Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron in de tuin maken:

Waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een waterput laten slaan/boren in mijn tuin van 800 m2. Is omsloten door een schutting maar heb een doorgang van ± 1.80 meter breed.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron in de tuin maken uit heel Nederland:

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil graag een nieuw puntstuk ivm aanleg besproeiing voor de tuin.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin inclusief plaatsing waterput

Puntstuk slaan om tuin beregening op aan te sluiten, aansluit klaar maken, inclusief pomp. Wij hebben een grote tuin, daar kunnen we de beste plek uitzoeken waar de pomp moet komen. Het gaat om een grote voortuin en een redelijk grote zijtuin, in totaal gaat het om ongeveer 200 m2. De zijtuin is te bereiken via een poort en wij hebben een grote oprit.

Waterbron slaan of boren in de tuin

Ik wil graag een waterbron laten slaan om een perceel van 655 m2 te besproeien. Hiervoor is geen melding of vergunning nodig. Volgens de buurman hoeft de put ongeveer 10 meter diep geslagen te worden, maar dat laat ik graag beoordelen door de vakman. Ook de exacte locatie. Kunnen jullie mij van een offerte voorzien? De locatie is toegankelijk.

Waterbron laten slaan in de tuin voor beregening

Graag zou ik een waterbron willen laten slaan in de tuin voor de planten water te geven. De oppervlakte is ongeveer 10 x 10 meter. We hebben een poort naast de woning. Graag de kosten voor de pomp apart op de offerte vermelden. Ook graag de btw vermelden.

Waterbron slaan in de tuin voor tuinberegening

Wij bouwen een nieuw huis op een kavel van circa 2000 m2. Nu willen wij graag een waterput laten slaan voor de beregening van de tuin voor april. Kavel is vrijelijk toegankelijk met machines. Geen idee hoe diep de put moet komen. Graag ontvang ik op de offerte de kosten voor de waterpomp apart, als dat mogelijk is. De klus zouden we het liefst voor april afgerond hebben, in april wordt de tuin namelijk aangelegd.

Waterbron slaan in de tuin

ik wil graag een waterbron in de tuin om te sproeien

Waterbron slaan in de tuin

De vorige bewoners van onze woning hebben ooit een bron laten slaan, maar die is onherstelbaar beschadigd. Wij willen graag een nieuwe put laten slaan. De tuin is 1000 m2 en is makkelijk bereikbaar.

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron in mijn tuin laten slaan. De tuin is 900 m2, en om er te komen zou u door een poort moeten komen, die even breed is als een normale huis deur. Ik denk dat de bron 10 meter diep moet worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Wij willen een waterbron maken om beregeningsinstallatie voor grasveld op aan te sluiten en om water te kunnen nemen op tuinslang om tuinplanten te sproeien

waterbron slaan in particuliere tuin

+/- 900 meter groot

Partners

Partners van Casius