Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Den Bosch:

100m2 Tuintegels opnieuw leggen

Ongeveer 100 M2 meter tuintegels die moeten opnieuw gelegd worden. De tegels zijn hier en daar verzakt, hier moet dus wat extra zand bij gelegd worden. De tegels zijn 40 bij 40 en kunnen worden hergebruikt. De tuin is bereikbaar via de schuur, via een deur van ongeveer 90cm breed.

Ligusterhaag ongeveer 13 meter vervangen

Mijn oude ligusterhaag is aan vervanging toe. Ik ben opzoek naar ene hovenier die de oude kan verwijderen en afvoeren. Vervolgens een vervangende kan plaatsen. Het is wel belangrijk dat er gaas tussen komt zodat de hond er niet doorheen glipt. Hij is 13 meter lang, het is de bedoeling dat de 1e 4 meter iets hoger is zodat wij privacy hebben. Vervolgens mag de rest wat lager worden. Op dit moment is hij ongeveer een meter breed, wij willen een smaller haagje terug zien.

Tuin afgraven opvullen met zand en aantrillen

Wij willen graag een deel van onze tuin laten afgraven en opvullen met zand. Hier komt namelijk een schuur te staan. Het gaat om 8 m2. Graag zand meebrengen. Ook moeten er planten uitgehaald worden (wortel en al). Tuin alleen via huis bereikbaar.

Schutting vervangen

Ik wil de 12 meter schutting die ik deel met mijn buren laten vervangen door een 2 meter hoge schutting van Douglas hout.

Terras aanleggen in de achtertuin

Ik wil graag een verhoogd terras aan laten leggen in de achtertuin.Het is ongeveer 4 bij 4 meter

Nieuwe schutting

Wij willen 3 nieuwe schutting van 1.80.bij 1.80 geen tussen palen die zijn nog goed. Materiaal willen we graag bij de mensen neerleggen die dit gaan op pakken.

Schutting plaatsen

We willen aan één zijde een simpele houten schutting van circa 6 m breed. Zonder poort/deur.

Tuinhek plaatsen aan een kant

De lengte is 8 meter en hoogte 180 cm. Wil graag een hout hek, oude verwijder ik zelf.

Voortuin herstelwerkzaamheden

Ik wil de tegels in mijn voortuin recht laten leggen, Daarnaast is er een plaat van mijn schuurdak afgewaaid, en ik wil dit laten vervangen. Verder wil ik een houten schutting repareren. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Jue de Boulesbaan renoveren

Het gaat om het renoveren van een Jue de Boulesbaan van 3 x 13 mtr. De baan begint een beetje haveloos te worden. We hebben een nieuwe toplaag nodig de oude zou verwijdert moeten worden. Het is in een binnentuin, deze is wel bereikbaar, maar niet met een auto. Namens de vereniging zou ik graag een offerte aanvragen.

Tuin ontwerp en terras/vlonders aanleggen

Wij zijn verhuisd naar een nieuw appartement in Den Bosch en willen aan de slag met de tuin. Afmeting 20 x 4 meter en wij willen daar 4 sferen creëren: Lounge, eten, zonnen en terras/opslag diversen. Er liggen al gedeeltelijk nieuwe tegels, die ook gedeeltelijk verplaatst moeten worden en er moet een houten dek gelegd worden bij de gedeeltes van Lounge en Sundek. Graag ontvangen wij eerst een prijsindicatie.

Boom kappen en afvoeren

Dennen boom van ongeveer 5 meter in achtertuin wil ik laten kappen. Er is makkelijk door de poort bij de boom te komen. De boom staat naast de schuur dus deze kan niet ergens neervallen. Graag de boom afvoeren.

Trampoline ingraven en installeren

Ik heb een trampoline gekocht en wil deze graag in laten graven in de tuin. De trampoline heeft een afmeting van 195 x 275 cm. Er zit nu kunstgras met daaronder zand. Ook wil ik het zand laten afvoeren. We hebben een achterom dat uitkomt op een brandgang. De trampoline heb ik zelf aangeschaft, maar verder niets. Graag hoor ik wat de kosten van het ingraven en afvoeren van het zand zijn.

Nieuwe voortuin aanleggen

We willen een nieuwe voortuin en zijn benieuwd naar de prijs. We zaten te denken aan paar looptegels naar de voordeur met grind eromheen. De rest betegeld met mooie grote stenen en een planten bak in het midden gemaakt van stenen. En recht van de deur ook nog iets van plantenbakken. ( het boompje is er al uit) Wie de oude tegels af gaat voeren is in overleg, de tuin is makkelijk te bereiken en totaal 22 m2. Graag ontvangen wij een richtprijs inclusief materiaal + aanleg, en afvoeren van de oude stenen.

Bestrating en riolering in de voortuin vernieuwen en de achtertuin bestraten

We willen in de voortuin nieuwe riolering en bestrating met nep gras. We twijfelen wel of we nep gras en bestrating willen, of alleen bestrating met misschien vaste plantenbakken of dat we later losse bakken aanschaffen. De huidige riolering is van beton, dit moet vervangen worden en afgevoerd. We schatten dat er ongeveer 3-4 meter vernieuwd moet worden. Het gaat om een rijtjeshuis. De gemeente gaat de straat riolering aanpassen. Moet ik aanvragen wat ze gaan doen? In de voortuin hebben we alleen tegels. In overleg dat we dit misschien zelf doen, of dit willen laten doen. De voortuin is ongeveer 5 x 3 meter. In de achtertuin willen we bestrating en hoge tuinbordes. Oppervlakte achtertuin: is ongeveer 5 x 6 meter. Dit moet schuin aflopen vanwege een putje. Achter is er een verhoging, dit moet weg en gelijk gemaakt worden. Er moet een trap komen naar de schuur. We denken ook na over een vlonder. Dat we een deel laten bestraten en een deel met vlonders leggen. In de schuur is een achterom aanwezig. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Kunstgras leveren en leggen

Graag zou ik een stuk kunstgras van ongeveer 20 m2 willen laten leggen. Kunstgras is nog niet gekocht en hoef niet heel duur te zijn, moet voornamelijk functioneel voor ligt gebruik zijn. Ik twijfel of het eerst verhoogd moet worden (zie foto) of dat het zo geplaatst kan worden. De tuinpoort is waarschijnlijk breder dan 90 centimeter.

Schutting plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen in onze achtertuin is ongeveer 25 a 30 m2. Wij hebben het idee om deze in Zweeds rabat uit te laten voeren. De oude schutting zal waarschijnlijk door onszelf worden verwijderd, na overleg met de vakman wordt dit bepaald.

Vijver folie wisselen

We hebben een vijver van 10 m3 ongeveer 1.60 diep en 3 x 4 meter. Aan de zijkant is er een gat van ongeveer 5 cm heb ik al paar keer gelijmd maar elke jaar gaat ze weer open. Wat zou kosten om het professioneel af te laten plakken of folie wisselen? De gehele klus zal door de vakman moeten worden uitgevoerd, inclusief het uitgraven.

Het renoveren van een voortuin

Ik zoek een hovenier die onze verwilderde voortuin kan afgraven, ophogen met zand, egaliseren en bestraten. De voortuin is ongeveer 30 m2. De vakman moet de tegels regelen. De tuin is goed bereikbaar.

Gras frezen, egaliseren, bemesten en opnieuw inzaaien

IK heb mijn achtertuin geploegd - ben nu compost aan het verspreiden maar zoek nog iemand die kan frezen, egaliseren en opnieuw kan inzaaien. Bemesten in overleg. De tuin is 40 x 15 meter en goed bereikbaar voor kleine tractoren.

Tuin egaliseren, advies en uitvoer betegelen

Ik wil graag mijn tuin laten egaliseren. Het gaat om een tuin van +- 48,5m2, die vanaf de zijkant te bereiken is via een doorgang van 1m80 breed (scherm uit schutting). In de tuin wil ik graag tegels (laten) leggen. Ik weet nog niet precies wat voor tegels het gaan worden (keramisch, beton of anders). Er is mij verteld, dat het leggen van keramische tegels enorme kosten met zich mee brengt vanwege de ondergrond. Die moet van beton of iets dergelijks zijn. Indicatie voor de kosten daarvan is € 150 per m2..... Maar ik heb me ook laten vertellen, dat het ook op een andere manier kan of zelfs op alleen zand (met beetje cement) als er dikkere keramische tegels gebruikt worden. Mijn voorkeur gaat wel uit naar keramische tegels vanwege de voordelen bij die tegels, maar als de kosten te hoog worden, worden het waarschijnlijk betontegels. De tuin wordt niet gebruikt om bijvoorbeeld een auto neer te zetten. Ik wil naast een offerte ook graag weten wat ik zelf al ter voorbereiding zou kunnen doen om de kosten te drukken. In de tuin liggen nu stoeptegels, die ik zelf zal verwijderen. Ook zou ik eventueel de tuin al uit kunnen graven indien nodig. Ik hoor dan graag hoe diep er uitgegraven dient te worden. Bij het huis wil ik de tuin een beetje opgehoogd hebben, zodat de tuin beter aansluit bij het huis. De huidige poort wil ik verder naar achteren verplaatsen in de tuin, waardoor de tegels daar ook wat meer af moeten lopen, zodat we makkelijk in en uit kunnen met fietsen e.d.

Kleine patiotuin opknappen

Onze kleine binnentuin meet 6 x 6 m. De bestrating is verzakt en dient opgehoogd. De rest van de tuin vraagt om een beter ontwerp waardoor het optisch groter wordt. Wel graag groen (ook beter voor milieu).

Trampoline in laten graven

Ik wil mijn trampoline van 305 cm laten ingraven. Er moet ongeveer 40 a 50 cm diep gegraven worden. De tuin is bereikbaar d.m.v. een deur. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Schutting verstevigen

De 28 meter lange schutting bestaande uit houten palen met tussenin ijzeren matten met hedera begroeit, is verzwakt doordat de houten palen in de grond rotten. Graag willen we naast de houten palen ijzeren buizen laten plaatsen om zo de palen (en dus de schutting) te verstevigen.

Schutting plaatsen

Schutting hout/beton. Geimpregneerd hout (grenen/vurenhout) 12 meter en haaks erop 2 meter met een poort van een meter breed. Met afdeklat boven op schutting. Plaatsing begin mei. Graag offerte incl. Plaatsen en BTW.