Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Eindhoven of directe omgeving.

3277 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete aanleg voor- en achtertuin nieuwbouwwoning, zwemvijver aanleggen, achtertuin met terras aanleggen, twaalf tuinen afgraven, tuin vernieuwen, tuin renoveren, tuinaanleg bij nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, moeilijk bereikbare tuin afgraven en terras plaatsen, zwemvijver aanleggen, keerwand plaatsen en terras leggen, voor- en achtertuin renoveren, grasveld aanleggen, tuin renoveren, achtertuin aanpassen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Eindhoven:

Tuinrenovatie

Tuin is 6 m breidt en 17 diep. Wil graag 11 meter betegeld en 6 m gras.

Tuin leeghalen en betegelen

Ik wil graag de (verwilderde) voortuin geheel leeg laten halen en de materiaal laten afvoeren. Daarna kan de tuin betegeld worden en een vaste plantenbak gemaakt worden. Het gaat om nog geen 50 m2. Het is goed toegankelijk.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schuttun laten plaatsen van 14 meter lang. Hoeveel kost dit

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Voor een speeltuin in eindhoven

Grondwaterput in speeltuin

Grondwaterput voor in een speeltuin in Eindhoven Rond 90 mm

Waterput of puls slaan

Vraag: een grondwaterput kunnen slaan die niet door middel van waterdruk gemaakt wordt. Wij wonen in de wijk Meerhoven (nabij vliegveld) te Eindhoven en zouden graag met u in contact komen om een indicatie te krijgen van wat noodzakelijk is zoals eventuele vergunning, uw aanpak en welke kosten hiermede gemoeid kunnen zijn. Bijkomende vraag:of u ook voor een pomp en aansluitingen zorg kan dragen, etc. Omdat het momenteel vakantieperiode is denken wij eerder aan de maand oktober zodat een en ander voor het volgende jaar gerealiseerd kan zijn. In afwachting van uw reactie,

Tuin afgraven en egaliseren

Onze voortuin (met aanhanger te bereiken ondanks auto vrije straat) was een klein bosperceeltje van 6,4 bij 4,5 meter. De bomen zijn a gekapt en ik ben aan het uitgraven begonnen. Er zijn al 2 aanhangers grond afgevoerd. Gezien de hoeveelheid werk, toch maar besloten om het uit te besteden. Complete tuin, minus 2 aanhangers dus, moet tot ongeveer 15 cm worden uitgegraven, daarna grotendeels vullen en egaliseren voor bestrating. Ongeveer 4,5 bij 3 meter vullen met zwart zand voor tuin aanleg. Afvoer oude grond en aanvoer en levering nieuwe grond is voor de hovenier. Bestrating en tuinaanleg wil ik graag zelf doen. Zie de bijlage voor de huidige situatie.

Voortuin helemaal leeg maken

Alle beplanting en vlonders moeten eruit en afgevoerd worden. Het gaat om een tuintje van ongeveer 6 x 3 meter. Goed bereikbaar.

Bamboe verwijderen

Op de grens met onze buren ligt een smalle strook tuin met wat struiken en een grote hoge bamboe (phylostachus). Deze geeft overlast: lekkage bij de buren en bij ons een garagedeur die niet meer open gaat doordat de bestrating omhoog komt. Tot onze spijt zal de bamboe verwijderd moeten worden, het gaat om 16 meter bij 1.50 meter. Graag horen wij wat zoiets gaat kosten.

Tuin opknappen

Het betreft het opknappen van de tuin van een huurhuis. Mijn budget ligt rond de € 3000,-. De tuin is ongeveer 50 m2. Hier ligt momenteel zand en worteldoek, dit zou uitgegraven moeten worden. Verder heb ik een bak die ik graag als vijver zou willen gebruiken. Er moet een aantal graszoden worden gelegd en aan de schaduwzijde van de tuin wil ik een borders van bijvoorbeeld grote keien. En ik zou graag een klein bordes willen van circa ( 2 x 2 meter). De stenen hiervoor zijn aanwezig.

Tuin afgraven en egaliseren

Ik wil mijn achtertuin laten uitgraven, egaliseren en puin vrij maken. Er bevinden zich nog struiken, takken en stenen die afgevoerd dienen te worden. Wij gaan verbouwen en hebben een tuin die oploopt. Het zal gaan om 12 x 12 meter, maar dit nu nog een ruime schatting. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning en de achtertuin is bereikbaar door de woning heen. Per 1 augustus.

Bestraten en een stuk nepgras leggen

Ik zou graag een groot deel van de tuin bestraat hebben met 1 bij 1 meter stenen. Het gedeelte waar tegels moeten komen is 40 m2. Daarnaast moet er een gedeelte van 15-20 m2 met kunstgras of echt gras worden belegd.

Voortuin van plantenbakken en bestrating voorzien

Onze voortuin opnieuw laten bestraten + aanleggen van hoge bakken voor planten als jullie daarin kunnen voorzien?

Achtertuin aanleggen met gras en tegelwerk

Ik heb een achtertuin van 36 m2 waarvan 20 m2 kunstgras moet worden en 40 m2 tegels. Ik heb een achterom.

Tuin laten renoveren

Tuin uitgraven (10-15cm) en opnieuw ophogen i.v.m. met grind en puin wat in de grond zit, het uit te graven oppervlakte is circa 50 m2. Een deel van de tuin moet bestraat worden met 60 x 60cm beton tegels, circa 27m2. Er moeten ook nog twee boomstronken verwijderd worden. Er moet een nieuwe schutting geplaatst worden van 2 meter hoog, 21 planks (grenen) met betonpalen (antraciet) en betonnen onderschot op de erfscheidingen. Aan de linker zijde circa 7 meter en aan de rechter zijde circa 13 meter. Er moet ook een nieuwe poort geplaatst worden (twee deurs 160 cm). De schuttingen doe ik samen met de buren dus in totaal wil ik vier offertes, de tuin renovatie en voor de schutting aan iedere kant en de poort nog apart. Misschien moet er nog wat verwijderd worden voor de toegankelijkheid.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen van diameter 40 cm, achtertuin er is een achterom.

Dennenboom in voortuin verwijderen

Dennenboom in voortuin verwijderen. Hoogte van de bomen: Hoger dan 6 meter. Omtrek van de stam in cm:Rond 60cm. Hoe kan de boom worden bereikt? Vrij toegankelijk. Graag twee offeretes doen: een met het boomstronk verwijderen en andere zonder het boomstronk verwijderen.

Tuin onderhouden

Wij zijn op zoek naar een hovenier voor het onderhoud in het voor- en najaar. In het voorjaar gaat het om het snoeien van de haag en de klimop. In het najaar gaat het om het snoeien van de bomen en struiken. De voortuin is 4 meter breed en 3 meter diep en de achtertuin is 9 meter breed en 12 meter diep. Incidenteel misschien aanvullende klussen.

Vijver schoonmaken en voorzien van nieuwe aanplant

Vijver van 4 x 3 meter. 80-90 cm diep. De bodem is 7 jaar niet schoongemaakt. Veel bladafval. Graag de vijver schoonmaken en waterplanten verversen. En de vissen en salamanders behouden. De waterlelie die er nu inzit is verworden tot een soort eiland.

Tuin afgraven en weer ophogen

Wij willen graag onze nieuwbouwtuin, nog niets aan gedaan, 15 cm diep afgraven en het weer met nieuw zand ophogen. Het gaat om een rechthoekige tuin, alleen een tuinschuurtje aanwezig in de hoek, van 56 m2. Het zand om op te hogen zou dan 20 m2 geel zand, voor tegels, en 36 m2 tuinaarde, voor gras / beplanting, betreffen. De tuin is goed bereikbaar, 1 meter brede doorgang achterom. Kunnen jullie een offerte opstellen voor dit werk?

Betonnen schuttingpaal laten vervangen

Tijdens de storm in januari is 1 van de 3 betonnen palen van onze schutting onderaan afgebroken. Ik wil graag weten wat het kost om alleen de afgebroken betonnen paal te laten vervangen.

Vijver verwijderen

Verwijderen van de vijver 8 m². Eventueel verwijderen omliggende planten, terras, gras. Tuin is circa 40 m². Tuin bereikbaar via steeg/poort.

Buxushaag vervangen

Wij hebben een mooie buxushaag helaas vol met de buxusmot in de achtertuin. We willen de haag laten vervangen door de Japanse hulst aangezien die niet gevoelig zou zijn voor vervelende beestjes of schimmels en makkelijk in onderhoud is. De klus betreft het verwijderen en afvoeren van de buxus en het aanschaffen en plaatsen van de Japanse hulst. Het gaat om ongeveer 22 meter haag, iedere kant 11 meter inclusief de hoeken. De achtertuin is goed bereikbaar.

Stronk van hazelaar weghalen

Stronk verwijderen

Grote eiken inkorten

Om eventuele toekomstige storm schade te voorkomen wil ik 9 grote eiken (geschatte hoogte 12-14 meter) ingekort hebben, mogelijk kandelaberen van de eiken. (Recentelijk gezien dat dit kan zonder dat ze dood gaan, en dat ze na het inkorten weer nieuwe scheuten en takken krijgen) De bomen zijn minstens 40 jaar oud en nog nooit eerder ingekort. Zie bijgesloten foto van enkele van de bomen.