Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Eersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Eersel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Eersel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Eersel of directe omgeving.

45 klanten uit Eersel bevelen een bij Casius in Eersel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Eersel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, damwand in staal of beton, tuin bestraten, tuin/Garden, tuin aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, tuin ontwerp en aanleg, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin, fundatie aanpassen en nieuwe houten schuur bouwen, waterbron slaan voor tuinberegening, nieuw tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Eersel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Eersel:

Waterput slaan boren of pulsen in achtertuin

waterput van circa 7 mtr diep ,Een buisdoorsnede circa 90 a 100 mm Reeds een gat van 1,75 mtr diep van 1 bij 1 mtr Wat gaat het kosten om deze put te maken incl pijp sok etc

Tuin voorzien van kunstgras

Onze tuin voorzien van kunstgras. De tuin bedraagt ongeveer 45 m2. Er liggen nu tegels op en 10 cm wit zand. De tegels kan ik er zelf uithalen.

Gemetselde schutting met hout plaatsen

Momenteel zijn wij ons aan het oriënteren op de uitbreiding van onze schutting ter vergroting van de tuin. De vorige bewoners van ons huis hebben ervoor gekozen een klein deel van het erf buiten de tuin te laten (zie foto's, "gele tegels"). Wij zouden dit graag bij onze tuin willen betrekken. De huidige schutting is gemetseld met houten panelen. Het te plaatsen deel zou een lengte hebben van 3,0 meter en een breedte van 2,6 meter, beiden met een hoogte van 1,90. Eventueel kan het huidige paneel van 2,6 meter misschien hergebruikt worden. Kunt u mij misschien een schatting geven van wat het plaatsen van een dergelijke schutting via u zou kosten?

Nieuwe schutting plaatsen

Oude schutting verwijderen en nieuwe plaatsen. Aankoop en vervoer vanaf Gamma. Vier schuttingdelen van 180 x 180 cm. Het gaat om een eenvoudige houten schutting, met 1 hoek en montage palen.

Poort leveren en plaatsen

Ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor een houten poort, recht model, klasse 2 hout, hoogte 1 meter, breedte 3,60 mtr. Inclusief beslag en 2 palen. En tevens wat het zou kosten om deze te plaatsen. Alvast vriendelijk bedankt voor uw reactie.

Toogschermen plaatsen

Ik wil graag 4 toogschermen laten plaatsen, de oude schutting is al verwijderd. De toogschermen zijn van hout en 1,80 bij 1,80 meter groot, houten palen en ijzeren paalhouders. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen van een poortdeur

Wij willen onze oude poortdeur van 120 cm breed (van muur tot muur gemeten) en 2 meer hoog graag laten vervangen. Wij willen een nieuwe hardhouten poortdeur laten plaatsen. De poortdeur moet onderhoudsvriendelijk zijn en we denken aan een uitvoering in bijvoorbeeld Modywood, Larix of Bankirai. Er moet ook een slot in worden geplaatst. De bestaande poort moet afgevoerd worden. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Schutting bij een hoekhuis plaatsen

Kunt u een offerte maken voor rond mijn hoekhuis? Ik heb nodig: totaal 16 schermen 29 meter schutting 9 betonpaal 10 x 10 x 330 antra met pin platte kop 5 betonpaal 10 x 10 x 270 antra met pin platte kop 5 betonpaal 10 x 10 x 270 antra platte kop zonder pin inclusief Bevestigingsmateriaal en afdeklatten 16 betonplaat antraciet 3 x poort stalen frame 100 x 200 inclusief Hang en sluitwerk met cilinderslot 4 balken 5/10 geschaafd 200 lang Graag ontvang ik een offerte voor de prijs voor 21 planks en 19 planks , de overige materialen zijn al besteld.

Schutting met tuinpoort plaatsen

In mijn achtertuin wil ik een houten schutting met een poort geplaatst hebben. De lengte is in totaal 4 meter. Tussen een schuur en een andere schutting plaatsen. De poortdeur van 1 meter of 1.5 meter breed, bij voorkeur in het midden van de schutting. Deze deur mag gebruikt zijn, zolang hij nog goed bruikbaar is. Houtsoort : Grenen of vuren. Graag een offerte.

Coniferen verwijderen en schuttingen plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van 12 meter coniferen die 2 meter hoog zijn. Hierna dient er een schutting geplaatst te worden met betonnen palen, betonnen onderplaten en daarboven houten schuttingsdelen.

Schutting met afsluitbare poort plaatsen en overkapping

Ik wil een schutting met poort, liefst een schuifdeur, met een slot op de deur. En aan de schutting een overkapping van 2,5 x 3 tussen twee bergingen in maar zonder daaraan bevestigd te worden. De breedte inclusief poort is in totaal 3 meter en hoogte 2 meter.

Houten schutting plaatsen

Graag advies en offerte voor circa 39 meter schutting en 1 poort van 90 centimeter. Graag hout maar het hoeft niet het duurste te zijn want het is een huurwoning. Aangezien ik in een hoekhuis woon, wil ik graag een stevige schutting. Als het mogelijk is met horizontale planken. Graag een offerte voor het leveren en plaatsen apart?

tuin

Geen idee met de voortuin. Al 4 maal indeling gemaakt.

Ik zou graag een tuinontwerp en evt ...

Ik zou graag een tuinontwerp en evt aanleg willen. Waarbij ik een opentuinhuisje wil met daarvoor een vijver en een vlonder. En een verdere beplanting van mijn tuin. Mijn tuin ligt op het westen en is direct gelegen aan het plantsoen zowel achter als langszij.