Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor ligusterhaag ongeveer 20 meter verwijderen:

Ligusterhaag ongeveer 20 meter verwijderen

Liguster is slecht moet eruit want wij willen een laag hekwerk plaatsen
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ligusterhaag ongeveer 20 meter verwijderen uit heel Nederland:

Boompjes en haag verwijderen

Graag 2 x vormboom inclusief wortels en Ligusterhaag verwijderen in achtertuin + 1 x boom verwijderen in voortuin inclusief wortels. Graag alles versnipperen en afvoeren (kosten hiervan graag apart vermelden). Achtertuin is redelijk bereikbaar, paadje tussen de huizen door is ongeveer 1 meter breed.

Perenboom verplaatsen

Ik vroeg me af wat het zou kosten om een perenboom uit te graven en te verhuizen. En ook of het praktisch mogelijk is. De boom staat namelijk vlak naast een ligusterhaag welke niet beschadigd mag worden omdat het erfafscheiding is. De boom staat ca. 6 jaar in de tuin maar de boom is al zeker 10 jaar oud. In eerste instantie stond het boompje in een pot. Later toen we hier zijn gaan wonen hebben we hem in de volle grond gezet. Daarna is de boom goed gaan groeien. Op een hoogte van ongeveer 1m 50/60 is de stamdikte ca. 33-34 cm (omtrek). De boom is ongeveer 5 meter hoog. De kroon is vrij smal. Uiteindelijk willen we de boom naar Wilnis verhuizen (3648 LH). Ik heb een foto toegevoegd uit 2012 en uit 2017 om de ontwikkeling van de boom weer te geven.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Heg verwijderen en schutting plaatsen. De heg is ongeveer van 13 meter, ligusterhaag. Het is één lang stuk, met de buren verbonden. Deze mag met wortel verwijderd worden en afgevoerd worden. De plek is te bereiken via een looppad met twee hekjes. Deze zullen tijdelijk verwijdert moeten worden, ze kunnen er wel uit. Daarvoor wil ik graag in plaats een houten schutting, bestaande uit schuttingsdelen met een toog en houten palen. Ik wil daar graag draadschermen ertussen, ongeveer 2. Het leveren van de schuttingsdelen mag meegenomen worden in de offerte.

Ligusterhaag verwijderen en afvoeren

Wij willen graag de ligusterhaag in onze achtertuin laten verwijderen en afvoeren, omdat we daar een nieuwe schutting willen laten plaatsen. Het gaat om een haag van ongeveer 15 meter lang en ongeveer 3 meter hoog (stam tot 2 meter). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ligusteraag vervangen door een schutting

Ik heb langs de tuin bij mijn hoekwoning een ligusterhaag staan van 2 meter hoog en ongeveer 15 meter lang. Ik wil die haag graag, inclusief de wortels laten verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik er een hout-beton schutting laten plaatsen. Ik wil dan betonnen platen aan de onderzijde en betonnen palen. Daartussen wil ik houten delen. Omdat in het voorjaar het pad langs mijn haag wordt vernieuwd, overweeg ik om dit begin 2017 te laten uitvoeren. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Ligusterhaag verwijderen en afvoeren

In de voortuin staat een ligusterhaag van ongeveer 3.50 meter lang en 1.30 meter hoog. Graag laat ik deze haag verwijderen en afvoeren.

Ligusterhaag verwijderen en afvoeren

Ik heb een ligusterhaag in de voortuin en aan de zijkant van de woning, ongeveer 8 meter in totaal hoogte 1,60 m ongeveer. Deze moet verwijderd en afgevoerd worden

Deel ligusterhaag vervangen

Namens mijn ouders wil ik graag een offerte aanvragen voor het vervangen van een deel van hun heg. Er is daar in de voortuin een ligusterhaag van ongeveer 5 meter lang en 115 cm hoog. De buurvrouw is per abuis met haar auto achteruit door de heg gereden, waardoor er een stuk van 2 meter breed is beschadigd. Dit stuk moet vervangen worden. Wij ontvangen graag een offerte voor de verzekering.

Ligusterhaag en gouden regen verwijderen

Wij willen graag onze ligusterhaag van ongeveer 0.7 x 1.8 x 31 meter laten verwijderen met wortels. Tevens de stam en wortels van een Gouden Regen, die tussen de heg staat. Ook graag alles afvoeren.

Schutting plaatsen en Ligusterhaag aanplanten

Ik wil graag een houten schutting laten leveren en plaatsen. Het gaat om 3 delen van 1.5 breed bij 1.8 meter hoog en in het verlengde het aanplanten van een ligusterhaag (ongeveer 1 meter hoog) over een lengte van ongeveer 2.5 meter.