Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom plus stronk verwijderen:

Boom plus stronk verwijderen

Wij willen graag de boom van de foto laten kappen en de stronk laten verwijderen. Het snoeiafval mag worden meegenomen, maar de stam en de dikke takken mogen blijven liggen. De omtrek van de boom is ongeveer 170 centimeter.
Onze klant uit Deurne (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom plus stronk verwijderen uit heel Nederland:

Coniferenhaag verwijderen, boom rooien en stronk frezen

Koniferenhaag verwijderen en boom rooien en stronk frezen plus afvoer Hoe groot is de haag : 35-40m Hoe groot is de boom : 8m, stronk verwijderen Waar staan deze units : Het huis is eeen hoekhuis, voortuin vakman neemt afval mee Ik ben op zoek naar een hovenier die in de voortuin van mijn hoekhuis circa 35 meter coniferenhaag en een boom van circa 8 meter hoog kan verwijderen. De stronk van de boom die gefreesd te worden. Het restafval dient de vakman af te voeren.

Boom kappen

Ik wil een berk kappen van 30 cm doorsnee en 15 meter hoogte. Hout kunnen we verbranden maar takken en nog meer takken uit de tuin plus een beukenheg van ongeveer 7 meter moeten door een versnipperaar.

Tuin opknappen

De werkzaamheden zijn als volgt: Bestaande struiken verwijderen en een boom, inclusief stronk afgraven van bestaande grasveld, met wortels van klimop Plaatsen van beschoeiingsschotten, 11 meter lang, en 1 meter hoog, plus de palen en verankering Opvullen met zand Plaatsen van schuttingen en planten

Stalen wenteltrap renoveren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb nu een stalen zwevende wenteltrap met houten treden. Werkzaamheden: Van begane grond naar 1ste verdieping de treden aan muur bevestigen met boom plus trap dicht maken. Van 1ste naar zolder de nieuwe treden plaatsen en aan muur bevestigen. Deze trap blijft open.

Boom kappen en stronk verwijderen

Naaldboom van 15 tot 20 meter omhakken plus stronk eruit Er kan een hoogwerker bij

Apenboom laten kappen

Het betreft een ape boom plus minus 12 meter hoog

Boom verwijderen inclusief wortels

Boom verwijderen ( 50 cm doorsnee) plus de wortels.

Boomstronk verwijderen

Ik ben benieuwd wat de kosten zijn om een boomstronk (alleen de stronk) uit mijn tuin te laten verwijderen (Zilverberk). Op de foto is de voortuin nog helemaal bestraat, dit is niet meer het geval. Alle stenen plus het groen rond de boom zijn verwijderd. U kunt er dus gemakkelijk bij!

Boom verwijderen en tuin aanpassen

Heer, mevrouw, Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor het verwijderen en afvoeren van een boom uit mijn achtertuin. Daarnaast het bestraten van de plek waar de boom stond plus het het creeeren van een border op een nieuwe plek Eventueel ook beplanting. Het beste lijkt me als iemand komt kijken zodat ik kan uitleggen wat de bedoeling is. Ik ben woonachtig in Haarlem-Noord Bij voorbaat dank voor uw reactie,

Voortuin ophogen en tegels herleggen

Boom weggehaald gewassen grindtegels 50x50 weggehaald en schoon gemaakt. Moeten weer opnieuw gelegd worden. Alles is op maat. Er moeten nog 14 tegels bij komen. Het is in de voortuin. Drie cm ophogen Drie tegels moeten op maat geslepen worden plus twee kleine sparingen.

Partners

Partners van Casius