Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor zwarte grond afvoeren:

Zwarte grond afvoeren

1 m3 zwarte grond afvoeren
Onze klant uit Dorst (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwarte grond afvoeren uit heel Nederland:

Zwarte grond weggraven en opvullen met wit zand

Ik wil dat de achtertuin en zijkant van de woning opgegraven en opgevuld worden met wit zand. De zijkant van de woning is 1,5 meter breed. De totale oppervlakte is 81 m2.

Houtkachel met rookafvoer buitenlangs installeren

We willen de rookafvoer buiten langs de buitenmuur aanleggen. De afvoer op de begane grond naar buiten brengen en dan langs de gevel omhoog. Daarna de houtkachel aansluiten. Kunt u de dubbelwandige pijp in een grijze of zwarte kleur leveren?

Zwarte grond afgraven en afvoeren

Voor het plaatsen van een trampoline van 3 bij 2 meter moet er zwarte grond worden afgegraven (ongeveer 1,5 m3) en afgevoerd. De afstand tussen de afgraaf plek en de plek waar het in een aanhangwagen kan worden gestort bedraagt 40 meter.

Kunstgras aanleggen

Voor nieuw bouw woning circa 17,5 m2 (2.4 x 7,2 m) aanleggen kunstgras op deels zwarte grond

Trapleuningen vervangen

Wij willen onze houten trapleuningen (laten) vervangen door mat zwarte metalen/stalen ronde trapleuningen. Het betreft twee trappen (2 x trap met twee kwarten, linksom): begane grond naar 1e verdieping & 1e verdieping naar zolder. Voorwaarde is dat de nieuwe trapleuningen gemonteerd kunnen worden op de al aanwezige montage/bevestigingspunten in de muren/hout (zie foto's). Indien mogelijk willen wij ook graag de huidige trapleuninghouders behouden. De nu aanwezige trapleuingdelen hebben de volgende maten (zie foto): - 2 x 50 cm - 1 x 60 cm - 1 x 90 cm - 1 x +/- 99 cm - 1 x +/- 115 cm - 2 x lange delen met kromming van +/- 250 cm Graag zouden wij voor deze klus + nieuwe trapleuningen een prijsopgave ontvangen. Met vriendelijke groet.

Oprit en vloer blokhut bestraten

Het bestraten van de oprit ( 5x3) en pad 4x1. 5 en fundering ( bestrating) waar blokhut op komt te staan ( 2. 5x3. 00). Op de oprit ligt nu grind op het pad liggen nu betontegels het vlak voor het tuinhuis is zwarte grond.

Zwarte grond uithalen en afvoeren

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van 4 m3 (30 m2 a 20 cm diep) tuinaarde laten uithalen en afvoeren. Het gaan om een zijtuin die oprit gaan worden.

Schone zwarte grond afgraven

Er moet 6m3 schone zwarte grond afgegraven worden incl afvoer hier van . Ivm aanbouw

Grond afvoeren

Ik heb na werkzaamheden door landschapsbeheerder Prolander een vochtprobleem in mijn huis. Er moet nu binnenkort grond uit de kelder worden weggraven. Ik moet aan Prolander een offerte sturen van de kosten. Ik zoek nu een bedrijf dat mij een prijsopgave kan verzorgen voor het afvoeren van 2 m³ zwarte grond uit die kelder. Ik bezit geen 'schoongrondverklaring'.

Tuin afgraven, aarde storten en tegels schoonspuiten/recht leggen

Mijn tuin is nu overwoekerd met wildgras en onkruid (geen uit de klauwen gelopen gazon). Ik wil hier graag vaste planten laten planten, maar daarvoor moet er eerst wat afgegraven worden en nieuwe aarde voor in de plaats komen. Hoeveel afgegraven moet worden is lastig in te schatten, maar de bovenste laag grond is keihard dus zou een kleine graafmachine handig zijn. De huidige tegels zijn vuil en liggen deels scheef door verzakking. Tussen de voegen zitten grasknollen en distels. De tegels wil ik laten schoonmaken en recht laten leggen, waarbij ook het gras tussen de voegen wordt verwijderd. Op sommige plaatsen zijn de tegels verzakt, waardoor enig zand nodig is. Verder is er nog ongeveer 20 meter opsluitband nodig. Tenslotte wil ik een deel van de tegels (ongeveer 250 x 300 cm) laten verplaatsen naar het midden van de tuin, om daar een terras te creëren. Het gat dat daardoor wordt gecreëerd graag opvullen met graszoden (zie foto). Het afvoeren en aanvoeren van aarde is lastig via de achterkant van de tuin te doen omdat je daar volgens mij niet goed met een container(wagen) kunt komen. Misschien kan dit wel, maar dat laat ik graag ter beoordeling over aan de vakman. Het totale oppervlakte van de tuin is ongeveer 60 m², tegels / grond ratio is ongeveer gelijk. Samengevat: - bovenste laag grond van 30 m² afgraven - aanvullen met zwarte grond - egaliseren - tegels schoonspuiten en gras / onkruid verwijderen onder tegels - tegels opnieuw leggen met opsluitband - vierkante groep van tegels (250 x 300 cm) verplaatsen naar het midden van de tuin - graszoden plaatsen van 250 x 300 cm. Dit zijn geschatte maten, het secure meetwerk laat ik graag over aan de vakman.

Partners

Partners van Casius