Onze tuin graag uitruimen (terrasstenen, borderbak + beplanting, grindpad), inclusief verwijderen en afvoeren oude schuur, en klaarmaken voor bestrating en aanleg gazon. De tuin is 6 x 12,5 meter. Voor oude situatie zie tekening en foto.

Tuin afgraven

Wij zouden graag onze tuin laten afgraven, bij de oprit : wegendoek, gebroken puin 30 cm en 20 cm zand. Poort 20 cm zand, en bij de tuin ook 20 cm zand ter plaatse van bestrating en tuingrond t.b.v. plantvakken en ook grond t.b.v. gazon. Het oude materiaal graag afvoeren.

Tuin afgraven en oude grond afvoeren

Ik wil graag de tuin laten afgraven, oude grond afvoeren, boomstronken en struiken verwijderen, als voorbereiding voor gazon en nieuw tuinpad. De tuin is 150 m2 groot en er is heel makkelijk bij te komen.

Zand afgraven en afvoeren

Graag laat ik uit de tuin een laag wit zand/gruis afgraven en afvoeren. Af te graven oppervlakte is ongeveer 60 m2. Bestrating zal al verwijderd zijn. Ik wil daarna weer aarde in de tuin laten storten om te kunnen beplanten, en een gazon (regel ik zelf) en moestuin aan te kunnen leggen. Hiervan weet ik nog niet de afmetingen. Graag prijs voor de aarde storten apart benoemen. De tuin is bereikbaar via een achterom. Een vrachtwagen of container kan bij de tuinpoort worden geplaatst.

Afgraven en graszoden leggen

Ik wil 30 m2 laten afgraven voor een nieuw gazon. Er lag kunstgras. Dit is al verwijderd en willen daar graag een echt grasveld hebben. Afgraven indien nodig en aanleg graszoden.

Aanleg kunstgras, oud gazon verwijderen

Ik wil mijn huidige gazon laten verwijderen en laten vervangen door kunstgras. Dus 5 centimeter ongeveer afgraven, zandplaatsen en daaroverheen kunstgras. Het gaat om een stuk van 5,5 bij 4,5 meter. Graag zou ik ook de grond en de oude grasmat laten afvoeren. Ik heb een hoekhuis, naast het huis zit een brede poort waar een auto door kan, als dat niet breed genoeg is kan ik ook een schuttingpaneel los maken.

Tuin afgraven en opvullen

Ik wil mijn tuin van +-450 m2, 20cm afgraven en opvullen voor aanplanten gazon. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Tuin gazon afgraven en diverse planten verwijderen

Tuin egaliseren: oude beplanting en gazon verwijderen. Oppervlakte 150 m2 en goed bereikbaar.

Afgraven stukje oud gazon

Ik wil een stukje gazon in mijn voortuin 15 cm laten afgraven en de grond laten afvoeren. De afmeting is 3.70 x 2.5 meter.

Partners

Partners van Casius