Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor buxushaag verwijderen en afvoeren:

Buxushaag verwijderen en afvoeren

In de voortuin is de Buxushaag kaal gevreten door de bekende rups. Zoek iemand die Buxus-haag met wortels verwijdert en afvoert. Gaat om 19 meter Buxus met hoogte 45 cm en breedte 30 cm. Verder als eventuele optie in de offerte opnemen wat het kost om nieuwe zwarte aarde in de vrij komende ruimte te laten doen.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buxushaag verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Buxushaag verwijderen en afvoeren

Ik wil mijn buxushaag laten verwijderen. De haag is 3 bij 0,5 meter. Ook moeten er 2 buxusbollen van 1,2 bij 0,80 cm verwijderd worden. Ze zijn aangevreten door de buxusrups. Het afvoeren moet ook door de vakman worden gedaan.

Heg verwijderen, afvoeren en schutting plaatsen

Dode buxushaag van 4 meter moet uitgestoken worden en afgevoerd. Op dezelfde plaats moet een schutting worden geplaatst (nog niet gekocht). Liefst zo snel mogelijk, want ik ben zelf gestart en heb 1 struik verwijderd en een paar kort gesnoeid. Ik krijg de rest van de struiken er niet uit en wil niet te lang zonder afscheiding naast de buren zitten. Er is een achterom.

Buxushaag verwijderen

Verwijderen van circa 10 meter buxushaag.

Buxushaag verwijderen en afvoeren

De buxus haag is aangevreten door de welbekende rupsen. Mogen helemaal eruit gehaald worden en afgevoerd. Het gaat om ongeveer 10meter.

Buxushaag verwijderen en afvoeren

Buxushaag in de voortuin is door de buxusmot aangevreten. Ongeveer 5m breed in totaal. We willen er zo snel mogelijk vanaf. Bereid om extra te betalen als het dit weekend nog gebeurt.

Buxushaag verwijderen

Er dient een buxushaag van 15 meter, inclusief wortels, verwijderd te worden en afgevoerd. De haag is goed te bereiken, deze staat langs de weg.

Buxushagen verwijderen en afvoeren

Ik heb een buxushaag in twee halve cirkels. De delen zijn ongeveer 5 meter lang en 60 cm hoog. Ik wil die haag graag met wortel en al laten verwijderen en afvoeren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Buxushaag vervangen door ander soort haag

De buxus haag van circa 14 meter en circa 120 cm hoog is aangetast door door de rups dus ik wil deze laten verwijderen. Hierna zal er of een nieuwe haag geplaatst moeten worden of een houten schutting van 120 cm hoog. Graag zou ik voor beide de kosten en mogelijkheden willen weten.

Buxushaag vervangen

Wij hebben een mooie buxushaag helaas vol met de buxusmot in de achtertuin. We willen de haag laten vervangen door de Japanse hulst aangezien die niet gevoelig zou zijn voor vervelende beestjes of schimmels en makkelijk in onderhoud is. De klus betreft het verwijderen en afvoeren van de buxus en het aanschaffen en plaatsen van de Japanse hulst. Het gaat om ongeveer 22 meter haag, iedere kant 11 meter inclusief de hoeken. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuinonderhoud

De werkzaamheden omvatten: • Het verwijderen en afvoeren van de haag en het dicht straten met bak stenen. (2 uur) • Onkruid verwijderen van de bestrating. (1 uur) • Bestrating schoonspuiten (1 uur) Tussen tuin: • Het verwijderen van de katten ren. (1.5 uur) • Het snoeien van de hele tuin en het verwijderen van het onkruid. (4 uur) • Het netjes maken van de plekken waar grind ligt. (. 5 uur) • Bestrating schoonspuiten. (1 uur) • Zorgen dat de tuin algemeen netjes er uitziet (1 uur) Voorkant woonhuis: • Het snoeien van de bomen en de buxushaag. (2 uur) • Het verwijderen van het onkruid uit de tuin en van de bestrating (2 uur) • Bestrating schoonspuiten. (1 uur) Ik verwacht dat aan tijd je zo’n 18 man uur nodig hebt. Het betreft zo'n 65 m2.

Partners

Partners van Casius