Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Eindhoven of directe omgeving.

3287 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Eindhoven:

Beukenhaag snoeien en inkorten

Ik wil de beukenhaag in de voortuin laten snoeien. Deze is +-2 meter hoog , 1 meter breed en in totaal ongeveer 20 meter lang. Graag wil ik deze +- 30 cm lager maken en liefst ook een stuk dunner. Een deel van +- 8 meter grenst aan de buitenkant aan een dikbegroeid gemeenteplantsoen en hoeft maar aan 1 kant gesnoeid te worden. De rest aan beide kanten. Bijgevoegd 2 foto's die de totale heg laten zien.

Installation of garden fence

I am looking for the installation of a new wood fence in my garden. It concerns an L shape total length of 13 meters with one corner, the height of the fence should be between 5-6 feet. Nothing needs to be removed.

Waterbron in de tuin maken

waterput voor beregening tuin in eindhoven met pomp

Kleine schutting plaatsen

Graag 3 schuttingpalen 4 betonpalen waar schuttingpalen in passen 4 onderplaten grijs beton.

Regenwater afkoppelen

Ik wil regenwater afkoppelen. Ik wil dit graag samen overleggen en prijs geven voor bv irrigatiekratten of ander plan.

Tuin rolstoelproof maken

Ik wil graag 22m2 stenen in wildverband laten leggen zodat mijn tuin rolstoeltoegankelijk wordt voor mij. Mijn kinderen en vrienden doen zoveel mogelijk voorbereidend werk zelf, maar kunnen daar absoluut wel advies bij gebruiken. Bestrating heb ik zelf aangeschaft net als de insluitbanden, het zand is nog niet geregeld. Graag willen wij voor de grote hitte klaar zijn.

Oprit (her) bestraten met nieuwe tegels

Bestaande oprit her bestraten met nieuwe tegels, ook willen we dit gaan uitbreiden. het gaat om ongeveer 50 m2 - 70 m2

Tuin afgraven en egaliseren

Graag willen we ongeveer 20 a 25cm grond uitgegraven en afgevoerd hebben. Bij aanvang zal de hele tuin leeg zijn. Afvoer kan via gang achter. Doorgang poort is 88cm. De tuin is ongeveer 6,8m breed bij 13,8m lang. Het is een rechte tuin.

Grondwaterput slaan Eindhoven

Wil graag weten wat het slaan van een grondwaterput kost. Diepte 20 meter diameter 90 mm. In Eindhoven.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Jeu de boulebaan aanleggen. Ik zou graag offerte willen voor een 3 x 13 en 5 x 15 baan.

Houten schutting opnieuw plaatsen in de tuin

Ik wil de schutting weer op z’n plek hebben. Deze is tijdens de storm omgewaaid, hij is niet afgebroken. Zie foto

Tuin ontwerpen en aanleggen met Yellow Saliq flagstones

Wij willen graag onze voortaan aan laten leggen. Deze is ongeveer 5.10m bij 5.75m. Nu ligt er een paadje naar de voordeur en voor het raam. Deze steentjes moeten eruit gehaald worden. De rest is zand, op een paar plantjes na. We willen graag flagstone (yellow saliq) laten leggen in bijna de gehele tuin. Afscheiding aan de straatkant en aan de kant van de buren door natuursteenmuurtje, eventueel als een soort plantenbakje. We hebben geen professioneel ontwerp, maar weten wel wat we willen. Belangrijkste insteek is een onderhoudsvrije tuin. Graag mailen. Dankjewel!

Tuinaanleg, stadstuin vernieuwen

Wij willen graag onze stadstuin vernieuwen, de oude bestrating verwijderen, egaliseren, nieuwe bestrating plaatsen incl klein gedeelte kunstgras, 1 a 2 verhoogde borders (1 m x 2m, 1mx1m) plaatsen. Aan schuttingwerk hoeft niets te gebeuren. In de voortuin zouden wij graag een oude boomstronk verwijderd hebben en daarna plaatsing van twee magnolia leibomen. Er ligt nu grind, dit mag hergebruikt worden/aangevuld worden. Afmetingen van de achtertuin is ongeveer 7mx7m, Daarin wil ik graag een zijpad van 1 meter bestraat, twee terrasjes van 3x3 en 2,5x2m ongeveer en de overige ruimte kunstgras en border. Zie schetsplan

Nieuwe schutting leveren en plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting met poort laten leveren en plaatsen. De totale lengte inclusief poort is 9 meter. Onze voorkeur gaat uit naar kunststof delen.

Oude klinkers eruit en nieuwe klinkers erin

Ik heb een tuin die al betegeld is. Tuin heeft schade opgelopen (brandschade), Waardoor er nu een gedeelte van de tuin opnieuw betegeld moeten worden. Het gaat ongeveer om 14 m2. Graag een offerte in zijn geheel. Dus oude klinkers er uit nieuwe klinkers er in. Inclusief nieuwe klinkers. Als het mogelijk is ook nog een privacy doek plaatsen. (Inclusief de doek)

Houten vlonder aanleggen

Ik wil een vlonder van 25 m2 laten aanleggen in de tuin. Er ligt nu zand. Graag wordt ik geadviseerd over de mogelijkheden, dit kan ter plekke op locatie. De tuin is goed toegankelijk via achterom.

Vijver reinigen

Ik heb een vijvertje van pakweg 200 ltr inhoud. Deze was gezond met vissen, salamanders en padden, totdat schilders er een flinke kwak latex in lieten vallen. Wat gaat het me kosten om de vijver weer in orde te laten maken?

Egaliseren en bestraten

Ik wil 5 achtertuinen en 2 voortuinen bestraten en egaliseren. Totaal 350 m2. Ik ontvang graag een offerte exclusief de tegels.

Tuin leegruimen en afvoeren

Achtertuin circa 140 m2 leegruimen, afgraven, egaliseren en afvoeren. ca. 60 m2 terras, 10 m2 split, 30 m2 verhoogde bakken (met gehalveerde stoeptegels als rand), 40m2 tuin (afgraven). 4 struiken en 2 bomen waarvan 1 alleen de stronk nog aanwezig.

Schutting aanschaffen en plaatsen

Ongeveer 10 meter schutting willen wij gezet hebben. Wij hopen dat het binnen ons ingebouwde budget kan (750 euro).

Erfafscheiding rechtzetten

Ik heb een schutting en die is behoorlijk uit het lood komen te staan. De schutting bestaat uit betonnen palen van 10x10 cm met daar tussen betonnen segmenten aan de onderzijde van 2x 45 cm hoog en daarop een houten segment van 132 cm hoog en 180 cm breed. Ik zou heel graag willen dat dit weer recht word gezet!

Vijver aanleggen

Ik wil graag een vijver laten aanleggen van ongeveer 3 bij 5 meter + waterval van leisteen . Ligt momenteel kunstgras.

Gazon afgraven en afvoeren, mogelijk ook bestraten en kunstgras aanleggen

Mijn tuin (van een huurhuis) wil ik afgraven, omdat het gras niet goed groeit op de slechte (nieuwbouw-) bouwgrond. Het ligt er nu een jaar. Circa 90 m2 moet worden afgegraven en afgevoerd. Er is een tuinpoort aanwezig, wel ongeveer 50 meter van de straat af. Aan de zijkant naast het hekwerk ligt de straat een meter lager. Het hek ligt naast een fietspad. Mogelijk wil ik dan een deel van het oude gras bestraten, en op circa 60 m2 gras of kunstgras aanleggen. Ik wil graag advies over wat het geschiktst is en wat elke mogelijkheid mij zou kosten. Ik kan later foto sturen.

Huidige terras vervangen

Huidige terras (gedeeltelijk overdekt) zo’n 40 m2 met balustrade verwijderen en afvoeren, en daarna vervangen door nieuw hardhout of composiet.

Boomwortels verwijderen uit de voortuin

Ik ben opzoek naar iemand die diverse boomwortels kan weg frezen. Het gaat om 2 relatief grote stobben en een aantal kleintjes. Gemiddeld allemaal met een doorsnede van 5 - 10 cm. in totaal denk ik dat het om ongeveer 10 boomwortels gaat. Totale oppervlakte van de voortuin is 5 x 7 meter. Afvoeren is niet nodig.