Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinafscherming nieuwbouw, tuin afgraven, grond afvoeren en goede grond en puin plaatsen, tuin aanleggen, voor- en achtertuin aanleg nieuwbouw, afgraven en afvoeren bouwgrond, hout/beton schutting plaatsen, tuin aanleggen, tuin renoveren / vernieuwen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, schuurtje met overkapping bouwen, grasveld aanleggen, tuin opnieuw inrichten, egaliseren tuin en aangrenzend stukje gemeentegrond, achtertuin renoveren, terras, pergola, verhoogde (gestucte) border en tuinbank maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Den Bosch:

Boom rooien

Ik ben op zoek naar een hovenier die een boom, circa 15 meter hoog, en bijbehorende stronk in mijn achtertuin kan verwijderen. De tuin is omringd met een heg. Het wel of niet afvoeren van het hout in overleg met de vakman.

Boom tot de grond afzagen en afvoeren

De loofboom staat in de achtertuin die goed bereikbaar is voor auto('s) en gereedschap. De doorsnede van de stam is 30 cm en de hoogte is 8 a 10 meter. Er dient maximaal 20 cm over te blijven.

Tuin afgraven, afvoeren, egaliseren en besproeiingssysteem installeren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor 2 onderdelen: #1. Het afgraven, afvoeren, egaliseren van bestaand gazon (2 jaar oud) 1. Het het afgraven, afvoeren, egaliseren van bestaand gazon (2 jaar oud). Het gaat om een stuk grond van circa 41 m2. Ik wil graag dat het 0,30 diep afgegraven wordt. De tuin is alleen toegankelijk via de garage (deurbreedte 0,85 breed x 2. 43 meter hoog). 2. Aanvullen met 15 m3 (inclusief verzakking), moet vooraf gemengde aarde zijn: 70% teelaarde, 30% compost. De ondergrond van het bestaand gazon is niet geschikt om goed gras op te laten groeien (90% zand). 3. Egaliseren. Hier wil ik voorkomen dat het zakt, als het nodig is kan ik een paar dagen wachten voordat er geëgaliseerd wordt (zie bijgevoegde foto van de tuin). #2. Besproeiingssysteem installatie (besproeiingscomputer heb ik al) 1. Installatie in voor- en achtertuin. 2. Inclusief rainbirdsysteem (nog niet aangeschaft) 3. Winterklaar Graag reactie met uitgesplitste offerte op volledige opdracht of op onderdeel #1 of #2. De werkzaamheden kunnen vanaf de laatste week van augustus plaatsvinden. Ik heb de graszaden al gekocht. Alvast bedankt.

Grond afgraven en zand storten

Ik wil graag nieuwe tegels in mijn tuin plaatsen, echter moet eerst het zand afgegraven worden en nieuw zand ingestort worden. Ik ben benieuwd hoeveel het kosten om dat te laten doen. Mijn tuin is 20 m2 en het is op dit moment een zand tuin. Er staan geen bomen of planten in. Nieuw zand storten graag in overleg met de vakman.

Tuin afgraven, drainage en vulzand plaatsen

De tuin dient te worden afgegraven. Drainage plaatsen en de tuin egaliseren met ophoogzand. Tuin is 8 x 9 meter. Er is een tijdelijk geïmproviseerde achterom van ongeveer 57 cm breed.

Tuin afgraven, afvoeren, egaliseren en zaaien

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het afgraven van bestaand gazon (2 jaar oud), aanvullen met zwarte aarde/gazon grond en egaliseren (zie bijgevoegde fotos van de tuin) De ondergrond van het bestaand gazon is niet geschikt om goed gras op te laten groeien (90% zand). Het gaat om een stuk grond van ca. 41 m2. Ik wil graag dat het 0. 30m diep afgegraven wordt, dus 12 m3. De tuin is alleen toegankelijk via de garage (deurbreedte 0. 85 m breed x 2. 43 m hoog). Graag offerte inclusief afvoeren van grond. De werkzaamheden kunnen de laatste drie weken van augustus plaatsvinden. Ik heb de graszaden al gekocht.

Kunstgras leggen

Ik zoek een partij die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van 16 m2 gras om vervolgens kunstgras te plaatsen. De tuin is goed bereikbaar via een achterom.

Vijver folie opnieuw aanleggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het opnieuw plaatsen van folie in mijn vijver. De vijver is 5 bij 1 meter. Is allemaal goed toegankelijk.

Tuintegels verwijderen, afgraven en egaliseren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van grindtegels in een tuin van 6 x 5 meter. Daarnaast voor het afgraven en verwijderen van de grond, en het leveren van nieuwe grond en het egaliseren van de tuin.

Terras van hout met eventueel een trap

Ik wil graag een terras van tussen de 50 en 100 m² van hout. Gaat om een verhoogd terras bij nieuwbouwwoning met eventueel een trap.

Bomen laten rooien

Het betreft 3 bomen van naar schatting 15-20 meter hoog. Via tuin goed bereikbaar. Graag een indicatie van de kosten via de mail. Bij voorbaat

Coniferenheg snoeien

Ik heb een coniferenheg van circa 25 meter lang die aan 2 kanten en bovenop moet worden gesnoeid. Mag ook 's avonds en/of op zaterdag. Ik kan zelf het materiaal eventueel afvoeren.

Huidige bestrating vervangen in voor- en achtertuin

Voortuin: huidige klinkerbestrating circa 30m² verwijderen en vervangen door antraciet split met strakke, betonnen 60 x 60 cm staptegels naar voordeur. Opbouw: gestabiliseerd zand, worteldoek, roosters (geschikt voor parkeren) en split. Zijkanten voorzien van betonnen opsluitbanden. Achtertuin: huidige betontegels 30 x 30 cm verwijderen van circa 60m² en vervangen door terras tegen achtergevel van dezelfde 60 x 60cm betontegels van circa 30m² en de rest kunstgras. Zijkanten voorzien van betonnen opsluitbanden. Optioneel een zandbak opnemen met betonnen rand in overgang tussen terras en gras circa 180 x 120 cm. Al het puin moet ook afgevoerd worden.

Buxushaag verwijderen en afvoeren

In de voortuin is de Buxushaag kaal gevreten door de bekende rups. Zoek iemand die Buxus-haag met wortels verwijdert en afvoert. Gaat om 19 meter Buxus met hoogte 45 cm en breedte 30 cm. Verder als eventuele optie in de offerte opnemen wat het kost om nieuwe zwarte aarde in de vrij komende ruimte te laten doen.

Nieuwe tuin aanleggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning met een tuin van ongeveer 32 m2. Deze willen we laten aanleggen, met een terrasgedeelte door middel van vlonders van ongeveer 10 m2 en de overige meters waarschijnlijk met stenen. Graag willen wij een schatting van de kosten hiervan weten.

Afgraven en egaliseren

Een stuk van ongeveer 22 m2 in de achtertuin moet worden afgegraven en geëgaliseerd, zodat er grind op kan. Het is voornamelijk zand, maar hier en daar vermengd met stenen. Het puin moet ook worden afgevoerd. De tuin is te bereiken via een brandgang.

Ligusterhaag ongeveer 20 meter verwijderen

Liguster is slecht moet eruit want wij willen een laag hekwerk plaatsen

Tuin afgraven en afvoeren

Graag wil ik mijn voortuin van 1,5 bij 10 meter ongeveer 20 cm af laten graven en laten vullen met zand zodat ik er plantjes in kan zetten. Zand dat uit de tuin komt moet afgevoerd worden.

Kunstgras leggen bij een klimtoestel

We willen een klimtoestel in onze tuin plaatsen voor de kinderen, en dat willen we graag op een stuk kunstgras zetten. Er ligt nu gras, dat moet weggehaald worden en daarvoor in de plaats dus kunstgras. De afmeting is 6 x 4 meter.

Drainage in de nieuwbouwtuin aanleggen

Ik wil een drainage aanleggen in de tuin. De tuin is tussen de 150 en 200 m2. Ik heb geen achterom.

Tuin afgraven voor inground trampoline

Ik wil graag een trampoline in de tuin. Waar deze komt te staan is een oude vijver die is opgevuld met schoon zand. De ruimte die uitgegraven moet worden is 2,80 x 2 meter en 0.70 m diep. Er kan geen graafmachine bij: er is geen directe toegang naar tuin vanaf straat. Deze moet dus handmatig worden afgegraven en afgevoerd. Ik kan zelf eventueel meehelpen bij het afgraven. Kunt u aangeven wat de totaalkosten worden van het uitgraven van dit stuk inclusief verwerking ervan?

Gras door kunstgras vervangen

2x 20 m2 gras vervangen voor kunstgras

Schutting monteren

Ik wil een schutting laten plaatsen beton met houten schotten en betonnen palen. De afmetingen van de schutting zijn als volgt: 6 meter met poort, 6.20 meter en 1.80 meter.

Reparatie van een schutting en afdak

Mijn schutting van ongeveer 14 meter is totaal weggewaaid door de storm en de afdak van 3 x 3 meter is gebroken en kapot gegaan. Ik wil dat de vakman het puin afvoert en vervolgens een nieuwe schuur en afdak plaatst.

Nieuwe schutting en poort leveren en plaatsen

Nieuwe schutting laten plaatsen. Totale lengte 6,50 meter. Poort 110 cm. Globale offerte, inclusief materiaal (standaard materiaal) leveren, plaatsing en oude schutting verwijderen. Locatie is goed bereikbaar.