Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Den Bosch:

Terras van hout met eventueel een trap

Een houten terras van tussen de 50 en 100 m² van hout. Gaat om een verhoogd terras bij nieuwbouwwoning met eventueel een trap.

Bomen laten rooien

Het betreft 3 bomen van naar schatting 15-20 meter hoog. Via tuin goed bereikbaar. Graag een indicatie van de kosten via de mail. Bij voorbaat

Coniferenheg snoeien

Ik heb een coniferenheg van circa 25 meter lang die aan 2 kanten en bovenop moet worden gesnoeid. Mag ook 's avonds en/of op zaterdag. Ik kan zelf het materiaal eventueel afvoeren.

Huidige bestrating vervangen in voor- en achtertuin

Voortuin: huidige klinkerbestrating circa 30m² verwijderen en vervangen door antraciet split met strakke, betonnen 60 x 60 cm staptegels naar voordeur. Opbouw: gestabiliseerd zand, worteldoek, roosters (geschikt voor parkeren) en split. Zijkanten voorzien van betonnen opsluitbanden. Achtertuin: huidige betontegels 30 x 30 cm verwijderen van circa 60m² en vervangen door terras tegen achtergevel van dezelfde 60 x 60cm betontegels van circa 30m² en de rest kunstgras. Zijkanten voorzien van betonnen opsluitbanden. Optioneel een zandbak opnemen met betonnen rand in overgang tussen terras en gras circa 180 x 120 cm. Al het puin moet ook afgevoerd worden.

Buxushaag verwijderen en afvoeren

In de voortuin is de Buxushaag kaal gevreten door de bekende rups. Zoek iemand die Buxus-haag met wortels verwijdert en afvoert. Gaat om 19 meter Buxus met hoogte 45 cm en breedte 30 cm. Verder als eventuele optie in de offerte opnemen wat het kost om nieuwe zwarte aarde in de vrij komende ruimte te laten doen.

Nieuwe tuin aanleggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning met een tuin van ongeveer 32 m2. Deze willen we laten aanleggen, met een terrasgedeelte door middel van vlonders van ongeveer 10 m2 en de overige meters waarschijnlijk met stenen. Graag willen wij een schatting van de kosten hiervan weten.

Afgraven en egaliseren

Een stuk van ongeveer 22 m2 in de achtertuin moet worden afgegraven en geëgaliseerd, zodat er grind op kan. Het is voornamelijk zand, maar hier en daar vermengd met stenen. Het puin moet ook worden afgevoerd. De tuin is te bereiken via een brandgang.

Ligusterhaag ongeveer 20 meter verwijderen

Liguster is slecht moet eruit want wij willen een laag hekwerk plaatsen

Tuin afgraven en afvoeren

Graag wil ik mijn voortuin van 1,5 bij 10 meter ongeveer 20 cm af laten graven en laten vullen met zand zodat ik er plantjes in kan zetten. Zand dat uit de tuin komt moet afgevoerd worden.

Kunstgras leggen bij een klimtoestel

We willen een klimtoestel in onze tuin plaatsen voor de kinderen, en dat willen we graag op een stuk kunstgras zetten. Er ligt nu gras, dat moet weggehaald worden en daarvoor in de plaats dus kunstgras. De afmeting is 6 x 4 meter.

Drainage in de nieuwbouwtuin aanleggen

Ik wil een drainage aanleggen in de tuin. De tuin is tussen de 150 en 200 m2. Ik heb geen achterom.

Tuin afgraven voor inground trampoline

Ik wil graag een trampoline in de tuin. Waar deze komt te staan is een oude vijver die is opgevuld met schoon zand. De ruimte die uitgegraven moet worden is 2,80 x 2 meter en 0.70 m diep. Er kan geen graafmachine bij: er is geen directe toegang naar tuin vanaf straat. Deze moet dus handmatig worden afgegraven en afgevoerd. Ik kan zelf eventueel meehelpen bij het afgraven. Kunt u aangeven wat de totaalkosten worden van het uitgraven van dit stuk inclusief verwerking ervan?

Gras door kunstgras vervangen

2x 20 m2 gras vervangen voor kunstgras

Schutting monteren

Ik wil een schutting laten plaatsen beton met houten schotten en betonnen palen. De afmetingen van de schutting zijn als volgt: 6 meter met poort, 6.20 meter en 1.80 meter.

Reparatie van een schutting en afdak

Mijn schutting van ongeveer 14 meter is totaal weggewaaid door de storm en de afdak van 3 x 3 meter is gebroken en kapot gegaan. Ik wil dat de vakman het puin afvoert en vervolgens een nieuwe schuur en afdak plaatst.

Nieuwe schutting en poort leveren en plaatsen

Nieuwe schutting laten plaatsen. Totale lengte 6,50 meter. Poort 110 cm. Globale offerte, inclusief materiaal (standaard materiaal) leveren, plaatsing en oude schutting verwijderen. Locatie is goed bereikbaar.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen met 5 rechte schuttingdelen. De schutting moet ongeveer 180 hoog worden. Tevens moet de oude schutting worden verwijderden worden afgevoerd door de vakman. De schutting wordt aangeschaft door de vakman in overleg met de klant.

Schutting plaatsen van Praxis

Het gaat om het plaatsen van een tuin schutting van 10 meter lang. Het materiaal komt van Praxis. Graag stevig en indien mogelijk zo snel mogelijk (In verband met kleine kinderen in de tuin) komen plaatsen.

Hardhouten, betonnen schutting

Door storm schade is onze schutting verwoest aan beide kanten van de tuin. Voor de verzekering hebben we een offerte nodig om te kijken of we een nieuwe door u kunnen laten plaatsen. De lengte van de tuin is 8 meter keer 2.

Houten schutting vervangen

Vandaag donderdag in de tuin storm schade ontstaan. Waardoor de schutting los is gekomen door de storm. Woningbouw en clarence inboedelverzekering geven aan. Ik moet eerst een offerte op laten stellen informeren wat het gaat kosten, om de gehele schutting te laten vervangen. Daarna kan pas de schadeafdeling hier verder mee aan de gang en het geheel afhandelen

Tuin geheel opnieuw aanleggen met twee terrassen

Er wordt een stuk aan mijn huis gebouwd en als dat klaar is, wil ik in januari of februari de tuin laten vernieuwen. De tuin meet nu ongeveer 10 x 12 meter en daar gaat een stukje aanbouw vanaf. De tuin moet worden leeggehaald en geëgaliseerd. Daarna wil ik er een terras laten aanleggen van 5 x 5 meter en een tegelpad. Ik heb nog geen tegelmaat uitgezocht. Ook wil ik een gazon en een paar perken laten aanleggen. Ik wil een afspraak maken om de tuin even te bekijken. Ik kan dan mijn wensen bespreken en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil de klus omstreeks februari laten verzorgen.

Beuk rooien in de tuin

Ik wil dat de beukenboom wordt afgezaagd en de takken worden gefreezt. De takken moeten eventueel dunner dan een pols worden voor onze kachel. Stam verblijft aan ons. Gelieve deze als volgt in stukken te zagen: Stamdikte meer dan 30 cm in blokken van 25 cm lengte. Overige stamdiktes in stukken van 1 meter.

Coniferen laten snoeien

Ik wil de coniferen laten snoeien. De coniferen zijn 12 meter breed en 2,5 meter hoog. Ook wil ik dat het snoeiafval wordt afgevoerd.

Aanleggen voortuin met bestrating en afrastering

Bestraten van voortuin inclusief afrastering, oppervlakte +/- 20 m2. Oude bestrating en beplanting verwijderen en afvoeren.

Trampoline ingraven

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het ingraven van een ronde 'inground' trampoline van ongeveer 244 cm doorsnede. De grond moet worden afgevoerd en we willen er graag worteldoek onder laten plaatsen.