Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Eethen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Eethen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Eethen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Eethen of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Eethen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Eethen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Eethen:

Tuin afgraven vullen met zand

Ik zoek een hovenier die een stuk van 70 m2 kan afgraven in mijn achtertuin en kan opvullen met speciaal zand. Dit word een "honden bak". Er moet drainage aanwezig zijn. Dit stuk van 70 m2 moet ongeveer 30 cm worden afgegraven. Het gaat om een vrijstaande woning waarvan de achtertuin erg goed bereikbaar is.

Schutting van beton en hout laten plaatsen

Het gaat om het leveren en plaatsen van een schutting van 9 meter lang en 1.80 meter hoog. Er dienen antraciet kleurige betonnen palen en onderplaten gebruikt te worden en houten schuttingsdelen. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen.

Vijver uitgraven in de tuin

Ik wil een vijver laten uitgraven van 7 x 4 x 1.5 meter. Dit is in de achtertuin, en breedte vd poort is 1 meter.

Walbeschoeiïng leveren en plaatsen

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het leveren en plaatsen van een beschoeiing. Lengte is ongeveer 36 meter in totaal, in 2 stukken waarvan 1 met een 90 graden hoek. Hoogte circa 1.60 af waterpeil. Inclusief het aanhelen van de grond. Er is nog geen beschoeiing. Mocht u meer informatie nodig hebben, neem dan even contact op. Geen haast maar eind februari moet het in ieder geval klaar zijn en ik wil dat u het in een aansluitende periode realiseert.