Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron in de tuin maken:

Waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een waterput laten slaan/boren in mijn tuin van 800 m2. Is omsloten door een schutting maar heb een doorgang van ± 1.80 meter breed.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron in de tuin maken uit heel Nederland:

Waterbron (put) voor tuinberegening laten slaan

Ik wil graag een put laten slaan voor de automatische beregening van mijn tuin. De tuin betreft ongeveer 600 m2. De locatie is goed toegankelijk. Ik wordt graag geadviseerd over de mogelijkheden.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Wij zouden graag een put in de tuin laten maken voor het beregenen van de tuin (800 m2) en het vullen van het zwembad (28 m3). Het gaat alleen om de put. De beregeningsinstallatie leggen we zelf aan. Wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de kosten?

Waterbron voor tuinberegening slaan

Wij zijn van plan zelf een beregeningsinstallatie in onze tuin aan te leggen. Uiteraard hebben wij dan eerst een waterput nodig. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Wij zoeken iemand die in de maand november nog een pul voor ons kan slaan. Puur en alleen het slaan van de puls. Het is in een achtertuin, naast een schuur. Op heel korte termijn graag.

Waterbron slaan

Graag een offerte voor het slaan van een waterbron inc pomp installatie. Geschatte diepte: 40 meter. Het oppervlakte van de tuin is ongeveer 1400m2, daarmee is de plek van de bron goed bereikbaar ook voor zwaarder apparatuur.

Waterbron voor tuinberegening slaan

Ik wil graag een waterbron in de achtertuin laten slaan. Oppervlakte van de tuin is ongeveer 99 m2. Machines zullen door een normale deur moeten passen.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron slaan in de tuin. De totale oppervlakte is 1400 m2. Hoe diep de bron moet weet ik helaas niet. De kosten voor de pomp mogen ook vermeld worden op de offerte. Er is een tuinpoort van ongeveer 2,5 meter breed aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een waterput in de tuin laten maken. De tuin is 100 m2 en de installatie is voor besproeiing. Er is een tuinpoort aanwezig van 1 meter breed. Hoe diep de pomp moet weet ik helaas niet, ik heb het proberen uit te zoeken maar ik wordt er niet wijs uit.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Graag een offerte voor een waterbron in de tuin van 100 m2.

Ondergronds irrigatiesysteem en twee buitenkranen voor de tuin realiseren

We willen graag een ondergrond irrigatiesysteem en twee nieuwe buitenkranen geïnstalleerd hebben. Eén voor onze voortuin, (12 m²) één voor onze achtertuin. (80 m²). Ons doel is een automatisch (met tijdschakelaar) ondergronds irrigatiesysteem voor de achter- en voortuin te installeren dat de hele tuin beschermt. Omdat we in de zomer veel reizen, willen we onze tuin continu water geven. Wij weten niet of wij een waterbron nodig hebben, mocht dit wel zo zijn realiseren wij dit graag.

Partners

Partners van Casius