Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor een terras opnieuw bestraten met bestaande tegels:

Een terras opnieuw bestraten met bestaande tegels

Ik zoek een stratenmaker die mijn bestaande terras kan herstellen. Ik heb door de stormschade aan mijn terras, ongeveer 15m2 is omhooggekomen en zou dus uitgehaald, geëgaliseerd, en herbestraat moeten worden.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een terras opnieuw bestraten met bestaande tegels uit heel Nederland:

Tuin laten bestraten

Wij gaan volgend jaar in een nieuwbouw woning deze moet nog afgebouwd worden en ook de tuin moet nog aangelegd worden. Ik wil de oprit ca 70 m2 laten bestraten en een groot terras met betontegels van ca 40 m2.

Het leggen van een terras rondom en in een tuinhuis

Ik zoek een specialist voor het bestraten in en rondom ons tuinhuisje. Het betreft 33 m2. De oude tegels verwijder ik zelf en de nieuwe tegels zijn al aanwezig.

Terras onder kapschuur 28 m2 bestraten

28 vierkante meter onder veranda met berging. Planning is dat de veranda eind september gereed is. Afhankelijk van de kosten kan ik zelf het zandbed aanbrengen. Terras tegels 100cm x 100cm beton grijs. Mocht u via uw eigen kanalen ook de tegels kunnen leveren, graag meenemen in de offerte.

Opnieuw bestraten achtertuin met vlonder

laten leggen keramische of betontegels 60x60 in de achtertuin. Betreft ongeveer 32m2. Opsluitbandjes rondom. (Er liggen reeds oude beton- en grindtegels die eruit moeten en worden afgevoerd) Verhoogd terras/Vlonder betreft composiet planken met onderliggers, worteldoek etc + infrazen vloerverlichting (6 spots). totaalpakket is aanwezig incl bevestigingsmaterialen.

Terras aanleggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van c.30 m2 terras ter voorbereiding op plaatsing tuinhuis met overkapping. Er ligt nu zand en deels oude terrastegels. Terrastegels zijn antracietbeton tegels 50x50x4.5 cm. Het gaat om het egaliseren en bestraten van de +-30 m2. De tuin is bereikbaar per achterom.

Tuin bestraten

Ik wil houten tegels in de tuin leggen, mijn tuin is 96 m2. Huidige tuin maken wij zelf klaar en leeg voor de vakman. Materiaal schaffen wij ook zelf aan. Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras

Opnieuw bestraten terras met nieuwe banden

Ik zou graag 2 terrassen en een pad opnieuw willen laten bestraten met sierbestrating. 1 terras van 4.80 x 3.30 m 1 terras van 4.30 x 3.30 m Pad van 3.60 x 0.80 m Ik zou graag gebruik maken van de bestaande siertegels, maar er zijn wel nieuwe banden nodig. Waarschijnlijk moet de ondergrond nog een beetje opgehoogd worden met zand. De tuin is goed bereikbaar.

Bestrating ophogen

Terras en oprit ophogen en opnieuw bestraten De globale afmetingen: Oprit 40 m2 : beton tegels 40 x 60 mag anders, tenminste 10cm ophogen Terras en paden 50 M2: 40x 40 wildverband, diverse afmetingen, natuursteen, graag behouden, ophogen en weer rechtleggen ( verzakt en veel naden)

Oprit aanleggen

We willen graag de voorzijde van ons huis bestraten, de stenen en opsluitbanden zijn al besteld en deze worden op maandag 29 juni geleverd. De oprit is in totaal 4x10m (40m2) en dan nog een stuk rg de achtertuin (6x1m). De achtertuin wil ik zelf tijdelijk een terras neerleggen, wellicht advies of voorstel vanuit jullie kant is altijd welkom. Er wordt nog puin gestort en ophoogzand, maar ik wil graag dat u dit voor ons waterpas laat aflopen voor afrekening.

Terras laten aanleggen

Aanleggen van een terras van 400 x 2300 cm met stelconplaten of betonplaten van 200 x 200 cm. Inclusief ophogen grond en aanbrengen keerwanden. Bestraten van een parkeerplaats van ca. 850 x 1350 cm en een looppad van ca. 200 x 1350 cm.

Partners

Partners van Casius