Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Eindhoven of directe omgeving.

3271 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Eindhoven:

Schutting met schuifdeur plaatsen

Ik wil een schutting met schuifdeur inclusief fundering laten plaatsen van zwarte rabat delen in de kleur zwart. Afmeting: lengte van 9 meter, de hoogte 2 meter. Er hoeft niets vooraf verwijderd te worden.

Boom verwijderen

Ik heb een grote boom van 6 meter hoog en ik wil hem uit mijn tuin laten verwijderen zodat ik nieuwe tegels kan plaatsen. Ik hoop dat u langs kunt komen.

Tuin renoveren

Wij hebben een tuin van ca. 112 m2 , waarvan de helft is bestraat. De tuin is toe aan een grote opknapbeurt. Graag een offerte voor de volgende werkzaamheden: Enkele grote struiken zodanig uitgraven dat ze herplaatst kunnen worden. 57 m2 tuin afgraven en voorzien van nieuwe aarde. 56 m2 bestrating verwijderen. 56 m2 zand afgraven en voorzien van nieuw zand. 56 m2 bestrating opnieuw aanleggen (een combinatie van stoeptegels en waaltjes) De grote struiken herplanten. De overige beplanting doen we zelf. Ik ben benieuwd naar een prijsindicatie.

Tuin leeghalen en bestraten

Wil de tuin opnieuw laten doen, is nu deels bestraat en deels grond met wat onkruid. Plan is om de gehele tuin te laten bestraten voor minimaal onderhoud. Oppervlakte is ongeveer 90 m2.

Bomen snoeien

In mijn achtertuin staan bomen die te hoog zijn geworden, vandaar mijn wens om ze te snoeien. Het is niet mogelijk om met een hoogwerker of iets dergelijks erbij te komen. Het zijn 6 bomen, ongeveer 6-7 jaar oud, laatste onderhoud was 2 jaar geleden. De bomen zijn ongeveer 5 meter hoog.

Voortuin renoveren

Ik wil mijn L-vormige voortuin laten renoveren (zie bijlage). Circa 32 m2, huidige bestrating moet vervangen worden met nieuwe tegels (bv Ceramaxx Ardesia Nero). De buxus moet ook vervangen worden (ivm rups pest) En 2 kleine tuinbomen moeten ook weg.

Tuin leegmaken en betegelen

Ik wil graag mijn achtertuin van ongeveer 6x10m vrijwel helemaal leeg laten halen en opnieuw laten betegelen en een (kunst)grasveld laten aanleggen Nu heb ik een grasveld van ongeveer 4x5m wat verkleind moet worden. De rest moet opnieuw betegeld worden.

Tuin afgraven en egaliseren

Ik wil graag circa 9 vierkante meter tuin afgraven, egaliseren en zand afvoeren t.b.v. aanleg terras achtertuin. Achterom via poort, breedte poortingang i.v.m kleine graafmachine: 84 cm

Boomstronk weg freezen

Graag wil ik een boomstronk uit de tuin laten wegfrezen. De stronk staat op de hoek van de tuin en is zeer goed te bereiken.

Omgewaaide schutting herstellen

De schutting in de achtertuin is beschadigd als gevolg van storm (in maart 2019). Het een en ander dient hersteld te worden. De schutting is 7 tot 8 meter (in de lengte). Graag zou ik een duurzame oplossing willen, zodat de schutting niet telkens hoeft te worden gerepareerd bij stormschade. Graag herstelofferte. Zo nodig kan ik foto's van de schutting nasturen.

Vijverfolie vervangen

Drie jaar geleden heeft een tuinman mijn tuin rond de vijver wat gerenoveerd en nieuwe vijverfolie in de vijver gelegd. Sinds vorig jaar augustus zit 'ergens' in de bovenrand (15 cm) van de folie een lek. Hij komt het probleem niet oplossen want hij denkt dat er een reiger of katten de lek veroorzaakt hebben. Ik denk zelf aan de lasnaad die in de folie zit. We komen er dus niet uit. Maar ik wil weer een leuke vijver hebben. Wat kost het vervangen van de folie? De folie ligt deels onder de stenen en onder de tuin. De vijver is ongeveer 1,80 bij 2,40 meter, en 45 cm diep.

Tuin bestraten en kunstgras aanleg

Mijn tuin herbestraten. Tegels eruit en afvoeren en nieuwe tegels erin. Stuk kunstgras aanleggen. Ook bloembakken erbij. De tuin is 45 m2. Graag een vrijblijvende offerte.

Tuin afgraven en puin opbrengen

De tuin bij onze nieuwbouwwoning moet 20 cm worden afgegraven en er moet 15 cm puinzand worden opgebracht. De tuin is niet met een minigraver bereikbaar. Het gaat om 45 m2.

Deur van tuinhuis vervangen

Door of 'tuinhuis' is broken (taken part in two pieces). The door should be repaired or replaced. Thank you,

Hazelnootboom rooien

Hazelnootboom (meer een grote struik) verwijderen en afvoeren met wortel en al. Er is goed bij te komen.

Composiet balkon plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met composiet leggen op mijn balkon. Het moet alleen gezaagd worden. En ik zoek iemand om het samen mee te leggen. Het gaat om 21 m2. De planken heb ik zelf al. Ik hoor graag van u.

Borders zomerklaar maken

Graag wil ik mijn tuin weer opgeruimd en netjes hebben voor de zomer met eventueel nieuwe beplanting in de borders.

Trampoline ingraven en installeren

Wij zouden graag een trampoline van 350 bij 250 cm willen laten ingraven. Tevens mag deze ook geïnstalleerd worsten. Hierom willen we grasmatten. Ongeveer 20-30 m2.

Tuin aanleg - Nieuwbouwwoning

Wij wensen graag een tuin met enkel gras en tegels zoals in het ontwerp geschetst. Indien mogelijk graag een paar lampjes voor het gangpad richting de poort optioneel aanbieden. De tuin is een kleine 4.90 meter breed en ongeveer 10.50 meter diep.

Bestrating en plantenborder aanleggen

De achtertuin heeft een oppervlakte van ongeveer 65 m2. De oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin geëgaliseerd moeten worden, er is een hoogteverschil van 15 cm. Daarna wil ik graag tegels van 60 bij 60 cm laten leggen met een border aan de zijkant. Deze zal ik zelf gaan opvullen. De tuin heeft een achterom.

Boomstronk verwijderen

De boomstronk ligt in achtertuin. De achtertuin is via de garage met puntdak bereikbaar met aan de achterkant een normale loopdeur.

Aanbrengen Sedum groen dak

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor de aanleg van Sedum op een plat dak (dakterras) op de 1e verdieping. Het gaat om een deel van het dak, ongeveer 13 m2. Dit oppervlak bestaat uit verschillende smallere stroken. De huidige dakbedekking is dakleer, zonder grind. Wel ligt er een eiland van betonnen terrastegels op het dak, hieromheen zou de Sedum komen.

Schutting in de tuin plaatsen

Ongeveer 10 meter lang en 1,85 cm hoog. Mijn voorkeur gaat uit naar Praxis Central Park tuinscherm, grenen recht van 180 x 180 cm. Paalhouders en palen moeten er bij. Kunnen er betonnen palen geplaatst worden voor de bovengenoemde schutting? Ik heb het nog nagemeten, het is 10 meter en 10 cm. breed. Ik denk dat er plaats is voor 5 schuttingen inclusief palen. Omdat ik geen auto heb om de schuttingen op te halen, vraag ik de vakman vriendelijk om de schuttingen te gaan leveren. De bestaande schutting blijft staan en dan komt mijn schutting voor de oude schutting.

Renoveren van onze voortuin

Ik zoek een hovenier die onze voortuin kan renoveren. We hebben zelf al een ontwerp bedacht. Dit ontwerp bespreek ik graag met de hovenier. Onze voortuin is ongeveer 50 m2. We hebben een cartalpa en 2 taxusblokken die we willen behouden en verder willen we een paar stenen borders.

Tuin egaliseren ten behoeve van bestrating

Het gaat om het uitgraven en opvullen met geel zand van de tuin en ten behoeve van de bestrating. Het oppervlak van de tuin is 52 m2.