Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan in de tuin:

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een irrigatieput laten slaan voor mijn gazon en planten. Put moet tussen de 12 en 20 meter diep zijn. Grondsoort is zand (Drunen, Noord Brabant). Eventueel met leveren van pomp.
Onze klant uit Drunen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan in de tuin uit heel Nederland:

Waterput slaan of spuiten

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het slaan van een waterput. Voor het besproeien van de tuin.

Waterput slaan in de tuin

Mijn grondoppervlak is ongeveer 700 m2. Daarop staat een woning en een berging. De drupinstallatie is aangelegd maar er moet nog een put komen omdat de druk van de waterleiding niet hoog genoeg is. Het gaat dus om een put slaan en een pomp plaatsen. Goed toegankelijk allemaal.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan in mijn achtertuin. Het betreft een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is. De put moet 10 meter diep worden.

Radiator verwijderen en waterput slaan

Het verwijderen van een kleine radiator en het stoppen van de leidingen. Afhankelijk van de kosten heb ik ook nog een andere klus namelijk het plaatsen van een waterput in mijn achtertuin. Daarvoor moet een waterleiding van ongeveer 10 meter door de kruipruimte gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte voor: 1) alleen het verwijderen van de radiator en het stoppen; 2) punt 1 en het plaatsen van een waterput. Om de kosten redelijk betaalbaar te maken, plaats ik later zelf een kraan op het waterput.

Waterput slaan in tuin

Ik wil graag een waterput in mijn tuin voor beregening en vijver.

Waterput in de tuin laten slaan

Waterput in de tuin laten slaan. De tuin is 15 x 15 meter. Het ontwerp is nog niet gemaakt, maar het zal vooral gras zijn, en een border. De tuin heeft een achterom.

Waterput slaan voor diverse doeleinden

Waterput in de tuin slaan om de tuin te besproeien. Graag schoon water uit de put. De tuin heeft een achterom. Er kan een auto door.

Waterput in de tuin slaan voor een beregening

Ik wil een waterput ten einde onze paardenbak en weiland, tezamen 1600 m2 groot te besproeien. De tuin is zeer goed bereikbaar. De put dient waarschijnlijk 25 meter diep te worden.

Waterput slaan voor een beregeningssysteem

Wij willen graag een waterput in de tuin laten slaan. Het beregeningssysteem van de tuin is al aanwezig, maar aangesloten op de waterleiding. Oppervlakte perceel betreft 2200 m2, inclusief huis. Het water zal ook gebruikt worden voor een zwembad, jacuzzi en bijvullen van de aanwezige vijver. De tuin is goed bereikbaar voor het grotere geschut. Er moet ook een pomp op worden aangesloten.

Waterput laten slaan in de achtertuin

Waterput slaan in de achtertuin: Ik wil graag een waterput, inclusief een pompje, laten slaan in mijn achtertuin. De diepte wordt ongeveer 5- 10 meter. De diameter wil ik graag in overleg met de vakman bepalen. Het water wordt gebruikt voor sproeien van de tuin.

Partners

Partners van Casius