Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, tuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, nieuwbouw tuin inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Den Bosch:

Tuin ontwerp en terras/vlonders aanleggen

Wij zijn verhuisd naar een nieuw appartement in Den Bosch en willen aan de slag met de tuin. Afmeting 20 x 4 meter en wij willen daar 4 sferen creëren: Lounge, eten, zonnen en terras/opslag diversen. Er liggen al gedeeltelijk nieuwe tegels, die ook gedeeltelijk verplaatst moeten worden en er moet een houten dek gelegd worden bij de gedeeltes van Lounge en Sundek. Graag ontvangen wij eerst een prijsindicatie.

Boom kappen en afvoeren

Dennen boom van ongeveer 5 meter in achtertuin wil ik laten kappen. Er is makkelijk door de poort bij de boom te komen. De boom staat naast de schuur dus deze kan niet ergens neervallen. Graag de boom afvoeren.

Trampoline ingraven en installeren

Ik heb een trampoline gekocht en wil deze graag in laten graven in de tuin. De trampoline heeft een afmeting van 195 x 275 cm. Er zit nu kunstgras met daaronder zand. Ook wil ik het zand laten afvoeren. We hebben een achterom dat uitkomt op een brandgang. De trampoline heb ik zelf aangeschaft, maar verder niets. Graag hoor ik wat de kosten van het ingraven en afvoeren van het zand zijn.

Nieuwe voortuin aanleggen

We willen een nieuwe voortuin en zijn benieuwd naar de prijs. We zaten te denken aan paar looptegels naar de voordeur met grind eromheen. De rest betegeld met mooie grote stenen en een planten bak in het midden gemaakt van stenen. En recht van de deur ook nog iets van plantenbakken. ( het boompje is er al uit) Wie de oude tegels af gaat voeren is in overleg, de tuin is makkelijk te bereiken en totaal 22 m2. Graag ontvangen wij een richtprijs inclusief materiaal + aanleg, en afvoeren van de oude stenen.

Bestrating en riolering in de voortuin vernieuwen en de achtertuin bestraten

We willen in de voortuin nieuwe riolering en bestrating met nep gras. We twijfelen wel of we nep gras en bestrating willen, of alleen bestrating met misschien vaste plantenbakken of dat we later losse bakken aanschaffen. De huidige riolering is van beton, dit moet vervangen worden en afgevoerd. We schatten dat er ongeveer 3-4 meter vernieuwd moet worden. Het gaat om een rijtjeshuis. De gemeente gaat de straat riolering aanpassen. Moet ik aanvragen wat ze gaan doen? In de voortuin hebben we alleen tegels. In overleg dat we dit misschien zelf doen, of dit willen laten doen. De voortuin is ongeveer 5 x 3 meter. In de achtertuin willen we bestrating en hoge tuinbordes. Oppervlakte achtertuin: is ongeveer 5 x 6 meter. Dit moet schuin aflopen vanwege een putje. Achter is er een verhoging, dit moet weg en gelijk gemaakt worden. Er moet een trap komen naar de schuur. We denken ook na over een vlonder. Dat we een deel laten bestraten en een deel met vlonders leggen. In de schuur is een achterom aanwezig. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Kunstgras leveren en leggen

Graag zou ik een stuk kunstgras van ongeveer 20 m2 willen laten leggen. Kunstgras is nog niet gekocht en hoef niet heel duur te zijn, moet voornamelijk functioneel voor ligt gebruik zijn. Ik twijfel of het eerst verhoogd moet worden (zie foto) of dat het zo geplaatst kan worden. De tuinpoort is waarschijnlijk breder dan 90 centimeter.

Schutting plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen in onze achtertuin is ongeveer 25 a 30 m2. Wij hebben het idee om deze in Zweeds rabat uit te laten voeren. De oude schutting zal waarschijnlijk door onszelf worden verwijderd, na overleg met de vakman wordt dit bepaald.

Vijver folie wisselen

We hebben een vijver van 10 m3 ongeveer 1.60 diep en 3 x 4 meter. Aan de zijkant is er een gat van ongeveer 5 cm heb ik al paar keer gelijmd maar elke jaar gaat ze weer open. Wat zou kosten om het professioneel af te laten plakken of folie wisselen? De gehele klus zal door de vakman moeten worden uitgevoerd, inclusief het uitgraven.

Het renoveren van een voortuin

Ik zoek een hovenier die onze verwilderde voortuin kan afgraven, ophogen met zand, egaliseren en bestraten. De voortuin is ongeveer 30 m2. De vakman moet de tegels regelen. De tuin is goed bereikbaar.

Gras frezen, egaliseren, bemesten en opnieuw inzaaien

IK heb mijn achtertuin geploegd - ben nu compost aan het verspreiden maar zoek nog iemand die kan frezen, egaliseren en opnieuw kan inzaaien. Bemesten in overleg. De tuin is 40 x 15 meter en goed bereikbaar voor kleine tractoren.

Tuin egaliseren, advies en uitvoer betegelen

Ik wil graag mijn tuin laten egaliseren. Het gaat om een tuin van +- 48,5m2, die vanaf de zijkant te bereiken is via een doorgang van 1m80 breed (scherm uit schutting). In de tuin wil ik graag tegels (laten) leggen. Ik weet nog niet precies wat voor tegels het gaan worden (keramisch, beton of anders). Er is mij verteld, dat het leggen van keramische tegels enorme kosten met zich mee brengt vanwege de ondergrond. Die moet van beton of iets dergelijks zijn. Indicatie voor de kosten daarvan is € 150 per m2..... Maar ik heb me ook laten vertellen, dat het ook op een andere manier kan of zelfs op alleen zand (met beetje cement) als er dikkere keramische tegels gebruikt worden. Mijn voorkeur gaat wel uit naar keramische tegels vanwege de voordelen bij die tegels, maar als de kosten te hoog worden, worden het waarschijnlijk betontegels. De tuin wordt niet gebruikt om bijvoorbeeld een auto neer te zetten. Ik wil naast een offerte ook graag weten wat ik zelf al ter voorbereiding zou kunnen doen om de kosten te drukken. In de tuin liggen nu stoeptegels, die ik zelf zal verwijderen. Ook zou ik eventueel de tuin al uit kunnen graven indien nodig. Ik hoor dan graag hoe diep er uitgegraven dient te worden. Bij het huis wil ik de tuin een beetje opgehoogd hebben, zodat de tuin beter aansluit bij het huis. De huidige poort wil ik verder naar achteren verplaatsen in de tuin, waardoor de tegels daar ook wat meer af moeten lopen, zodat we makkelijk in en uit kunnen met fietsen e.d.

Kleine patiotuin opknappen

Onze kleine binnentuin meet 6 x 6 m. De bestrating is verzakt en dient opgehoogd. De rest van de tuin vraagt om een beter ontwerp waardoor het optisch groter wordt. Wel graag groen (ook beter voor milieu).

Trampoline in laten graven

Ik wil mijn trampoline van 305 cm laten ingraven. Er moet ongeveer 40 a 50 cm diep gegraven worden. De tuin is bereikbaar d.m.v. een deur. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Schutting verstevigen

De 28 meter lange schutting bestaande uit houten palen met tussenin ijzeren matten met hedera begroeit, is verzwakt doordat de houten palen in de grond rotten. Graag willen we naast de houten palen ijzeren buizen laten plaatsen om zo de palen (en dus de schutting) te verstevigen.

Schutting plaatsen

Schutting hout/beton. Geimpregneerd hout (grenen/vurenhout) 12 meter en haaks erop 2 meter met een poort van een meter breed. Met afdeklat boven op schutting. Plaatsing begin mei. Graag offerte incl. Plaatsen en BTW.

Tuin uitgraven en egaliseren

Onze achtertuin is ongeveer 50 m2. We willen zelf een zeer eenvoudige tuin aanleggen van 50% gras en 50% terras. De werkzaamheden zijn als volgt: - 2 bomen rooien van 2.50 meter hoog - de tuin uitgegraven en egaliseren - 25 m2 terras leggen - 25 m2 gras zoden plaatsen Graag zou ik de kosten voor de werkzaamheden gespecificeerd willen zien op de offerte.

Terras verlengen met hout

Ik wil graag mijn bestaande tegel-terras verlengen met hout. Het gaat over 11 m2. Momenteel is dit gras, 5,5 x 2 meter. Wat mij betreft zou Europees hout volstaan.

Herstellen omgewaaide schutting

Vanwege de storm is onze schutting (bestaande uit eikenhouten palen) omgewaaid. Als bijlage een aantal foto's. Graag hoor ik van u of herstel mogelijk is en hoeveel dit zou kosten. Als dit niet mogelijk is, of u een indicatie kan geven voor het plaatsen voor nieuwe eenvoudige schutting (zowel van het deel dat is omgewaaid 1,5m als voor de totale lengte 8m). Indien mogelijk zou ik een offerte hiervoor willen ontvangen om deze bij de verzekering voor te leggen.

Tuin ontwerp laten tekenen

Voor de achtertuin zouden wij graag een ontwerp willen laten maken. De tuin is 144 m2 groot en er dient bestrating, beplanting, verlichting en een schutting geplaatst te worden. Het aanleggen willen wij zelf verzorgen.

Dakterras zomerklaar maken

Op het bestaande dakterras ligt nu deels tegels, deels kiezels liggen. 40-45 m2. Dit moet vernieuwd worden. Ook afvoer bestaande materialen. Tevens wil ik er een pergola laten aanleggen over deel van het dakterras met verstelbare schaduwdoeken. Het dakterras is op de eerste etage gelegen en zal of via de woning of via de tuin van de beneden buurvrouw bereikbaar zijn.

Tuin opnieuw indelen

Opnieuw indelen achtertuin, 6 x 6 meter. Borders met planten, zoveel mogelijk hergebruik, een nieuw gazon en terras en loopgedeelte van trommelsteen.

Boom rooien

Ik ben op zoek naar een hovenier die een boom, circa 15 meter hoog, en bijbehorende stronk in mijn achtertuin kan verwijderen. De tuin is omringd met een heg. Het wel of niet afvoeren van het hout in overleg met de vakman.

Boom tot de grond afzagen en afvoeren

De loofboom staat in de achtertuin die goed bereikbaar is voor auto('s) en gereedschap. De doorsnede van de stam is 30 cm en de hoogte is 8 a 10 meter. Er dient maximaal 20 cm over te blijven.

Tuin afgraven, afvoeren, egaliseren en besproeiingssysteem installeren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor 2 onderdelen: #1. Het afgraven, afvoeren, egaliseren van bestaand gazon (2 jaar oud) 1. Het het afgraven, afvoeren, egaliseren van bestaand gazon (2 jaar oud). Het gaat om een stuk grond van circa 41 m2. Ik wil graag dat het 0,30 diep afgegraven wordt. De tuin is alleen toegankelijk via de garage (deurbreedte 0,85 breed x 2. 43 meter hoog). 2. Aanvullen met 15 m3 (inclusief verzakking), moet vooraf gemengde aarde zijn: 70% teelaarde, 30% compost. De ondergrond van het bestaand gazon is niet geschikt om goed gras op te laten groeien (90% zand). 3. Egaliseren. Hier wil ik voorkomen dat het zakt, als het nodig is kan ik een paar dagen wachten voordat er geëgaliseerd wordt (zie bijgevoegde foto van de tuin). #2. Besproeiingssysteem installatie (besproeiingscomputer heb ik al) 1. Installatie in voor- en achtertuin. 2. Inclusief rainbirdsysteem (nog niet aangeschaft) 3. Winterklaar Graag reactie met uitgesplitste offerte op volledige opdracht of op onderdeel #1 of #2. De werkzaamheden kunnen vanaf de laatste week van augustus plaatsvinden. Ik heb de graszaden al gekocht. Alvast bedankt.

Grond afgraven en zand storten

Ik wil graag nieuwe tegels in mijn tuin plaatsen, echter moet eerst het zand afgegraven worden en nieuw zand ingestort worden. Ik ben benieuwd hoeveel het kosten om dat te laten doen. Mijn tuin is 20 m2 en het is op dit moment een zand tuin. Er staan geen bomen of planten in. Nieuw zand storten graag in overleg met de vakman.