Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom plus stronk verwijderen:

Boom plus stronk verwijderen

Wij willen graag de boom van de foto laten kappen en de stronk laten verwijderen. Het snoeiafval mag worden meegenomen, maar de stam en de dikke takken mogen blijven liggen. De omtrek van de boom is ongeveer 170 centimeter.
Onze klant uit Deurne (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom plus stronk verwijderen uit heel Nederland:

Boom kappen en stronk verwijderen

Naaldboom van 15 tot 20 meter omhakken plus stronk eruit Er kan een hoogwerker bij

Apenboom laten kappen

Het betreft een ape boom plus minus 12 meter hoog

Boom verwijderen inclusief wortels

Boom verwijderen ( 50 cm doorsnee) plus de wortels.

Boomstronk verwijderen

Ik ben benieuwd wat de kosten zijn om een boomstronk (alleen de stronk) uit mijn tuin te laten verwijderen (Zilverberk). Op de foto is de voortuin nog helemaal bestraat, dit is niet meer het geval. Alle stenen plus het groen rond de boom zijn verwijderd. U kunt er dus gemakkelijk bij!

Boom verwijderen en tuin aanpassen

Heer, mevrouw, Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor het verwijderen en afvoeren van een boom uit mijn achtertuin. Daarnaast het bestraten van de plek waar de boom stond plus het het creeeren van een border op een nieuwe plek Eventueel ook beplanting. Het beste lijkt me als iemand komt kijken zodat ik kan uitleggen wat de bedoeling is. Ik ben woonachtig in Haarlem-Noord Bij voorbaat dank voor uw reactie,

Voortuin ophogen en tegels herleggen

Boom weggehaald gewassen grindtegels 50x50 weggehaald en schoon gemaakt. Moeten weer opnieuw gelegd worden. Alles is op maat. Er moeten nog 14 tegels bij komen. Het is in de voortuin. Drie cm ophogen Drie tegels moeten op maat geslepen worden plus twee kleine sparingen.

Tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning

Betreft het aanleggen van de tuin bij onze nieuwbouwwoning, in totaal 265m2. De achtertuin is 9,5 meter diep, vanaf achtergevel en 13 meter breed (op het zuiden), zij tuin is 4 meter breed en 13m lang (westen) en de voortuin is 11 meter breed en 3,5 meter diep plus een oprit van 53m2. In de achtertuin moet in elk geval plaats komen voor een fietsenschuur achter de berging (mag deels open zijn) met aansluitend veranda, ongeveer 2,40m hoog, 6,5-7m lang en 3m breed. Pergola rechts achter op houten terras vlonder van 3,5 x 4,5 m. Groot terras aan de achtergevel van 27m2 groot en betontegels, 2 paadjes van klinkers naar pergola en naar de veranda en de rest opvullen met gras. Een flinke boom (tegen inkijk achterburen) op zuidwest, liefst lang groenblijvend, snelgroeiend maar die niet te groot wordt (max 6-8 meter), rond de pergola nog wat andere grotere beplanting (bv vlinderstruik, hibiscus). Er moet een gat worden gemaakt voor de trampoline en verlichting / grondkabel voorbereiding. In de (zij)tuin gras aanleggen, vanaf waar de erker begint kijken we tegen een garagemuur aan en we zouden dit graag heel groen willen maken met behulp van een flinke border, beetje tropisch bv met varens. In de voortuin wordt al een groenblijvende haag opgeleverd. Verder een combinatie tegels en beplanting (nog nader uit te werken). De tuin moet onderhoudsvriendelijk zijn. Erfafscheidingen moeten we nog afstemmen met de buren. Afgraven en opvullen met zand/puin/aarde zouden we ook graag meenemen in de offerte.

Boom weghalen uit de tuin

Een boom verwijderen plus minus 15 a 20 meter hoog. Het is een Es. De stronk mag blijven zitten. De boom kan niet vallen, achter het huis is een speelpleintje.De bom moet verwijderd en afgevoerd worden.

Boomstronken verwijderen

Graag een indicatie van de kosten voor het verwijderen van een boom(stronk), deze is een kleine 2 meter hoog (rechts op de foto) plus een korte stronk. Korte stonk is reeds tot iets boven het maaiveld afgezaagd (linksonder op de foto). Deze moeten inclusief de wortels worden verwijderd omdat ik hier een blokhut wil plaatsen. Daarnaast optioneel het egaliseren van een kwart cirkel (3m2) gras, rond de boomstronk, die nu middels grond wat oploopt.

Boom met wortels laten kappen

We hebben een huis gekocht. In de tuin staat een boom van 15 meter lang. Die willen we weg hebben, plus de wortels in de grond. We willen namelijk de schuur uitbreiden. Graag mailen i.v.m. met werk.

Partners

Partners van Casius